Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Raspberry Pi
- Házimozi belépő szinten
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
koma106
senior tag
Sziasztok!
Akinek van kedve hálózatban játszani, de unja már a sok csítelőt, az próbálja ki a hamachi-val.
http://www.humachi.hu/gta4
...és itt egy rövid leírás a beállításokhoz:
http://gta4-hamachi.freeblog.hu/
-
puttputt
őstag
válasz
rup1u5 #18693 üzenetére
Az tény, hogy szériától függ. Lehet, hogy az előző vinyó, ami nálam járt nem a szerencsésebbikből való. Ezzel ezt le is zártam részemről.
fsb1000: Attól, még meglehet a véleményem a márkáról magáról, maximum nem érdekli a "célszemélyt". Nem olyan nagy dolog ez.
Félrevezetés nem történt, maximum tapasztalatcsere, jobban mondva megosztás. Ez csak nem bűn.
Pakolgatok, próbálgassátok csak!Mára még nem találtam említésre méltót.
-
Źşë'
addikt
válasz
Mariann294 #18677 üzenetére
nekem is Samum van, és utána olvastam/tájékozódtam, voltak olyan szériák amik igen- hibásan jöttek le a gyártósorokról, de! tegyük fel ha kifog az ember egy sz*rt akkor is ottvan a 3napos cseregarancia, ill a Samu termékekre járó 3éves gyári gari, csak úgy hddk nem szoktak 1ik napról a másikra meghalni, és észre lehet venni ha gond van valamelyikkel, na meg azért mind1ik hddt karban kell tartani rendszeresen, egyiknek sem jó ha nincs karbantartva
sztem köztudott tesztek után h a Samu hdd-k gyorsabbak és sokkal halkabbak mint sok más azonos árkategóriájú vetélytársai!
én vettem most egy 1terás WD-t és összehasonlításként mondom h sokkal hangosabb és melegebb!! Samum hűtés nélkül 32fok a WD meg egy venti segítségével ill úgy h azt nagyon nem használom, így 37fokos.én 1x jártam úgy h a megvett samu hdd-ről idegesítő kattogás hallatszott, utánaolvastam a dolognak és mint kiderült abban a sorozatban levő hddk-el volt gond, a zaj fejhibára utalt és még benne voltam a 3 napban, de szerintem amúgy is kicserélték volna... mert hibás volt a dolog és ezeket szervizelni nem lehet, a 3 nap az meg csak gyorsaság miatt volt lényeg
szó mi szó samu szvsz minőségi cuccokat gyárt! tvm is samu és istencsászár minőségű képet ad, hátmég az extrák, mondhatni bestbuy cucc sztem
-
benjoe1
aktív tag
Sziasztok!
Most kezdenék el játszani a GTA IV játékkal.
Egy kérdésem lenne: Amikor járművel (autó, motor) megyek, akkor ha kanyarodok, akkor nem fordul el egyből a kép, hanem oldalról látom a járművet és csak utólag áll úgymond egyenesbe a kép. Ezt lehet valahogyan állítani menüben, hogy mindig az autó hátulját látva lehessen vezetni? -
fsb1000
nagyúr
válasz
puttputt #18688 üzenetére
Inkább rakj fel még néhány modot meg csitet....
Legalább ezzel a Samsung hülyeséggel ne bosszantsatok, a pénteki multin már úgy is elegem volt a sérthetetlen járművekből meg játékosokból.
Úgy döntöttem maradok a LAN-nál, mert nem kivánom senki játékát elrontani multiban a morgolodásommal.Mariannak köszönöm, hogy kipróbálhattuk a Free modot rendörökkel is, de én csak akkor látom értelmét, ha van tétje a dolognak és nem 1 helyben állunk és írtjuk öket sérthetetlenül.
Bocs... ez igy uncsi.Ha lesz időm összevágom a clippeket, mert azért volt néhány jó jelenet.
-
misiizsai
tag
Látom nagyon van pénzetek
Nekem is amúgy Samsung vinyóm van de még nem volt baja remélem nem is lesz -
rup1u5
nagyúr
válasz
puttputt #18688 üzenetére
Egyáltalán! Azt sem konkretizáltad, hogy melyik sorozat melyik darabjával vannak rossz tapasztalataid! Mert azért ez a dolog kicsit öszetetebb. Az F1 spinpoint és a HD sorozatok a legjobbak között vannak Samsungnál. Rosszabb széria előfordul mindegyik gyártónál de mivel jóformán évente új széria van így egy vagy akár több hibás darab kifogása sem indok egy márka végleges leírására. Nemrég pl a Seagate-nek döglöttek sorban a Barracuda 7200.11-es vincsijei. Szóval sokkalinkább érdemes naprakészen utánnaolvasni mint bemondani a frankót vaktában.
Meg kell nézni mit vesz az ember és ennyi. Szerintem lemaradtatok egy kicsit mert a Samsung jelenleg a legjobb vincsiket csinálja! Jóreggelt! Ismét mondom TESSÉK TÁJÉKOZÓDNI!
Könyörgöm! azt meg hagyjuk már hogy a boltos mit ajánl!
Jesszusom! 10 éve nem vettem hardvert boltban!Emberek! konkretizáljátok, hogy mely tipusokkal van bajotok, mert amit itt csináltok az félrevezetés!
-
puttputt
őstag
válasz
rup1u5 #18690 üzenetére
Senki sem mondta, hogy nem tájékozódhat. Én is ezt tettem vásárlás előtt, ezért vettem WD-t.
Mellesleg, a két vinyó azonos árban volt akkor (Samsung&WD), az eladó mégis a WD-t ajánlotta, mondván megbízhatóbb. (Sentinel képeket is küldött, persze nem mentettem el..., nem gondoltam, hogy még szükség lesz rá.)
Miért lenne hülyeség, ha megosztjuk az élő tapasztalatainkat???
Miért lennénk hülyék azért, mert nem a fórumok által szajkózott adathalmazt szórjuk elé, hanem azt, amit mi látunk a winchesterek működése körül.
Olyan nagy baj ez?
Attól, hogy nekünk (2-3 ember) ez a véleményünk a témáról, nem mondhatjuk ki?
Rögtön teszteket kell linkelgetni? Nyilván keres maga is...
Csupán ez nem volt világos, amúgy, mint mondtam, eldönti, hogy mit vesz és kész. Különösebben... -
rup1u5
nagyúr
-
Scorpio06
aktív tag
válasz
Mariann294 #18686 üzenetére
Jaja, párszor végignéztem, odab@sz.
Azok a plusz csattanó hangok is nagyon jók. 6-os is fav... -
puttputt
őstag
válasz
rup1u5 #18687 üzenetére
"Tessék tájékozódni". Tájékozódom folyamatosan, jelenleg is.
A saját winchestereim tájékoztatnak.
Egyébként, érdekes a reakció, mit ne mondjak...
Nem hülyeséget mondtam, tapasztalat-alapú véleményt. Majd ő eldönti, mit választ.
Feltétlen a "leghangosabb" véleményeket kell számításba venni? -
rup1u5
nagyúr
válasz
puttputt #18685 üzenetére
Ne vicceljetek már!
Nekem pl az egyik vinyóm egy 640Gb-os Samsung HD642JJ. Az egyik legjobban sikerült sorozat! Halk! Hűvös! És sokkal gyorsabb mint a 250-es Hitachi T7K250-es vinyóm, pedig az is elég jó kritikákat kapott annó. Olvassatok már néhány PH! tesztet mielött hülyeségeket mondtok!
Értékelés II. (500gigások)
Itt van a vinyóm egy tesztben. Mindenhol az első helyen szerepel. Csak ajánlani tudom!És már nevetséges áron vannak!
BandiT-nál már 14 alatt megkapod és 640-esnél nagyobb szerintem fölösleges, ár/érték arányban meg verhetetlen. Én 3év garival nyúzom.Szóval tessék tájékozódni!
Olyat állítani, hogy a samsung szar vinyókat csinál legalább akkora hülyeség mint azt, hogy ATI kártyán bugosak a játékok.Robi86 : Én is 1680*1050-en vagyok. Nem ajánlanám. Ahova kéne az 1giga vram (1920*1200) ott már elfogy a 4850 ereje, másrészről nem is használsz akkora felbontást. Itt az aprón olcsón találsz 1 gigás 4870-et. Ha most akarsz venni akkor minimum azt javasolnám. De mivel DIRT2 (DX11) is szempont nálad ezért megfontolnék egy kivárást, míg meg nem jelenik az új NV (Fermi) és ha csökkenek az árak inkább egy HD5850-be ruháznék be DX11 miatt.
-
Mariann294
őstag
GTA 4 Bloopers Glitches & Silly Stuff 7 HD
Basszus ez mindent visz!!!!BEST!!!XDXDXDXD -
puttputt
őstag
válasz
bognar110 #18673 üzenetére
Samsungot semmiképp, inkább bármi mást... Maxtort sem igazán... WD-t (Western Digital), ha lehet... PH-n nézz körül, mert a linkelt oldalon lévő összegek feléért hozzájuthatsz jó, tesztelt, új vagy csaknem teljesen új vinyóhoz. Jobban fogsz belőle kijönni mindenhogyan, hidd el.
-
Robi86
senior tag
Csak most vettem észre, hogy van 2 újabb rész is
Láttátok már? De nálam még mindig az 5. a nyerő
[link]
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Ne marháskodj már....
-
bognar110
őstag
AZon gondolkozok most jövöhéten lessz 42 rpim hogy vegyek winchestert meg ramot vagy egy phenomot
-
-
Scorpio06
aktív tag
válasz
sagesz93 #18678 üzenetére
Hát igen, de már csak az a kérdés, hogy bírni fogja-e a tápja.
Én is 4870-et szeretnék, de nem tudom, hogy a 420-as LCpower bírná-e.
Ezért be kell érnem egy GTS250-el. Azért nem Ati, mert a gta4 és a shift jobban megy azon, és nekem az a lényeg.Mariann: Nem gyárt rossz vinyókat a Samu, enyém pl nagyon halk, egyáltalán nem meleg és olcsó volt. De én is inkább mást ajánlanék, inkább Western Digital.
-
bognar110
őstag
válasz
Hát ha te mondod nem nagyon vágom a winyokat majd kiderül lehet samsung lessz vagy még megnézem mik vannak !
-
Robi86
senior tag
válasz
rup1u5 #18675 üzenetére
Az NFS Shift-et próbálgatom újabban, a Dirt2-t meg csak próbálgatnám, de amint megjelenik, meg is veszem, és természetesen majd a Mafia2-t is, ha egyszer végre megjelenne...
1680x1050-es felbontást tud a monitorom max., de most kénytelen vagyok 1280x800-ban játszani.
512MB-os 4870, és az 1GB-os 4850 közt vacilálok most éppen, mivel 30-35K lenne rá. A GTA IV miatt talán jobban megérné az 1GB-os 4850, de lehet a többi játékhoz a 4870 lenne jobb, szóval nemtudom
-
Robi86
senior tag
válasz
Mariann294 #18672 üzenetére
Nem nagy dolog, csak egy egyel újabb Astrára, de szerintem mire eladom a mostanit ebben a válságos időszakban, valószínű kijön még 3 másik új generáció...xD
Ja, döntöttem: PhenomII 720BE lesz a proci, olvasgattam róla az alaplapom topikjában is+még néhány helyen, és bizony jó dolog az az L3 cache
Na már csak azt kéne kitalálnom, hogy mi legyen az új VGA, de ezzel már nem titeket foglak fárasztani
(#18673) bognar110: az én példámat követve már te is itt kérdezősködsz a "céltopikok" helyett?
bocsánat
-
bognar110
őstag
Hellosztok jövöhéten veszek winchestert, samsungot na most a samsung az jó ?
Most is az van nekem csak egy 80gb os XD 4 játék férr rá LOL Elvileg télleg jo a phenomok a lapomra [link]
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Robi86 #18665 üzenetére
Szerintem jó választás az Athlon II X4 ha húzod is. Nem tudom, hogy a lapod mennyire tuningos de a Gigabyte lapok általában jók. Nem véletlenül van nekem is Ez a márka.
Intel 4magosai alá lga775-ös fronton a legjobb tuninglapokat csinálják. Gondolom AMD fronton is villantanak valamit. Szóval ha megy a tuning akkor bátran megveheted az Athlon-t.Ezt a buta előitéletet meg nyugodtan tedd félre azzal kapcsolatban, hogy ugysem válaszolnak a linkelt topikokban. Nekem mindíg szoktak.
Itt van pl a lapod topikja!
Nyugodtan kérdezz utánna hogy mire számíthatsz tuning terén ezzel a két procival. Biztos kapsz hasznos tanácsot! -
Robi86
senior tag
válasz
Mariann294 #18666 üzenetére
megne sértődj, csak mókáztam na
-
Robi86
senior tag
válasz
Mariann294 #18663 üzenetére
X4! iksznégy! A 4 mag lenne a lényeg
Naszóval AthlonII X4 vs PhenomII X4/X3 összehasonlító tesztet tud-e valaki valahol, lehetőleg GTA IV-el megfűszerezve?
Jó, de én nem is offolok többet, amíg valaki be nem linkel egy ilyen tesztet, és bocsánat az eddigiekért...dehát mégiscsak jobban fog menni a GTA IV is az új procival, szóval csak félig off xD(#18664) rup1u5: na ilyen tesztet szerettem volna, áttanulmányozom, remélem okosabb is leszek. Köszönöm
Más fórumokban itt nem kérdezősködök, mert úgysem válaszolnak...legalábbis ez a tapasztalatom mostanában. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #18663 üzenetére
Ezek X2-es procik. Robi X4-esekről beszél.
Robi86:
Itt van egy elég átfogó angolnyelvű teszt az Athlon II X4-ről.
És itt, hogy ki mit javasol.
-
Robi86
senior tag
válasz
Mariann294 #18661 üzenetére
Teszt jobb lenne, mint a fórum, mert mégiscsak "biztosabb", de azért tenksz, átböngészem, hátha okosabb leszek
bognar:
-
bognar110
őstag
-
Robi86
senior tag
válasz
sagesz93 #18657 üzenetére
Na igen, pénz az van mindkettőre, de spórolni is jó lenne, viszont a mostani procimat le kéne cserélni mindenképp, mert az első X2-esek nem a legjobban sikerült példányok...bár én még örülhetek, hogy elketyeg 3GHz-en.
Viszont ott van a PhenomII X3-mas is, ami egy árban van az AthlonII X4-el, egy maggal kevesebb, viszont van L3cache isNa akkor szavazás, vagy valami: AthlonII X4, vagy PhenomII X3?
Vagy ha valaki tud, akkor linkelhetne nekem valami összehasonlító tesztet ezekről a procikról...hálás köszönetem előre is
(#18658) Mariann294: nem újabb technológia a PhenomII, csak kispórolták belőle az L3 cachet...nagyvonalakban. Ezért vagyok "bajban", mert lehet, hogy az igényeimet (amik nem nagyok
) kielégítené egy AthlonII X4 is...
-
Robi86
senior tag
válasz
Mariann294 #18655 üzenetére
Hát de nem? Bognar barátunk kezdte, de úgytűnik a többiek elkapták tőle
Egyébként most nagy bajban vagyok, mert nem tudom, hogy PhenomII X4, vagy AthlonII X4 legyen...Igényli ez a játék az L3 cachet, vagy csak az a lényeg, hogy minél több mag legyen? Van valahol teszt ilyen procikkal? Mégiscsak van köztük több, mint 10K különbség, én meg most újabb autóra gyűjtök egy jóideje, és minden fillér számít
-
Robi86
senior tag
válasz
,,no name" #18642 üzenetére
magyar vagye baszki?
egyre kevesebb olyan hozzászólást látni, amit első olvasásra megértek...biztos velem van a baj
-
sagesz93
addikt
válasz
,,no name" #18651 üzenetére
Nem fér meg egymás mellett a két játék?
-
sagesz93
addikt
válasz
,,no name" #18649 üzenetére
nemmondod hogy GMA-n elmegy a játék?
Megnézném hogy megy azon... aztakva -
fsb1000
nagyúr
válasz
,,no name" #18646 üzenetére
És melyik küldetésnél tartasz?
Én még ott, ahol Roman kocsijában úl az emberünk a rakparton.
El kéne vinni 3 sarokkal arréb, de még nem sikerült. -
Scorpio06
aktív tag
válasz
,,no name" #18646 üzenetére
Adjak krumplihámozót? Itt van a fiókban.
☺
-
Mariann294
őstag
válasz
Scorpio06 #18643 üzenetére
Ez nagyon odabax!Eddigi legjobb hsz!
Amugy ez a 4gigás mód nem jött be..
Nagyon sok a repce,igy élvezhetetlen pedig tök fasza kis mod.Van hozzá antianalising leirás de rohadtul bonyolult sehogysem sikerült..
Ma este nem hiszem hogy leszek.Nincs fönt a GTA.Meg várom hogy lejöjjön az oprendszer.
(64 bitest rakok fel)
-
Źşë'
addikt
válasz
a hszed- nek sok értelme nincs
sry h ezt írom de akkor mégsem tudsz normálisan játszani nem? =)
[link] ahogy nézem pár embernek ott megoldódott..
-
Scorpio06
aktív tag
válasz
Nagyon örülni neki, hogy tudni játszani normális gta iv. 4."patch-kot"nál írni ki hibaüzenet?
Tölteni le legújabb vga driver ha nem javulni meg beírni ezt a gúgliba: TEXP70.Lol, na érthetőbben: Szedd le a legújabb vga drivert és a legújabb directX-et a microsoft.com-ról... Ha ezután sem megy akkor törd darabokra a DVD-t és nyeld le, jobbat nem tudok.
-
Mariann294
őstag
Nos felraktam ezt a 4 gigás cuccot.Nem rossz,nekem kissé repcés,de csak ennyi gond van vele,még állitgatok rajta hátha eltünik.Képek itt.Bár nem igazán adja vissza azt a hangulatot,de ez van.
A beállitásaimról is csináltam képet,hátha segit valakinek.Ja és az fps-t nem rontja.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #18635 üzenetére
"GTA4 müködése leállt" hibával kilépett aztán már inkább mentem aludni.
-
puttputt
őstag
válasz
"Nálad jobbak a kilátások": Jobb képeket, videókat tudsz csinálni.
Egy kisebb lélegzetvételű grafikai update / mai
Replő mod, minden járgányhoz (mai): [link]
-
bognar110
őstag
válasz
Bocsi hogy nem voltam sokáig ! Majd leszek ha jó lessz a gépem
-
echterion
nagyúr
Sziasztok!
Nemrég kezdtem el játszani ezzel a játékkal. Megpróbáltam kicserélni egy ár autót, de játék közben egy-két perc múlva mindig ezt írja ki: "Unrecoverable fault - please restart". Szerintetek mitől lehet? Talán a 4-es patch-től? Mert a peccsek nélkül simán megy, XP-t használok. -
Mariann294
őstag
Mai felhozatal:
Bogi csak néhány percig volt fennt,Ginkrp meg eltünt..
Aztán egy k.va jót TDM-eztünk senkivel,misivel,és Bendzsooo-val.Ja és itt az új pólóm.(figyeljétek rajta a jelet,és a plakáton is....jobb alsó sarok
)
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #18617 üzenetére
Megyek!
-
piadex2
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki valami helyet, ahol legálisan le lehet tölteni a játékot? (Így nem kellene a postával szórakozni, hanem kifizetem, és letöltöm.)
Kösz:piadex2
-
Daffni2
addikt
válasz
Mariann294 #18623 üzenetére
Na valimi van de nem az igazi. Gőzöm sincs mit válasszak.
Most épp a Time Squaren állok egy Audival. -
törölt tag
válasz
,,no name" #18604 üzenetére
Az atinál valami árnyékbug van, ha kikapcsolod az árnyékokat, akkor sokkal jobban megy a gta4.
-
Daffni2
addikt
válasz
Mariann294 #18623 üzenetére
Na megyek megpróbálom.
-
Daffni2
addikt
válasz
Mariann294 #18621 üzenetére
Onnan kezd,hogy elindítom a GTA-t.
-
Daffni2
addikt
válasz
Mariann294 #18617 üzenetére
Mennék, de gőzöm sincs hogyan.
Kerestem, de nem találtam konkrétan semmit erről, úgyhogy segíts légyszi. -
puttputt
őstag
válasz
Mariann294 #18613 üzenetére
Hogyha te előbb tudod tesztelni, nyugodtan oszd meg a képeket, tapasztalatokat előttem!
Nálad úgyis jobbak a "kilátások"... -
Mariann294
őstag
Jut eszembe...
Péntek van ismét,tessék jönni multizni!!!!
-
Mariann294
őstag
válasz
,,no name" #18614 üzenetére
Csak szebb.Ez nem peccs.
-
Mariann294
őstag
Akkor is "lebutitó" marad.
Tehát ami a legjobban átalakitja a textúrát meg ilyeneket?Mert akkor az lesz az..mármint ez a 4 Gigás.Én most töltöm.Kiváncsi vagyok rá.
-
sagesz93
addikt
válasz
Mariann294 #18610 üzenetére
ha a g betűt kihagyod talán érthető
Amúgy nincs
Az jó, majd ird meg a tapasztalatokat,
Még amúgysincs vga-m mostanság a napokba lesz egy 4730-as úgytünik -
puttputt
őstag
válasz
Mariann294 #18610 üzenetére
Lebutító?
sagesz: Nekem már megvan, csak időm legyen tesztelni...
-
Mariann294
őstag
válasz
,,no name" #18609 üzenetére
"legbutitó"
Ez a szó mit is akar jelenteni? -
sagesz93
addikt
válasz
,,no name" #18607 üzenetére
Mondjuk ha konkrét alkatrészeket mondanak, sokkal jobb ha valamelyik pesti boltban veszed(www.ipon.hu / www.pcx.hu) mint a helyi számtech boltokban. Elég sokat lehet vele spórolni, a futár ára nem vészes.(50ezer fölött asszem ingyenes)
a GMA-n elmegy? OMG...
Játékhoz: Láttam egy ilyet hogy gta 4 realizm + ultimate texture 2.0 Elvileg ez lesz belőle: [link] 4,2 giga, érdemes leszedni? Valaki próbálta már? -
Mariann294
őstag
válasz
Rendben.
Én személy szerint az nvidiát ajánlom.Ahogy olvasok itt a ph-n némelyik atival sok gond van.Ráadásul,én még egy olyan játékkal sem találkoztam amelyik inditásnál az ATI logót jelenitette volna meg.
Szerintem az én kártyám olcsó és az árához képest igen jól teljesit!Sőt a 9800 GT még jobb,és csak pár ezerrel kerül többe.Azthiszem 5 ezerrel.
Nézz be a "milyen gépet vegyek" topikba,és keress rá a googlen is.Pl.Olvasgass nehogy rosszul dönts.
-
sagesz93
addikt
válasz
nem értesz te a gépvásárláshoz no name...
Inkább menj a "milyen gépet vegyek?" topikba.
Ne vegyél hülyeséget. -
Źşë'
addikt
válasz
Mariann294 #18594 üzenetére
én most vagy 8 v 9, de, amúgy 1v 2milla felett lesz asszem csak meg a 9 es szint, majd 5millával a 10 es szint
ezért is tartom feleslegesnek a ranked meg nonranked kategóriákat :s mert ha nonrankedbe játszol akkor már ennyi erővel ott is számolhatná a megszerzett pénzt... ostoba dolog de ez van :/
-
misiizsai
tag
válasz
Mariann294 #18596 üzenetére
5-ös szinten vagyok de már ideje lenne szintetlépni
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest