Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
$p@rr0w
őstag
válasz
Mariann294 #20675 üzenetére
Én ha egyszer kifizettem akkor nyomtatok borítót, kiírom és kész, nem szenvedek a futárköltséggel, azonnal megkapom amit veszek. Amúgy meg arra írtam hogy incs értelme hogy kirakja a polcra. Mindenesetre amilyen nagy a GTA 4 úgyis ki kell írni. Olcsóság meg relatív, nekem nem ér annyit ha például használtan kapok egy dobozost 3k-ért, mintha a steam accomba regelhetem 2k-ért.
(#20676) Źşë': Tény hogy megvan a feelingje a dobozosnak is, én is szoktam úgy venni, de az ár dönt nálam minden esetben az olcsóbb a fontos, mert ha összevetjük ugyan azt kapod. A lényeg mindkét esetben ugyan az, úgyhogy ugyan azt kapod, ha úgy nézzük 3-4k-val többet fizetsz egy pár papírért, meg kis műanyagért, amit hogy ha megvetted joggal kinyomtathatod magadnak.
Végülis mind1 ti biztos idősebbek vagytok, ennél már csak súlyosabb lesz, szegény nagyim egy nokia billentyűzárat sem tud feloldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ukrajnai háború
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Stranger Things 3: The Game (Switch, Limited Run) használt
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- Laptop Notebook Tisztítás, Pasztázás, ThermalPad csere, RAM és HDD&SSD, akksi csere
- Asus Dual Geforce RTX4070 12GB - Garancia: 2026.07.
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest