- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SeniorTilla #7515 üzenetére
De most őszintén: milyen másik oldal? Akik nem hallottak róla?
Belinkeltem egy pár oldalt, jártam boltos szervizben, innen a listáról is többen jelezték, és maga a DJI is elismerte, hogy az újabb Samsung telefonokkal vannak kapcsolódási problémák.
És amiről talán meg is feledkeztem: a DJI Do-It-All Handle-t is emiatt vittem vissza a boltba még év elején. A visszavevő srác kérdezte, hogy miért állok el a vételtől. Mondtam, hogy nem kapcsolódik a telefonomhoz. Csak annyit kérdezett, hogy "Samsung? Nem te vagy az első."
Én minden (Tőled is) kapott tanácsot megfogadtam, nem működött velük a kapcsolat. Aztán jött egy frissítés, és hirtelen helyre állt.
De a lényeg, hogy már megy, úgyhogy a Do-It-Allt is be merem vállalni egy újabb körre.
Azt nem tudom, hogy melyik oldal volt a hibás, de említésre méltóan csak a telefontípusok egy meghatározott, szűk (nem kizárólag, de döntően Samsung) körét érintette. Maga a készülék kapcsolódott, de a Mimo app már nem, hiába látta a kamerát, egyebet.
És ez nekem most nyár elején nagyon jó ajándék, mert így lehetőségem lesz elkészíteni az az Osmo Actionnel és a Pocket 2-vel is egy sor olyan felvételt, amit távirányítás nélkül nem tudnék.
Köszönettel: MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Dell Precision Workstation 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest