- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem követi az NVIDIA dupla pontosságra kialakított modelljét az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Brian_GT
üzenetére
Ja, semmi ilyesmi.. nem fogok itt önérzeteskedve bizonygatni semmit, csak a nézőpontom tudom leírni, ahogy tettem fentebb is.
Karrierben elég sok pályán kipróbáltam a legerősebb autókat, és a legtöbbel pályán tudok maradni, megtalálom a kanyarívek többségét, és tudok balesetmentesen vezetni (egyelőre az összes versenyen ennyi a célom, illetve hogy beérjek időben).
A fékezési-kigyorsítási pontok belövéséhez nyilván több időt kellene játszani, de egy szó, mint száz, első T4-es autónak a T4 leghitványabb driftautóját adni, hááát... nem tartom jó döntésnek.
Sőt, kifejezetten szar döntésnek tartom, fogalmam sincs, mi volt a fejlesztők célja ezzel.
Azt hiszem, más is jelezte már itt, hogy a profik (akik napi sok órát ölnek ebbe a játékba) kivételével a legtöbb játékos képtelen rendesen közlekedni azzal ahitvány szarralcsodálatos szuperautóval
S mivel ez egy árkád játék, talán nem az idegtépést kéne a fő csapásirányként kijelölni a többjátékos módban.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Lenovo ThinkPad T15 G1 laptop i7, 16GB RAM, 512GB SSD, 1 év garancia Magyar billentyűzet
- Playstation 4 VR V2 eladó!
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ELADÓ Radtel RT-920 (10W, CB sáv) többsávos kézi amatőr adóvevő
- PALIT RTX 5070 White OC 12GB - 36 hónap garancia
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Samsung Galaxy S21 független 8/128 akku:96% ÚJSZERŰ
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050Ti 4GB Nbase Black Midi DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest