Hirdetés
-
PROHARDVER!
Google Stadia topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
leikomessi
aktív tag
Kipróbáltam a Sniper Elite 4-et, nekem abszolút tetszett a minőség, semmi negatívat nem tapasztaltam.
Jelen pillanatban ugyan 500-as szerverhibával nem tudok belépni, viszont ennek ellenére tervezem, hogy az ingyenes időszak végén megveszem a Red Read Redemption 2-t.
Integrált videókártyával szerintem a 20+ ezer forintos ár mellett is egy jó lehetőség, hogy játszhassak a játékkal.
Ez igaz, ha nincs aktív PRO előfizetésem, akkor a megvásárolt játék rosszabb, maximum fullHD felbontásban érhető csak el?
Geforce Now-val összehasonlítva, elsőre jobbnak tűnt a minőség. (Igaz Stadia-val egy órát játszottam, Geforce-szal ~175 órát.)
Geforce-nál ami nem tetszik nekem, hogy nincs semmi garancia, hogyha megveszek egy adott játékot Steam-en, azzal játszhatok is a továbbiakban. Tavasszal például eltűntek a WB játékok, hiába rendelkezem ezekkel Steam-en, nincs garancia arra, hogy másnap is játszhatok egy adott játékkal. Így az ottani előfizetést emiatt meg sem fontolom.
465 játékból tudok játszani 39 játékkal, egy ideje szerencsére nem csökken ez a szám, de nem is nő.Ellenben ha így is úgy is új játékot kell vennem, miért ne a Stadian tenném ezt és nem Steamen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Milyen notebookot vegyek?
- Robot fűnyírók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- További aktív témák...
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- OEM Nvidia Geforce RTX 3060 12Gb
- Apple iPad Pro 9.7 (A1674) 32GB Wi-Fi + Cellular - Asztroszürke (Jelszavas)
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Asus TUF Gaming VG258QM 280Hz 0,5ms Full-HD
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - R5P 3500U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- Apple iPhone 17 256GB fekete használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) Apple garancia 2027.02.11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest