Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Home server / házi szerver építése
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
ksanc
őstag
válasz
gr8tjoey #165 üzenetére
Köszi, a kitartás megvan!
Az EPO és A-GPS természetesen kikapcsolom, azzal nem az igazi az antennateszt.
Bár ugye ha már van szignál, akkor tökmindegy.Az első pozícióig segítenek, aztán már tiszta GPS.
Ezért szeretem a GPS Test (Chartross) progit, ott az In View mutatja az agps működését. Ha kikapcsolod, akkor az mindig 0-ról indul és csak annyit jelet mutat, amit ténylegesen a gps szed össze. Mellesleg a linkelt videóban a HTC pont úgy viselkedik, mint ami agps nélkül megy...A B94 működik (frankó megcsinálni, ilyen kis méretnél tized mm-ek számítanak),a bibi nálam az, hogy nem igazán fér el. Ráadásul függőlegesen polarizált, vagy hogy mondják, ha víszintesen rakod be akkor drasztikusan csökken a hatásfoka.
Az én telómban a gps antenna egyben wifi és bt antenna is. Kreáltam már jobb antennát ennél a gps-hez, viszont a B94 a z első, amivel érzékenyebb a wifi
Most ezt hagytam benne. Kizárólag így fér el, így is meghajlítva, ami nem az igazi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest