Hirdetés
- SSD kibeszélő
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
FoxiestFox
félisten
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Na oszt 1-10-ig mennyire unatkozol?

-
FoxiestFox
félisten
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Ezt kínszenvedés volt végigolvasni
Mondd, hogy ilyenkor ittas vagy
-
FoxiestFox
félisten
Ez most tényleg a Steam hibája volt...
Mindazonáltal a Steam a játék által rendszeresen mutatott stabilitási-hálózatkezelési gondok tizedét sem produkálja..
-
FoxiestFox
félisten
válasz
scampolo84
üzenetére
Egyetértek.
Mondjuk engem talán azért is zavar ennyire, mert ős-pc-s vagyok, szeretem látni, milyen szerverre megyek, hol van, milyen pingje van, hányan vannak rajta, és szívből gyűlölöm a konzolos next-next-next felépítésű multit..
Hadd döntsem már el én, hol akarok gurulni...
Az meg tényleg vicc, hogy sokszor nem talál semmit... és nem lehet netfüggő, mert 3 neten is játszom, munkában is megnéztem, tesóméknál, s nálunk is. -
FoxiestFox
félisten
Ma esti mérleg
-versenysorozat: két első versenyen dobogós vagyok, harmadikon vezetek, utolsó kör felénél disconnect
-faceoff: vezetek, de épp csak, látja hogy nem tud elmenni - > kipördít (nemzetiségét leírni is fölösleges)
-drift: ebben szar vagyok, az én hibám
-touge: vezetek, kanyarban belém száll: engem zár ki a játék
-mennék másokhoz, kilépek-belépek->ugyanoda tesz be. nyilván marha nehéz lett volna leprogramozni, hogyha az ember kétszer kilép ugyanarról a nyomorult szerverről, akkor ne ugyanoda tegyen visszatehát bő egy óra alatt egy normális versenyt sem tudtam menni.

-
FoxiestFox
félisten
Én a Civic-re éreztem rá tegnap éjjel, kemény versenyben behoztam harmadik helyre valami Párizsi éjjeli versenyen, egy igazán élvezetes menetben

És ezen kívül is volt 1-2 jó versenyem, szóval tegnap nem haragudtam annyira a játékra.
Mármint eltekintve a random disconnect-től és játékbezáródástól, mindkettőből jutott 1-1.
A Skyline R34 is meglett, még nem tudom piszkálgatni, de már így is jó kis gép. -
FoxiestFox
félisten
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Az irányíthatatlan sodródás nem drift, hanem csúszás. Igen, az autók bizonyos sebesség felett megszúsznak, ezzel semmi gond nincs.
Azzal van, hogy driftelve a kanyarokban gyorsabban lehet haladni sok helyen, ami nagyon illúzióromboló.
Én jobban szeretném az ívekre tapasztani az autót, és a legkisebb csúszásra elvenni a gázt, korrigálni, és így tovább.
Abban van kihívás (vagyis lenne), nem abban, hogy akárhogy megyünk be a kanyarba, egy kézifékkel el tudunk fordulni valahogy...
Előbbi esetben még a többi versenyző mozgása is kiszámíthatóbb lenne, hisz mindenki ideális ívekre és féktávokra törekedne, biztonságosabban lehetne versenyezni, nem kéne azt találgatni, hogy na, vajon hogy megy be a kanyarba, hogy jön ki, mikor csúszik belénk, vagy mi belé... -
FoxiestFox
félisten
válasz
Dr. Gonzο
üzenetére
megoldhatták volna nagyon sok hiányosságát. Még az ütközéseket is. Lehetne rá írni megoldást.
Mivel nem tették, gondolom nem érte volna meg.Vagy csak leszarták.
A felhasználókkal szinte minden játéknál baj van, más autós játékok valahogy megoldották már a multit rendesen.
A fizika meg ja, olyan, amilyen, de előnyként szerintem hülyeség elkönyvelni a drifetlős kanyarodást, hiszen van a játékban drift játékmód, ott a helye, nem pl egy pályaversenyen... egyszerűen komikus...
Ettől függetlenül el lehet vele lenni, ha épp élhető társaság kerül össze egy szerveren.
Csak bosszantó, hogy mennyivel jobb is lehetett, volna, ha... de nem lett. -
FoxiestFox
félisten
válasz
Dr. Gonzο
üzenetére
Ja, nem azért mondtam... vannak vezethető autók, és az árkádsággal sincs gond, hisz annak tudatában szereztem be én is a játékot.
Most inkább a multis butaságaira gondoltam...
De számomra a driftelés elhagyásával is nagyot nőne, mert továbbra is árkád lenne, de egy fokkal komolyabban lehetne venni.
Érthetetlen, miért menő amúgy ezt beépíteni egy játékba manapság. Az említett NFS is (Hot Pursuit azt hiszem) egész hangulatos lett volna, mert az autók és pályák szépek, az üldözések jók (kb ennyit vár az ember egy hasonló játéktól), de ez, hogy drift nélkül nem lehet kanyart venni normálisan... hát ez
-
FoxiestFox
félisten
válasz
Brian_GT
üzenetére
Tényleg tök valósághű lenne ezzel az NFS-szerű driftelőskanyarodós elnyomorított fizikával

Tegnap este beszéltük játék közben Rossival, hogy király játék is lehetne ez, ha nem lenne f*s.
Értsd: ha nem lenne tele olyan idegesítő játékmechanikai elemekkel, amik kis odafigyeléssel megszüntethetők lennének, megdobva ezzel a cucc élvezeti értékét, és visszavéve a hajtépési faktorból -
FoxiestFox
félisten
válasz
Brian_GT
üzenetére
A touge nekem eddig bejön (ettől eltekintve ugye), mert biztonsági játékot szoktam játszani, lassan megyek, de nem pördülök meg, a másik hibázik gyakran

Elengedem előre már az elején, és eszi a fene, hogy a nyakán vagyok...
De ha fékezek egy kanyervételhez, és belém durran, akkor is engem zár ki, illetve ha már jönnék ki a kanyarból, de oldalba durrant, akkor is. Érthetetlen. -
FoxiestFox
félisten
Touge-ban vajon miért engem diszkvalifikál mindig, mikor nekemrongyolnak hátulról, oldalról, stb?
De komolyan, MINDIG. Nem volt még olyan eset, hogy a vétkes felet büntesse.
Ez valami bug? -
FoxiestFox
félisten
Baszki péntek van

Úgy elment ez a hét... azt hittem, még csak szerda-csütörtök körül tartunk.. ma este-éjjel már én is jövök gurulászni
Ventur@: én szoktam derbizni, jó móka. Számomra eddig több sikerélményt is tartogatott, mint a versenyek.
-
FoxiestFox
félisten
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Driftre jó, az biztos.

-
FoxiestFox
félisten
válasz
scampolo84
üzenetére
Egy mezei Ps3 sixaxis-t használok egyelőre, majd később talán szert teszek egy X360-as gamepad-re.
Te / ti? -
FoxiestFox
félisten
válasz
scampolo84
üzenetére
A tuningolt Golf pl kifejezetten kellemes autó, azt megszerettem. Kanyarodik, jó az úttartása, stb
Vettem egy Hyundai-t is, az is használható.. az M1-es BMW-vel sincs gond.. leginkább ezekkel nyomom, ha lehet. A Skyline feloldódását várom már, azzal határozottan jó menni. -
FoxiestFox
félisten
válasz
scampolo84
üzenetére
Fontolgatom amúgy. Bár eddig is rossz érzéssel költöttem pénzt dlc-re.. de ja, mondjuk Spa helyett (ahol egyszer voltam dzsaverékkel, többször sem) ezt kellett volna vennem.
Csak előre fogalmam sem volt arról, hogy ennyire őrjítő a multi az elején. -
FoxiestFox
félisten
válasz
scampolo84
üzenetére
Bénák vagyunk, keresnünk kéne másik játékot
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A Hondát egy fokkal jobban kedvelem, bár multiban még nem mentem vele, ott még nem tartok. -
FoxiestFox
félisten
válasz
Brian_GT
üzenetére
Ja, semmi ilyesmi.. nem fogok itt önérzeteskedve bizonygatni semmit, csak a nézőpontom tudom leírni, ahogy tettem fentebb is.
Karrierben elég sok pályán kipróbáltam a legerősebb autókat, és a legtöbbel pályán tudok maradni, megtalálom a kanyarívek többségét, és tudok balesetmentesen vezetni (egyelőre az összes versenyen ennyi a célom, illetve hogy beérjek időben).
A fékezési-kigyorsítási pontok belövéséhez nyilván több időt kellene játszani, de egy szó, mint száz, első T4-es autónak a T4 leghitványabb driftautóját adni, hááát... nem tartom jó döntésnek.
Sőt, kifejezetten szar döntésnek tartom, fogalmam sincs, mi volt a fejlesztők célja ezzel.
Azt hiszem, más is jelezte már itt, hogy a profik (akik napi sok órát ölnek ebbe a játékba) kivételével a legtöbb játékos képtelen rendesen közlekedni azzal ahitvány szarralcsodálatos szuperautóval
S mivel ez egy árkád játék, talán nem az idegtépést kéne a fő csapásirányként kijelölni a többjátékos módban. -
FoxiestFox
félisten
válasz
Brian_GT
üzenetére
Biztos az, miután beleöl valaki 500-1000 órát a játékba, de kezdő T4-es autának kissé túlzás, lévén, hogy majdnem az összes T4-es jobban irányítható nála.
Ha ez utóbbi tényt nem tudnám a karrierből, elképzelhető lett volna, hogy az első multis meccs után, ahol ezt kaptam, uninstall lett volna a játék sorsa, hisz ha egy kezdő autó ilyen, milyenek lesznek az erősebbek.. -
FoxiestFox
félisten
-
FoxiestFox
félisten
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Kösz mindkettőtöknek (szerk: hármótoknak),
Tudom, hogy valamennyi pénz mindenképp koppan, de addigra már nem sokat ér, ha felmérgeltem magam az esélytelenségen (nem számítva a Carmageddonosokat).
Valahogy elküzdöm magam 20-30-as szint közé, és kiderül, mit tudok kezdeni ott. -
FoxiestFox
félisten
Amúgy csak én vagyok vaksi, vagy lehetetlen megállapítani a lobbyban, hogy milyen menet jön?
Pl drift? Csak a pályát látom, illetve hogy hány forduló, és hányas tier.
Driftből menekülnék, amíg lehet, de többnyire akkor derül ki, mikor már betöltött. -
FoxiestFox
félisten
válasz
execute93
üzenetére
Nekem is, T1-2 sokszor egész élvezhető tud lenni.
Egyébként a játék rajongóitól előre elnézést kérve (hiszem én is kedvelem bizonyos részeit), eszméletlenül buta cucc ez.
És ezt úgy mondom, hogy jó másfél évig LFS-eztem, ahol a keréknyomás, kerékdőlésszög, difi, stb is számít komoly tizedeket, századokat, tehát tudom, mi az az idegtépő (de nagyon élvezetes) autós játék
Oké, minden tizedik multis meccs egész élvezhető, de a menürendszer, az autók fizikája (ezt a driftelve kanyarodós ökörséget valamelyik NFS-től kölcsönözték) hajmeresztő gyakran...
Hihetetlen, hogy nincs beépítve multiba valami autók mozgását elemző algoritmus, ami meggátolja hogy a paraszt 300-zal beleszálljon az emberbe kanyarban (pl átlátszóvá téve a kocsiját akkor)..A szintlépősdi "gyűjtögess XP-t, hogy multiban használhass olyan autót, ami képes kanyarodni" is brr...
Gyakrolatilag alacsony szinten arról szól a játék, hogy f*s (tényleg használhatatlan, mert én kezdőként tudok menni elég jól nagyon sok géppel karrierben, amiknek még a közelében sem vagyok multiban) autóval nézd, ahogy összerak a játék nagyon magas szintű játékosokkal, hogy gyakorlatilag egészen halvány esélyed se legyen egy 3-nál több körös versenyen már csak arra sem, hogy befuss a célba időben, és az autó pályántartása okán (mert ugye versenyzés a mezőny eljén van, itt még arról szó sincs) vért izzadva pár kör után nézhesd a diszkvalifikációs kiírást.
Ezek miatt az ostobaságok miatt pánikszerűen nyomok néha alt-f4-et..
Mikor az alacsony szintűeket, szar autósokat előre teszi a szerverbeállítás rajtnál... kerülgessenek minket, törjenek össze minket, forduljanak rajtunk az első kanyarban, stb..Megvettem az alapjátékot, hozzá pár dlc-t tavaly év végén a nagy leárazáskor, és az azóta játszott időm 80%-a tömény szopatás, ami néhány egyszerű multis szűrő, szabály beiktatásával kiküszöbölhető lenne.
A DLC-s autóimból egyszer egyet használtam veletek. Többször nem adott lehetőséget rá a játék.
Akkor minek vettem meg?
Én értem, hogy agymosott buta emberenek készülnek ma már a játékok, de azt hiszem, a DLC-s mókát megbántam.
A játéknak nem arról kéne szólnia, hogy meghozza az ember kedvét a fejlődésre, ahogy egyre gyorsul, megismeri a pályákat, stb?
Nekem eddig csak a kedvem ment el...Sok autó van, a tájak néhány pályán szépek, olykor multiban is civilizált társaság jön össze, de akkor is kezdek kiábrándulni az egészből.
De ma megint volt egy egész jó derbim

-
FoxiestFox
félisten
Tényleg ilyen kevesen játszanak a játékkal egyébként?
Online playlist-racing, és senki
Ha a quick match-re megyek, állandóan ugyanabba a csapatba dobál be, akik csak driftelnek, amit szívemből utálok.
Ha én csinálok szervert, nem joinol rá senki 10 percig sem.
Pedig vasárnap délután van... -
FoxiestFox
félisten
válasz
dzsavermadar
üzenetére

Ellenben mindenképp megismertek - három betűs, kék, és a mezőny végén van
-
FoxiestFox
félisten
válasz
scampolo84
üzenetére
Köszi, akkor nézegetem majd. Én azt hiszem, fehér szoktam lenni. Pirost még nem is láttam.. csak sárgákat.
És zöldeket. -
FoxiestFox
félisten
válasz
scampolo84
üzenetére
Hát ezt sem tudtam. És ha állandóan belerongyolnak az emberbe? Népesebb szervereken szinte rendszeres, hogy rajtam fordul el az idióta.. főleg, mikor a magamfajta alacsony szintűeket teszi előre indulásnál, és mindenkinek útban vagyunk..
-
FoxiestFox
félisten
válasz
scampolo84
üzenetére
Mit jelentenek ezek a színek?
-
FoxiestFox
félisten
válasz
execute93
üzenetére
Néha nekem is elszarja a felbontást, ha ablakban játszom, és véletlen zárom be x-szel (azaz visszaáll natívra legközelebbi indítsákor, ahhoz meg kevés a vga-m), de elég ritka..
Játszik még valaki más is Core2-n? Nagyobb multi meccsek alatt elég kemény cpu limit tud lenni.. -
FoxiestFox
félisten
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Amúgy attól, hogy valaki online Steamen, marhára nem biztos, hogy akar/tud játszani.. én pl akkor is belépek, mikor munka közben pakolom a lapost az asztalra

Meg hát ki is öregedtem már.. 14 évesen még akármikor akartam volna kockulni, de már nem.. -
FoxiestFox
félisten
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Én vendégségben vagyok, itt néha családi életet kell élni

De néha felnézek csapatni pár kört -
FoxiestFox
félisten
-
FoxiestFox
félisten
Én csapattam tegnap a derbit, nyertem is egy sorozatot, jópofa dolog.
Eddig az egyetlen műfaj, ami adott valamicske sikerélményt, és legalább mindenki ugyanazzal a szarral gurul![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vicces, hogy az ingyenes DLC bizonyult eddig a legértékelhetőbbnek számomra.
De legalább léptem 2-3 szintet.
Amúgy halál, ami a legtöbb online versenyen van. Még ha épp kapok vezethető autót, akkor is vagy összetörnek, vagy kipördítenek, még úgy is, hogyha valaki gyorsabb, lehúzódom, hadd menjen..
-
FoxiestFox
félisten
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Nálam eddig egy menetet kivéve mindig azt írta, hogy restricetd by session settings... a DLC-s autókra.. Pagani, Konig, stb..
Azt hiszem, egyszer, veletek tudtam használni a Koniget, azóta sem... mivel egyszer hagyta, feltételezem, a DLC-s autókhoz nem kell külön XP-t gyűjtögetni, mégis le van tiltva a legtöbb szerveren. -
FoxiestFox
félisten
válasz
Syrius XIX
üzenetére

-
FoxiestFox
félisten
Na, szereztem egy PS3 kontrollert, ezzel már civilizáltabban tudok menni, persze sokat kell még gyakorolni vele.
-
FoxiestFox
félisten
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Ezeket mivel vágod össze?
-
FoxiestFox
félisten
Jövök majd én is kicsit, hívjatok be, ha játszotok

-
FoxiestFox
félisten
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Én mennék. A drift amúgy sem a szívem csücske, nem küzdenék vele sokat, ha nem muszáj

-
FoxiestFox
félisten
válasz
Csapoati
üzenetére
Engem kicsit frusztrál, hogy pénzt kell gyűjtögetni, hogy normális autóval lehessen menni multiban.
Akármit is adott, egy pörgő-forgó kiegyensúlyozatlan f*s volt (Honda NSX, vagy ilyesmi), még a Golf volt eddig talán amivel menni is tudtam
Én elismerem hogy gyík vagyok még a játékhoz, de hát na... most látogassak fel random szerverekre, amiken többnyire Carmageddont játszanak, hogy gyűljön a pénz és az XP?
Ettől eltekintve jó kis cucc, de még van gyakorolni valóm vele...
-
FoxiestFox
félisten
válasz
Csapoati
üzenetére
Viszont lehet drift nélkül is kanyarodni. Valamelyik, egyébként elég tetszetős NFS-ben (Hot Pursuit talán) CSAK driftelve lehet kanyarodni, ami kiakasztó... de ez a játék akármelyik árkád NFS-nél jobb, ami Most Wanted után jelent meg, szerintem.. csak karrierben ne lenne a sok idétlen pofázás, net celebrity, meg sportközvetítés és egyéb sallang.. őrjítő, hogy elnyomhatatlan..
(Mindenkitől kérdezem: nincs valami paraméter a játékhoz, amivel kikapcsolhatók?) -
FoxiestFox
félisten
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Valamelyik nap beállok már én is multiba kicsit..
-
FoxiestFox
félisten
válasz
intercooler
üzenetére
Vagy ott a replay felvétele is

-
FoxiestFox
félisten
válasz
intercooler
üzenetére
Hát, így nem fogok menni sosem

-
FoxiestFox
félisten
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Nyugi van, csak ddosolják a Steamet
-
FoxiestFox
félisten
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Nekem angolul telepedett fel. Vagy ez utólagos magyarítás?
-
FoxiestFox
félisten
Nagyon jól optimalizált, jaja.
Mondjuk ez az Intel graphics logóból sejthető is, hisz az Intel grafikákon is mennie kell.
Én réginek számító gépen játszom, azaz laposon, Radeon HD3650, és bár natívon 1680-on nem, de 1280-on közepes beállításokkal simán megvan a 25-40 fps. Persze a fix 60 király lenne egy autós játékhoz, de ez így is nagy szó
-
FoxiestFox
félisten
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Melyiket nyomjuk le?
Nekem csak SPA van a kettő közül, úgyhogy a másikból egyelőre kimaradok. -
FoxiestFox
félisten
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Én leszek a hárombetűs mindig

Gridben meg doboz L doboz
-
FoxiestFox
félisten
Köszx2
-
FoxiestFox
félisten
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Hogy működik a multi egyébként?
Lesz egy szoba, amire keresni lehet, vagy alapból listázza a Steames ismerősök játékait?Illetve a nevemmel mit tudok kezdeni?
A játék nem támogatja a nickem három betűjéből az elsőt és az utolsót, így oda csak tesz egy négyzetet..
Nem váltok emiatt nicket, titeket zavar?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)