- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Androidos fejegységek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabod
senior tag
válasz
Mariann294 #24351 üzenetére
Én már múltkor is mondtam, hogy dolgozniuk kell még rajta
-
Mariann294
őstag
válasz
Bocs elírtam.Szóval Roman azt mondja a végén a fordítás szerint hogy ez az én üzletem.
Ez hogy jött ki?! Rengeteg benne a hiba.Ennyi ideig csinálják és tessék.Kb úgy néz ki mintha 5 perc alatt dobták volna össze.Szörnyű.Hát bendzso nem csodálkozok rajta hogy letörölted.
De engem furdal a kiváncsiság,meg legalább nevetek egy jót.Bár ez eléggé siralmas.
-
bendzso
senior tag
válasz
Én is megnéztem, de nekem sem nagyon jött be.Szerintem nem kellett volna a kocsik, és a fegyverek nevét átváltoztatni. Meg az sem tetszik, hogy azt írja ki kerületnévnek, hogy pl. Kis Easton. Mert nem mondjuk magyarul így. Viszont a Chinatown-t meg lefordították Kinai negyedre, és az helyes. Meg amikor már több üzenetet kapsz, azt írja, hogy 2 üzenetek, nem csak simán 2 üzenet... A story line fordításába még nem néztem bele, de Jacobtól vásároltam fegyvereket, és neki is elég hülye szövegei vannak... Tényleg olyan, mintha szó szerint lett volna fordítva. Szóval le is töröltem
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Projektor topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- EAFC 25
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest