Hirdetés
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Fujifilm X
- Befutott a Fractal Pop Air utódja, még több ráccsal az elején
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
Megvolt tegnap az első éles gurulás a csapattal. Túl sok helyezkedés nem kellett, hogy beférjünk mert alig jött valaki. Aztán elég jó létszám jött később. Lehet az időpont is bekavart picit, de majd kiforrja magát.
Sok tapasztalat jött össze beállítások és ilyesmi terén. Kellett nah 1 éles menet, hogy lássuk min kell változtatni majd.
Amit leszűrtünk, hogy itt nincs helyezkedés és rákészülés egy kanyarra, mert itt a csúsztatáson van 100%-ban a hangsúly...így kiszámíthatatlan kinek mi lesz a következő mozdulata..ergó lehetetlen kocc nélkül előzni stb. El kell fogadni, hogy Grid 2 Collission Off-al játszandó. Ennyi. Még privát baráti társaság alatt sem tudsz rendesen előzni, mert nem tudod honnan fogja dobatni a kocsit a kövi kanyarra, kiszámíthatlan. Ez van, ezt kell szeretni, el kell fogadni.Némi képanyag a napról, bocsi aki nincs rajta, vége felé inkább én is már csak gurulgattam, nem shotoltam.
1, Még csak bemelegítés, Over azért hozta a 2. helyet Verseny 1
2, Boogie és én alázunk
Verseny 23, Verhetetlen a trió nah
Verseny 34, Over odacsap Verseny 4
5, Orosz gyerek túl jó volt, de azért mi sem panaszkodtunk. Verseny 5
6, Boogie villant Verseny 6
7, Mondtuk, hogy nincs esélyük
Verseny 7Ma ismét gurulunk kicsit, akinek van kedve jöjjön. Belépés feltétele a csoport tagság, így aki még nem tag keressen fel privátban.
Részletek a versenyről a szokásos helyén steam csoportban.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Epson WorkForce Pro WF-C579RDWF (C11CG77401) A4-es, színes üzleti tintasugaras MFP nyomtató eladó
- iPhone 15 Pro Max Natúr Titán 256 GB
- iPhone 15 PRO 128GB fekete titán KÁRTYAFÜGGETLEN! 2027 júniusig Apple garancia! Akkumlátor 87%
- 2 db FSP Champ Tower 3000VA szünetmentes tápegység (PPF24A1807) eladó
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Magyar I Cam I W11 I Gar!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest