-
PROHARDVER!
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szertelen
csendes tag
válasz
proof88 #27799 üzenetére
Nem vagyok nagy guru, már gondoltam több mindenre, kezdve a Directx-től a win Live-ig, de az első gyanúm nekem is a memória elfogyása volt. Amikor elkezd akadozni (kezdi a hanggal, majd jön a kép, ami percről percre brutálisabb), ugyanakkor intenzíven elkezdi berregtetni a vinyót, mintha a virtuális mem-et használná,.. vagy elkezdené lementeni az egész sztorit, vagy magáévá tenni az internet hatalmas tudástárát.....vagy passz, hogy mit művel, de még a programból való hosszadalmas kilépés után is folytatja vagy egy percig
. Legközelebb előveszem a centit, és lemérem, nem e gyarapodott a gépem úgy fizikai valójában
. A grafika brutális butítása sem segít. (Egyébként addig a pár percig, míg gond nélkül fut, magasabb beállításokkal szebben teszi azt, mint a 4.)
Eléggé memória-gyanús a dolog, de a 4-nél nem volt gondja, neked meg pont annál volt, ami korábban meg nem volt........akkor most kettőnk különböző esete, mely mégis ugyan olyan, csak megerősíti a kérdés feltevésének létjogosultságát: miért ne lenne elég neki az a mem, amivel eddig megelégedett? Azt hiszem kicsit megzavarodtam
Lehet, hogy tényleg vmelyik program lesz a bűnös... -
proof88
addikt
válasz
szertelen #27798 üzenetére
közben felraktam a gyengébb gépre a 11.3-as catalystot és ezen a gépen nem produkálja a hibát, tehát nem driver okozta, és neked geforce-od van, tehát most vagy a játékban van elszúrva valami, vagy esetleg valami program van mindkettőnknek telepítve ami bezavar neki?
-
szertelen
csendes tag
válasz
proof88 #27781 üzenetére
Üdv!
Milyen jó, hogy ezt bő lére eresztve kifejtette már vki előttem:
ugyan az a gondom, mint proof88-nak, pár különbséggel.
Nekem ezt a - pár perc normális játék után iszonyatosan belaggol - problémát az EFLC kiegészítőnél csinálja. A konfigot nem is írom, a GTA4 32 bites XP alatt nem produkálta a hibát, ~médiumon játszható volt. Azóta 64 bites Win7 + EFCL, és tökéletesen u.a. a bibi, mint proof-nak.
Mégis csak fontos lehet: GF 9800 gt (catalyst kilőve), 2G ram, C2D 6700.
Ha megoldást találtok a problémá(nk)ra, légyszi szóljatok!
Köszi -
CJ3
senior tag
Jó ez az oldal nagyon amit linkeltetek sok segitség van, elkezdtem csinálni a mellékfeladatokat addig amig újra nem teszem a játékot...
Nokia párti Nekem egyszer csak Bruice szólt hogy van egy spanja akinek segiteni kellene és aztán jött az sms Steve-től....
-
LW
őstag
válasz
apollo12 #27791 üzenetére
Véletlenül nem a Cousins Bellic c. mission-nél szeretnéd használni? Ott még nincs, a következőnél kapod meg.
-
apollo12
veterán
válasz
szőröscica #27792 üzenetére
heló a gépigénye ugyan az de az eflc nek már alapból megvan a pontos grafikai beállítás a gta 4-nek meg fel kell patcholni 1.0.7 ig
-
szőröscica
addikt
Üdv!
Az eflc-nek magasabb a gépigénye, mint az alap játéknak?
Úgy gondoltam, hogyha abban úgyis megkapom a várost magát, akkor inkább azt veszem meg, mert annak nem ismerem a sztoriját. -
LW
őstag
válasz
nokia párti #27789 üzenetére
Aludj párat a játékan. Ha törölted az üzenetet, akkor érdemes végjárnod ezeket a helyeket.
http://www.gtagaming.com/gtaiv/guide/stevie-car-thefts
A Sultan rossz helyen van jelölve. (gta4.net/map -on is hasznos lehet.) -
nokia párti
őstag
Légyszíves valaki segítsen! Kéne a 100%-hoz a stevei autólopásai, de egyszerűen nem kapok semmilyen sms-t, pedig már megcsináltam régen azt a küldit, amiután lehetséges ez a dolog. Mi lehet itt a gond? Nem csíteltem egyszer sem.
-
apollo12
veterán
heló elkezdtem kijátszani a gta 4 EFLC és a bulizós részét kezdtem el, és kaptam egy Y küldetést, és a helikopterrel nem tudom fel robbantani a a hajót ez mitől lehet kb 15percig lőttem
mi lehet a gond?a másik kérdés ENB seriest-et bele lehet tenni majd a játékba? hogy szebb grafja legyen?
-
CJ3
senior tag
Nem hiszem el 3 küldetés van mindegyik bugos a Car Pack-el
úgyhogy maradnak a mellékküldik amig újra nem rakom a gépet......Ha kimentek szépen mindent feltelepitem a GTA 4 et majd visszamásolom a mentést a Live ot akkor el fog indulni szépen nem szórakozik a game majd?
-
rup1u5
nagyúr
válasz
proof88 #27783 üzenetére
Biztos nem vagyok benne de 80%-ra teszem, hogy az oprendszer miatt van. Persze lehet, hogy tévedek de ismervén azt hogy mennyire háklis ez a játék, meglepődnék ha újratelepítés után sem javulna meg nálad. Proci cserénél nem szoktam újratelepíteni de alaplap azért komolyabb dolog. Próbálkoztam régebben én is ezzel, hogy mindent leszedtem az XP-ről és úgy cseréltem alatta lapot de gubancok voltak vele. Csak egy teljes újratelepítés után lett normális a gép. Azt írtad fent van egy 64-es W7 is. Próbáld meg az alá telepíteni. Ha nem ez akkor a Catalyst okozhatja. ATi kártyákra amúgy is háklisabb a gém.
-
proof88
addikt
válasz
rup1u5 #27782 üzenetére
Neked azért eszik 1.7 gigát mert high beállításokat használsz. Nekem 700 megát úgy evett hogy mindent levettem minimumra. Ezzel csak a memória elfogyást szerettem volna kizárni.
Régebben rendesen ment ugyanezen a 32 bites rendszeren a GTA4!
A hardver csere csak most volt 1 hónapja kb. Most vettem elő újra a játékot sok kihagyás után. Tehát biztosan nem azért csinálja ezt mert 32 bites a rendszer.Nem telepítettem újra, oké. Miért kéne? Te akkor is újraraknád a rendszert ha Q9300-at cseréled Q9550-re? Vagy az alaplap csere miatt mondod? Mert más játékban nincs problémám.
Nem azt mondtam el hogy nem hiszem el amit mondasz, elfogadom 1 ötletnek. De akkor más játékokban miért nincs ilyen gond? És miért vagy ilyen biztos benne hogy ezért csinálja? Te meg 100%-ra kijelented.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
proof88 #27781 üzenetére
Minek kérsz segítséget ha egyszer nem hiszed el a választ amit kapsz?
"A kérdés nem arra vonatkozott hogy jó-e az xp, hanem hogy miért lehet hogy iszonyatosan elkezd szaggatni a játék pár perc múlva, amikor ezt eredetileg nem csinálta! Én a probléma forrását szeretném tudni...."
Nem is az XP-t minősítettem, csupán a problémád forrását soroltam fel neked:
-32bites oprendszert használsz ami ráadásul nem is lett újratelepítve!"A memóriát meg hagyjuk már, teljesen minimum beállításokon eszik 700 megát a gta, de akkor is elkezd pár perc után szaggatni, ez a lényeg!"
Bírom az ilyen önigazoló, kifacsart logikát.
Gondolom azt a 700 megás memóriafoglalást is XP alatt nézted ugye?
Fából vaskarika.
Nézd csak mennyit eszik nálam 64bites Win7 alatt: -
proof88
addikt
válasz
rup1u5 #27780 üzenetére
A kérdés nem arra vonatkozott hogy jó-e az xp, hanem hogy miért lehet hogy iszonyatosan elkezd szaggatni a játék pár perc múlva, amikor ezt eredetileg nem csinálta!
Én a probléma forrását szeretném tudni, és hátha valaki kisujjból vágja hogy igen, szarok a catalystok 9.12 óta a gta-hoz vagy valami
A memóriát meg hagyjuk már, teljesen minimum beállításokon eszik 700 megát a gta, de akkor is elkezd pár perc után szaggatni, ez a lényeg!
Egyébként meg XP-hez is van a sysprep nevű tool ami pont arra való hogy alap hardvereket cseréljen az ember reinstall nélkül.
Egyébként sem értem miért kéne cserélni amikor mindent uninstalláltam és minden újraraktam. Nem hiszem hogy itt lenne a gond mert akkor minden más programban is gond lenne. Kezdve a superpitől a crysison át akármiig. Persze lehet hogy ez áll a háttérben, de nem hiszem, ismerve azt hogy a gta4 milyen érzékeny lélek.szerk,.: van win7 is a gépen 64 bites! Feltehetném rá a játékot! Csak a miértre vagyok kíváncsi! De majd azon is megnézem elhiheted.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
proof88 #27777 üzenetére
Alaplapot, ramot, procit cserélsz és nem telepíted újra az oprendszert!
4GB rendszermemóriához és 1GB-os VGA-hoz 32bit-es XP-t használsz!És még csodálkozol hogy nem megy normálisan a játék? Esküszöm nem értelek!
Gyaluld le a francba azt a régi szutykot! Pattints föl egy 64bit-es Win7-et, telepítsd fel a játékot és hozzá a 7-es patch-et és minden rendben lesz! -
proof88
addikt
válasz
negyven2 #27778 üzenetére
áhh bocsi.
Szóval WinXP az 32 bites. Hát kb 3 giga ramot kezel, de az még mindig 1-gyel több, mintha 2 giga lenne, ezért van 4 giga ram. Meg azért, mert van Win7 is a gépen, ami 64 bites, csak az nemrég került fel. A lapozófájlt azt lehet állítani 4 gigánál nagyobbra ez tuti.
De a lényeg az, hogy a lassabb gépen jól megy a gta, mert még a 19-20 fps is legalább stabilan annyi és nem kezd el szaggatni, mint a nagyobbik gépen. Ahol szintén jól megy csak most valamiért nem megy jól.Itt valami nem keres most, csak nem tudom hogy mi. Már eleve a játék eleje is érdekes, amikor mutatja a sárga még kék rockstar logókat, már azok is kicsit szaggatva mozognak.
sőt szerintem már a játék elindításakor nem normális hogy tököl valami 15-20 mp-ig. Elindítom, teljes képernyőre vált de a tálca még látszik és várni kell míg mire tényleg elindul és mutatja a szöveget.
-
negyven2
veterán
válasz
proof88 #27777 üzenetére
Egy két dolgot nem értek itt.
Ha 4 giga rammod van akkor gondolom akkor 64 bites XPd van ellenkező esetben nem tudod hogy tudod kihasználni a 4 giga ram+512/1Gb videomemóriát. Ugyanis 32 biten csak 4 giga támogatott (cimkézhető meg) max és ebben benne van minden cache ram/vga ram.
+ emlékeim szerint 4 gigánál nagyobb (egy fájlként) lapozófájl nem is adható meg 32 bites rendszernélPróbáltad Win 7-el (90 napos próbaváltozat ingyen letölthető az ms oldaláról (654 bitest)).
Azt ajánlom, hogy ha tudod próbáld ki Win 7-en is. általában 10.8/9 es Catalystot ajánlanak optimumnak a 4xxx szériánál.
Persze sokan mondják, hogy XPn jobban futnak a játékok, de saját tapasztalatom szerint nekem vacakabbul ment. Pedig sokkal gyengébb gépem van.
-
proof88
addikt
Üdv,
érdekes problémám van. Van két gép. Az egyikben egy E7200 van (2.53 GHz, 2 mag), 4 giga ram, WinXP, Radeon 4850 512 MB. Ez a lassabbik gép. Ezen elég tűrhetően megy a GTA 4, ahhoz képest ahogy a másik gépen megy ....
A másik gép eredetileg egy Q9550-nel felvértezett cucc, de idő közben a Q9550 cserélve lett egy i5-750-re (meg persze a lap is cserélve lett meg a ramok). Ehhez szintén 4 giga ram van, szintén WinXP, és Radeon 4870 1 GB. Amíg a Q9550 volt, úgy emlékszem, tűrhetően ment a játék, csak kicsit jobb beállításokkal, mint a gyengébbik gépen. Ez érthető. Viszont most az a helyzet áll fenn, hogy az i5-tel elég trágya a sebesség. Valszeg nyilván nem a proci lesz a bűnös, ugyanis nem a játék elejétől rossz, hanem pár perc múlva. XP nem lett újratelepítve a cserekor, mivel nem kell, nincs rá szükség. A vga drivert uninstalláltam előtte aztán újraraktam. Ez a 10.8-as Catalyst volt, a neten meg pont erre guglizva sok gondot olvastam. Ezért letöröltem, felraktam helyette a 11.3-as Catalyst-ot. Hát így is előjön a probléma, ami nem más, mint hogy pár perc játék után a játék elkezd szaggatni. Igazából próbálgattam össze-vissza a beállításokat és oda lyukadtam ki, hogy az árnyékokkal van a gondja. Ha mindent minimumra veszek, de egy csepp árnyékot bekapcsolok, 2-3 percen belül jelentkezik a szaggatás. Érdekes, hogy ilyenkor több ezer fps-t jelez az ATI Tray Tools, amikor nem szaggat akkor meg 50-60 fps-t. Nem is ez a lényeg, hanem az, hogy eleinte gondoltam arra hogy a proci olyankor veszi vissza az órajelet amikor nem kéne, ezért biosban kikapcsoltam mindenféle energiatakarékossági funkciót, valamint ATT-vel is monitoroztam a háttérben a vga kártya órajeleit, de az is 3D órajeleken van játék közben. A memóriahasználata a gta4-nak max 7-800 mega a feladatkezelő szerint a minimum beállításokkal, ATT szerint a vga ram sem fogy el. Na most én már letöröltem a játékot is és újratelepítettem, mivel arra gondoltam esetleg a legutolsó peccs lehet a bűnös. Az alap játékot kipróbáltam és elég gány volt. Felraktam az 1.0.3-as peccset, probléma ugyanúgy előjött. Aztán 1.0.6-osat, szintén megvan a probléma. Tehát jelenleg az van hogy próbáltam több verziót és vga driverből is kétfélét. Árnyékok nélkül nagyon pöpec, báááár azt hiszem azért olyankor is előfordul egy idő után ez a beszaggatás. Ilyenkor nem javul meg egyébként, csak akkor ha kilépek vagy a graf beállításokban valami olyat állítok ami után apply-t kell nyomni és egyből helyrejön egy darabig. De bekapcsolt árnyékokkal sokkal korábban előjön ez. Ráadásul lapozófájlnak valami 8 giga van beállítva, mert azt olvastam hogy az is segíthet ennek a játéknak. A vinyó sem töredezett, ráadásul VelociRaptoron van a játék is meg a lapozófájl is, a rendszer ssd-n van.
A lassabbik gépen, tehát ahol jól megy, 9.12-es Catalyst van. Esetleg majd azt megpróbálom a gyorsabbik gépen, de félek nem ez lesz a gond, de akkor vajon mi? Más játékkal nincs gond, pl Crysis Wars-t is gyorsan megnéztem produkál-e valamit de semmi gond. 3dMark is szépen lefut.
Mivel percek után jön elő a hiba, valami memória elfogyásra gondoltam, de mint mondtam, a feladatkezelő és att alapján nem lehet ilyen gond. Túlmelegedés sincs, azokat is monitoroztam.Azért írtam be ezt, hátha valakinek volt hasonló gondja. Esetleg csak bizonyos driver verziókkal játszható a játék?
-
CJ3
senior tag
válasz
zoli121 #27775 üzenetére
Nekem is csinálta az 1.0.4 es patch-nél de itt az 1.0.7 nél nem jellemző csak max pár másodpercre de nagyon elvétve.
Gondolom azért mert elég kakin volt pc re megcsinálva a gamejoamilestoné: Én sem bizom a véletlenre venni kell egy túlfeszvédőt és meg van oldva a dolog nem?
-
zoli121
aktív tag
Sziasztok!
Miért van az hogy 30-50 fps alatt néha-néha megakad kb 1 másodpercre? 1.0.6.0 patch van felrakva. Gépemet megtaláljátok a profilomba. Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Barell
senior tag
Sziasztok. Léteznek olyan autók amiket nem importálva kell berakni hanem mondjuk csak egy eye filet kell lefuttatni? Vagy esetleg kocsi csomag? Nem akark szórakozni importálással.
-
CJ3
senior tag
válasz
szőröscica #27769 üzenetére
-
zsoltinnó
aktív tag
válasz
szőröscica #27767 üzenetére
Hát mitörtént azzal a Playstation3 csodamasinával?
-
CJ3
senior tag
Csinálgatom a többi küldetést addig amig a bugos probléma meg nem oldódik....Már feloldotta a 3. városrészt is legaláb elhülyéskedek mentés nélkül
..........1 hét mulva úgy is Windows újrarakás lesz lapcsere miatt
és majd akkor gyorsan lenyomom a követős küldit
-
bpx
őstag
válasz
szőröscica #27761 üzenetére
medium környékén single játszható lesz teljesen, multiban eléggé visszafogná a teljesítményed
-
zsoltinnó
aktív tag
válasz
szőröscica #27761 üzenetére
Fogalmazunk úgy hogy játszhatóan elviszi!összességében talán médium!Ezekre a kérdésekre nehéz válaszolni!
FPS számot had ne mondjunk!
-
szőröscica
addikt
Üdv!
Egy 5670-es radeon, x2 processzorral (talán 2.8 ghz-es athlon x2), 4 giga rammal hogyan vinné ezt a játékot? 1280*1024-es monitorom van.
-
polonic
félisten
Mi lenne a baj az ie9 miatt a gta-val?
Milyen jelenséget kéne tapasztalnom?
Mert tegnap elindítottam az eflc-t, egyből elindult és normálisan működött. -
priti
addikt
válasz
ittakary #27757 üzenetére
Nem tudtok élő linket erre a grafikus csomagra? Amit találtam már mind halott, vagy átverés
Nincs valami weblapja a készítőknek amin fennt van ez a zip file még?
(#27757) ittakary
Én idősebb vagyok már annál, hogy egy küldit elkezdjek százszor, annyira nem köt le, inkább kilépek és megnézek egy filmet, nem kezdek vele copakodni. Nyilván ha lenne xbox-os joy-om PC-hez akkor jó lenne repülni, de így hogy nincs és emiatt nem is veszek a programot meg nem írták át rendesen PC-re, ez így PC-n konkrétan nem kihívást jelentő küldi hanem irányíthatatlan szar játékprogram onanntól kezdve, hogy helibe ültél. Most minek copakodjak vele, ha nem muszáj és csíttel át lehet ugrani. Ezért kérdeztem. Egy pillanatra sem szórakoztat a helis küldi, csak várom hogy legyek már túl rajta, mert pocsék a program ezen része. A többi része faja, bár a motorozáson még lenne mit csiszolni hogy kétkerékkel ne csúszkáljon oldalra métereket, de azt legalább lehet irányítani. Nagy érzékenységű lézer egérrel a repülés szerintem kritikán aluli, én ezt így biztos nem adtam volna ki, de hát Istenem. A konzol az úr a PC-sek meg örüljenek, hogy egyáltalán megjelent PC-re. -
Kipróbáltam ezt a Visual IV-et, de nekem nem nagyon jött be. Pedig én is odavoltam az ilyen videókért.
@priti: Nincs ilyen, de nem is értem mire kéne
Mi értelme így játszanod, ha amint akad egy kis nehézség, máris csalás után nézelődsz?
@fsb1000: Veled mi a helyzet? Most milyen taligán tolod? Vantage topikban (ha jól emlékszem) láttam, hogy kiraktál egy 460 SLI és egy GTX570 eredményt
Most éppen melyik az aktuális?
-
priti
addikt
Szevasztok, ekezdtem tolni ezt:
Grand Theft Auto IV - Episodes From Liberty City
Ehhez is jó a grafikus pack, amiről beszéltetek picit feljebb, vagy az csak az alapjátékkal megy? Ha csak fel kell dobni akkor bevállalnám. Van esetleg olyan csít, amivel lehet passzolni küldit úgy, hogy befejezettként vegye? Vannak ezek a helis küldik, hogy két másik heli hentel és szálljak le egy öcsömnyi stégre. Persze, nem probléma amikor a fotelból tolom, egér meg a fotel szélén, meg az ölemben... köccépen...
-
Geryson
addikt
válasz
Mariann294 #27752 üzenetére
Nekem tetszik, így mindenképpen szeretném majd kipróbálni. Ezek szerint több ilyen mod van már?
-
Mariann294
őstag
Egyet értek FSB-vel.Nekem sem tetszik,mivel semmi köze a valósághoz,csúnya.
Nagynehezen megtaláltam azt a videót amit kerestem:
[GTA IV PC MOD Ferrari California gameplay ]
Na ez az igazi!Bár szerintem ez kissé sötét,de gyönyörűen tükröződik a kocsi.
-
fsb1000
nagyúr
Nekem ez nem tetszik. Nincs köze a valósághoz, főleg nem a fotorealisztikus képivilághoz.
A tükröződések szépek, de amugy túlszaturált, túlkontrasztozott, túl gammázott az egész.Pont ahogy a mai kompakt digitális gépek rögzítik a valóságot + még egyet tol a csúszkákon az user. Digitális müanyaglátvány.
Szerintem.Az ENB ugyanez volt, Sokat kellett állítgatni, míg csak a pozitívumai maradtak meg.
-
Geryson
addikt
Brutál.
Tegnap, hogy feltettem mindent felhúztam a legmagasabbra. Az FPS-t nem tudom, de az tuti, hogy 1.200 mega VRAM kell neki, tehát még engedi a kártyám. Hát lehet ezt az újat már nem fogja. Azért örülök, hogy visszatettem megint a GTA 4-et, remélem még csapatok egyet az itteniekkel megint.
-
Sonja
nagyúr
-
Geryson
addikt
Spielerek!
Újraraktam a gépet, most rakom fel a patcheket is. Van a játékhoz no dvd "crack"? Nem akarom, hogy pörgesse itt nekem a lemezt, egyetlen másik játéknál sem kell, hogy bent legyen, pontosabban meg tudtam oldani. A régiek tudják, hogy nem warez miatt kellene ez a file.
Apropó, megvettem a 580-as kártyámat, laza 1598 Mb RAM van rajta emlékeim szerint. Eddig sem volt gondom, de gondolom nem lesz gyenge az eredményem FPS-ben.
nokia párti: eső bármelyik játékban visszafog keményen, hiszen egy új layer lesz a játékban, az esőcseppek layere. Köd igazából hasonló.
-
nokia párti
őstag
Mondja már meg valaki miért van az, hogy ha esik az eső a játékban, akkor leesik az FPS 15-20-ra.
Amikor nem esik, akkor simán elmegy 25-30al is, ami az én videókártyámtól elég jó, és még szerintem teljesen játszható is.
-
BMWFan
senior tag
[link]
Ez hattalmas! -
-
-
gabor85
őstag
válasz
Kareszovics #27718 üzenetére
Jó de misi rendőrnő
csak a pisztoly érdekli
-
Sandrew
őstag
Sziasztok!
A Multi csak eredeti játékkal megy?
Köszönöm!
-
toldy
őstag
Érdekes, most vettem észre hogy nem csak a kajával/piával/sexxel/elsősegály kocsival lehet életet növelni hanem ha mentőbe szállsz is.
-
CJ3
senior tag
Sziasztok
Amikor Packie küldetései után a testvére Gerry is ad küldetést bombát kell tenni egy kocsi alá majd követni a kikötőig, ott bemegy egy telepre megáll. Nem szabad közel menni vagy lelöni ott az embereket viszont kb 5 perc elteltével sem csinálnak semmit csak ülnek a kocsiba.... A bombához nincs távirányitó hogy felrobbantsam semmi,
Nektek hogy volt ez a küldetés emlékszik valaki??? HELP PLS
JoolsNOS mi a megfelelő ruha neki? Nekem az öltönyre nem magyarázott
?
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Kareszovics #27715 üzenetére
Én is a 20. randinál találtam meg a megfelelő ruhát, és elvittem biliárdozni, de kikaptam. Lehet ha nyerek?
-
válasz
Kareszovics #27715 üzenetére
Nekem úgy rémlik, hogy sikerült.
-
CJ3
senior tag
válasz
JoolsNOS #27713 üzenetére
Háhááááááááá
Pont most voltam vele még az első randi volt jól berugattam
, be is próbálkoztam de csak barátok vagyunk eddig azt mondta mivel úgy indul az egész
Gondolom majd meglehet, ha a ribi Michelle-t nem lehetettPróbálkozz neten én csináltam de azt irták nem felelek meg amit ők keresnek
lehet van még több is neten állitólag 5 csajod lehet/lesz összesen vagy mi, régen ezt olvastam..... -
JoolsNOS
veterán
Sziasztok!
Packie húgát Kate-et meg lehet fektetni? -
toldy
őstag
Ma kicsit tuningoltam és megnéztem mennyit hoz a játék alatt egy kis oc.
Nos i3-530@133x22+gts 450 783/1566/1804 a játék átlag 35fps és 22 fps min futott.
Tuningal 182x22 és 915/1830/1920 átlag 45 fps és 28 fps min, és ez még nem a vége, majd megnézem késöbb jobban tuningolva is.Ja egy kis baki ( még oc elött), ott maradt a kocsi a ház oldalán amikor elmentm hintázni.
-
toldy
őstag
Erről mit mondtok, ez létezik?
Tényleg ennyire proci éhhes ez a játék? Jó nem egy i7+GTX kombó, de ez számomra elég durvának tűnik. -
bpx
őstag
válasz
fsb1000 #27706 üzenetére
igazából a vsync (60 hz) be volt kapcsolva (ami egyébként a játékban valamiért nem tökéletes, pl. 60 hz-nél nálam 58 fps-ig engedi, de ez volt a korábbi géppel is)
vsync nélkül nyilván jóval több lenne az átlag, de az meg félrevezető, mert amikor tök egyedül vagyok, sehol egy ellenfél/autó, akkor simán van 100 fps, és megdobná az átlagot, holott az felesleges560Ti-n nem gondolkoztam, eleve egy 570/6970 kaliberű kártyát szerettem volna
2 GB vram se nagyon hatott meg, nem láttam bármit is aminek kellene ennyi
1920x1080-ban játszom, ha mindent feltolok maximumra, akkor írja azt a játék, hogy 1181 MB-ot használszerk: ja azt még hagy tegyem hozzá, hogy a fenti benchmark az automatikus beállításokon történt, szóval messze nem "maximum"
(#27704) ittakary: monitor, ssd már megvolt, cpu+lap+ram+vga jött most
január végére/február elejére már be volt tervezve, csak jött ez a chipsetes SATA2 gond és nem lehetett szinte sehol lapot kapni -
CJ3
senior tag
Én is találtam én meg duplán XDX [Double Dick]
-
LW
őstag
GTA IV sohasem fogy ki a meglepetésekből.
http://screenshot.xfire.com/s/112066486-4.jpg -
szepsy
senior tag
IE9-et hogy tudom törölni?
Nem indul ismét tőle a gta 4
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- ThinkPad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Slot1 Processzor
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest