Hirdetés
-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
[moderálva]Azért vagyok sárga felkiáltójeles mert a sok [moderálva]állandóan belém jön és kilök... Ennyit erről, írok a supportnak és a készítőknek[moderálva].
A leg[moderálva]abb autóval is 3. helyen vagyok és 2 kanyarral a vége előtt [moderálva]kanyarban a gyerek és csá... Ennyi köszönjük!
Erre nincs valami szankció? A direkt kilökésre? Mert [moderálva] 9 ezer Ft-ért ez a [moderálva]. Nekem ez nem kell, még a Steam fiókomból is törölni akarom. Ez egy [moderálva]. Simán 3. lettem volna, köze nem volt a sok [moderálva]a futamhoz. Én szépen fékeztem kanyarodtam ez meg csőgázzal kilökött a [moderálva]. Hogy lehet törölni Steamből? Nekem ez nem kell kettétöröm a lemezt is.
Soha többet ezektől játékot...
[moderálva]
[ Módosította: radi8tor ]
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest