Új hozzászólás Aktív témák
-
hapakj
őstag
válasz
MasterDeeJay #10 üzenetére
Oké ez világos, meg tényleg gáz, hja én is túlképzett vagyok
BTW szerintem leginkább a GTX 600 és 700 szériában volt kavarás, ott voltak vegyesen Fermik / Keplerek meg Maxwell 1.0-k. GTX 900 már desktop fonton egy kivételével Maxwell 2.0
[link] - ezt a kártyát milyen piacra szánták?
Látott már valaki ilyet egyáltalán?
De egyébként ugyan ez volt DX11-el is, csak ott valahogy nem lett ekkora hangja. Ugyanis DX9-ig visszamenőleg minden kártyán működhet a DX11, szóval ott szerintem a teljesítmény és feature szórás még dúrvább. Gondolom azért nem lett semmi belőle, mert nem igazán készült DX11-es runtime-ot használó játék, ami DX9 hw-en futott volna.
S épp ezért nem igazán lesz új DX egyelőre, mert a runtime inkább sw technológia dolog, nem pedig hw-es képességeket mutat. Jelenleg nincs ok egy új API-t bevezetni, mert a DX12 is modern és kényelmesen elférnek benne az új featureök.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- ASUS routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Eladó gyönyörű Apple Watch Ultra LTE Cellular+GPS modell , 87% akksi + extra Spigen tok.
- GAMER INTEL CORE I5 14600K/32GB DDR5/RTX 3080 10GB/1TB NVME SSD/
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti SUPER Trinity Black 16GB GDDR6X videokártya
- Apple Watch Series 9 - 45mm - Cellular
- LEGJOBB KIJELZŐS! 400NIT ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest