Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali fotós kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Google Stadia topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
leikomessi
aktív tag
Kipróbáltam a Sniper Elite 4-et, nekem abszolút tetszett a minőség, semmi negatívat nem tapasztaltam.
Jelen pillanatban ugyan 500-as szerverhibával nem tudok belépni, viszont ennek ellenére tervezem, hogy az ingyenes időszak végén megveszem a Red Read Redemption 2-t.
Integrált videókártyával szerintem a 20+ ezer forintos ár mellett is egy jó lehetőség, hogy játszhassak a játékkal.
Ez igaz, ha nincs aktív PRO előfizetésem, akkor a megvásárolt játék rosszabb, maximum fullHD felbontásban érhető csak el?
Geforce Now-val összehasonlítva, elsőre jobbnak tűnt a minőség. (Igaz Stadia-val egy órát játszottam, Geforce-szal ~175 órát.)
Geforce-nál ami nem tetszik nekem, hogy nincs semmi garancia, hogyha megveszek egy adott játékot Steam-en, azzal játszhatok is a továbbiakban. Tavasszal például eltűntek a WB játékok, hiába rendelkezem ezekkel Steam-en, nincs garancia arra, hogy másnap is játszhatok egy adott játékkal. Így az ottani előfizetést emiatt meg sem fontolom.
465 játékból tudok játszani 39 játékkal, egy ideje szerencsére nem csökken ez a szám, de nem is nő.Ellenben ha így is úgy is új játékot kell vennem, miért ne a Stadian tenném ezt és nem Steamen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- BestBuy topik
- Új IP, erős rajt: a Pragmata hétvégére már 1 milliónál járt
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- LG 27GX790A-B 2K-480HZ-0.03MS 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Szolid RDY2PLAY Gamer PC - Ryzen 2600 // 16GB DDR4 // GTX 1080 // 512SSD + 2x1TB HDD // WIN 11 PRO
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- darkFlash Shadow Pro
- Samsung Galaxy S23 128GB,Használt,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest