Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FoxiestFox

    félisten

    válasz execute93 #3839 üzenetére

    Nekem is, T1-2 sokszor egész élvezhető tud lenni.

    Egyébként a játék rajongóitól előre elnézést kérve (hiszem én is kedvelem bizonyos részeit), eszméletlenül buta cucc ez.
    És ezt úgy mondom, hogy jó másfél évig LFS-eztem, ahol a keréknyomás, kerékdőlésszög, difi, stb is számít komoly tizedeket, századokat, tehát tudom, mi az az idegtépő (de nagyon élvezetes) autós játék :D

    Oké, minden tizedik multis meccs egész élvezhető, de a menürendszer, az autók fizikája (ezt a driftelve kanyarodós ökörséget valamelyik NFS-től kölcsönözték) hajmeresztő gyakran...
    Hihetetlen, hogy nincs beépítve multiba valami autók mozgását elemző algoritmus, ami meggátolja hogy a paraszt 300-zal beleszálljon az emberbe kanyarban (pl átlátszóvá téve a kocsiját akkor)..

    A szintlépősdi "gyűjtögess XP-t, hogy multiban használhass olyan autót, ami képes kanyarodni" is brr...
    Gyakrolatilag alacsony szinten arról szól a játék, hogy f*s (tényleg használhatatlan, mert én kezdőként tudok menni elég jól nagyon sok géppel karrierben, amiknek még a közelében sem vagyok multiban) autóval nézd, ahogy összerak a játék nagyon magas szintű játékosokkal, hogy gyakorlatilag egészen halvány esélyed se legyen egy 3-nál több körös versenyen már csak arra sem, hogy befuss a célba időben, és az autó pályántartása okán (mert ugye versenyzés a mezőny eljén van, itt még arról szó sincs) vért izzadva pár kör után nézhesd a diszkvalifikációs kiírást.
    Ezek miatt az ostobaságok miatt pánikszerűen nyomok néha alt-f4-et..
    Mikor az alacsony szintűeket, szar autósokat előre teszi a szerverbeállítás rajtnál... kerülgessenek minket, törjenek össze minket, forduljanak rajtunk az első kanyarban, stb..

    Megvettem az alapjátékot, hozzá pár dlc-t tavaly év végén a nagy leárazáskor, és az azóta játszott időm 80%-a tömény szopatás, ami néhány egyszerű multis szűrő, szabály beiktatásával kiküszöbölhető lenne.
    A DLC-s autóimból egyszer egyet használtam veletek. Többször nem adott lehetőséget rá a játék.
    Akkor minek vettem meg?
    Én értem, hogy agymosott buta emberenek készülnek ma már a játékok, de azt hiszem, a DLC-s mókát megbántam.
    A játéknak nem arról kéne szólnia, hogy meghozza az ember kedvét a fejlődésre, ahogy egyre gyorsul, megismeri a pályákat, stb?
    Nekem eddig csak a kedvem ment el...

    Sok autó van, a tájak néhány pályán szépek, olykor multiban is civilizált társaság jön össze, de akkor is kezdek kiábrándulni az egészből.

    De ma megint volt egy egész jó derbim :D

Új hozzászólás Aktív témák