Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benőke
őstag
Nem a PH fóruma hatására néztem meg az oldalt, de mindegy. Volt 10 percem regelés után a szezon első versenyére hát gondoltam nekimegyek. Különben is kell a gyakorlás... Ez a gyakorló tanuló szezon...
A tegnap verseny frankó volt. Szépen alakult 4-5 hely ki is nézett, erre a 3 ik etapban megadta magát a fék, és a végéig már nem húzta ki kiestem
Pedig már csak 5 kör kelett volna és még 8 ik voltam, a mögöttem lévők fényévnyi távolságban voltak...
1 kiállásal jobb lett volna de a pilóta miatt az nem vált volna be, balfék, nem tud jó időket menni... Ezt a szezont már vele csinálom végig mert hülye fejjel meghoszabítottam a szerződését, de se baj következő szezonra újat kapok.
Ha az is gyengusz lesz akkor kirúgom és nézek majd másikat... valami talentesebbet... Óccsóért... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Házimozi belépő szinten
- Beletört Elon Musk kulcsa a Twitterbe
- Robotporszívók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pedig már csak 5 kör kelett volna és még 8 ik voltam, a mögöttem lévők fényévnyi távolságban voltak...
1 kiállásal jobb lett volna de a pilóta miatt az nem vált volna be, balfék, nem tud jó időket menni... Ezt a szezont már vele csinálom végig mert hülye fejjel meghoszabítottam a szerződését, de se baj következő szezonra újat kapok.
Ha az is gyengusz lesz akkor kirúgom és nézek majd másikat... valami talentesebbet... Óccsóért...