Hirdetés
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Redneck
üzenetére
A felkiáltójel tökmindegy, senki nem nézi. Rájöttem amúgy, hogy sok belerohanás nem is szándékos, csak egyszerűen a driftelés miatt egyesek később fékeznek, az ideális íveseknek korábban kell beletaposni a fékpedálba. De tény, hogy rengeteg a véglény direkt lökdösődő német hülyegyerek. A multisok 80%-a német, ezt tutira mondom.
Amúgy kijött a Super Modified DLC, a Honda Civiet mindenki megkapja belőle.
Más szóval: 5 euróért kap a vásárló egy Skyline-t, egy Subaru Imprezát és egy módosított Mazda RX-7-et, amiből sima már volt a játékban. Hát, erősen megfontolandó, főleg, hogy egy ilyen T3-as Civicet csúnyán elkentem Tougeban a Caterhammel - és lehet, hogy tovább tuningolni meg nem is lehet.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Huawei P30 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- Új Alienware 16X Aurora QHD+ 240Hz G-Sync Ultra9 275HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 Win11 Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Más szóval: 5 euróért kap a vásárló egy Skyline-t, egy Subaru Imprezát és egy módosított Mazda RX-7-et, amiből sima már volt a játékban. Hát, erősen megfontolandó, főleg, hogy egy ilyen T3-as Civicet csúnyán elkentem Tougeban a Caterhammel - és lehet, hogy tovább tuningolni meg nem is lehet.