Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Bluetooth hangszórók
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Brian_GT
üzenetére
a szervernek bírnia kell..és az csak egy eladás oldal..ez meg még alapból chatet üzemeltet..hangcsevegést...felhőszolgáltatást stb stb stb.
OK! ezt én mind +értem, de....!
Most azt fogod mondani, h "Már +int kötözködök"! Pedig nem!
Reálisan végig gondolva: Neked is van nem kevés GRID 1-S tapasztalatod, így van? Ez nem kérdés volt (hiába van a mondat végén a ?-jel), mert így van!

Az 1 multija amíg működött messze nem mutatott ennyi hibát a game alatt, akár több órá(-ka)t lehetett gond nélkül multizni! A steam-nek sok szolgáltatása van, ez vitat6atlan!De! Ezek NgM mind nem érdekelnek, amíg ezeknek a szolgáltatásoknak az a végeredménye, h összeomlik a Steam és nem tudok játszani! Nem hiszem L, h nem lehet +oldani, h:
1.: Legyen a Steam (mert ugye azt mondjátok, h jó és én LhiszM), egye fene és
2.: Legyen a game (akár Steam-mel, de valahogy -mitudoménnemértekhozzá-) külön felületen a szolgáltatásos szarságtól LkülönítettN, és ne befolyásolja a szolgáltatásos rész összeomlása a játék menetét! remélem ez így érthető, mi is a valódi problémám ezzel az egésszel! A Steam-et hajlandó vagyok elfogadni, mint (szükséges?) rosszat, de ne legyen hatással a game-re!Tegnap 2* próbáltam menni Agera-val. Mind a kétszer akkor hivatkozott csatlakozási problémára, amikor 2., vagy 3. voltam mind a 2 mNetbN! ez azért kiverte a biztosítékot és amikor nem is tudtam én se visszacsatlakozni (mint te sem Rossi!), otthagytam és átmNtM az 1-be és ott semmi gond nem volt!
Az sem lenne utolsó, ezt már 1* leírtam: tessék a Steam szeróit mindenre (!) szó szerint mindenre felkészíteni, ha már favorizálják, mint überfrankó szolgáltatást!!!

Ennyi! & sry!

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Filmvilág
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- További aktív témák...
- Jó állapotú Playstation 2 SLIM SCPH-70005 csomag eladó!
- Emc CX4-4PDAE STORAGE- adattároló - 15X 3TB - Több db van
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest