Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Riasztó topik
- OLED monitor topic
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
válasz
kisdobos0111 #1079 üzenetére
Számbillentyűzet esetén valóban nem találja, ha átváltasz névjegyek fülre és felül a kereső mezőbe írsz rendes billentyűzettel akkor nekem kiírja ha nem ékezettel írom akkor is!
-
gretzky77
veterán
válasz
kisdobos0111 #1066 üzenetére
Nálam listázza az ékezetes neveket is ha ékezet nélkül kezdem írni!
-
gretzky77
veterán
válasz
t72killer #1052 üzenetére
Nálam is először egy 9 Pro volt, ami elég korrekt kis jószág, úgy voltam vele, hogy kellemes a mérete ( korábban csak nagyobb telefonjaim voltak) és simán megszokom, nem is lett volna semmi gond csak velem szembe jött egy sztem nagyon jó, kihagyhatatlan ajánlat és így lett a 9 Pro XL
-
gretzky77
veterán
válasz
nobiand #1045 üzenetére
Pixel 9 Pro XL-t használok én abszolút elégedett vagyok vele, de sztem az S25 szériával sem lösz mellé nagyon! Kérdés mi az elsődleges szempont. A Samu is butított pár dolgot például a tollal kapcsolatban illetve az AI sem százas ott sem, sok esetben csak angolul megy a magyar még tudomásom szerint még nem támogatott, holott már 24 nyarára ígérték! A beltéri képek mozgó dolgok esetén a Samunál még mindig necces!
Szoftveres tekintetben a Samu sokoldalúbb rengeteg hozzáadott plusz miatt, frissítés is be van ígérve, de mondjuk ha ez fontos akkor a Pixel van kb a iPhone szintjén ilyen tekintetben! Én bátran ajánlom a Pixelt. Persze ez csak egy vélemény!Illetve Alza esetén nagyon jól kezelik sztem az elállást ha úgy alakulna!
[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
-
gretzky77
veterán
Igen láttam, nekem 15 ProMax volt. Hát nem tudom, gondolom rányomtál hová fókuszáljon mielőtt készült a kép! Amúgy beltér kevés fény esetén az iPhone sem az a tökéletes sztem. iOS 18-al már élhető az iPhone sztem, több mint 1 évig használtam, de visszavágytam droidra és a Pixel 9 széria nagyon tetszik. Először egy 9 Pro-t vettem én is, de aztán szembe jött egy nagyon jó vétel és így lett 9 xl
-
gretzky77
veterán
Sziasztok, nem tudom lehet csak nekem új de hátha más sem futott még bele és érdekes lehet! Eddig volt egy 200gb-os tárhely csomagom, ma kicsit bohóckodtam a Geminivel és a beállítások között volt egy próba verzió a Gemini advance -re, mondom egye fene próbáljuk ki az ingyenes időszakot! És jött a meglepi, hogy 12 hónap az ingyenes próba verzió, mert Pixel 9 telefonom van, ráadásul ebben az 1 évben 2TB tárhely is jár! Ahogy aktiváltam már kaptam is egy mailt, hogy a 200gb-os csomagom időarányos havi díját vissza is utalták! Így nem csak a próba verziót kaptam úgymond de a havi 1090 Ft-ot is megspórolom 1 évig! Ami ugye a kisebb csomag havidíja!!
Nekem ez teljesen új, hogy a 9-es széria mellé ez jár, hátha érint mást is!
-
gretzky77
veterán
Nekem a 9 Pro XL-en Alzás Easy fit üveg van és problémamentes az olvasò!
-
gretzky77
veterán
Ha csak a kamera a szempont akkor Pixel, ami a Samu gyenge pontja az a beltér kevés fény mozgó dolog, amúgy sztem eget rengető különbségek nincsenek. Mint telefon és szoftver úgy már lehet inkább Samu, a szoftver alatt elsősorban a toll és szolgáltatásait értem, ha szempont! De igazából sztem egyikkel sem lőnél mellé.
Samu esetén a a mozgó dolog a gyenge pont![ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
Nálam első körben kapott egy gyári tokot és mivel ios-ról jöttem kapott egy Pixel watch 3-as társat. Aztán meglátjuk,sokan szidják a pixel watchot akár ár, akár üzemidő miatt. Üzemidőt majd meglátjuk,az ár az meg hát ez van, nagyon egyik sem jobb kivéve a sokkal zártabb rendszerű órákat, itt viszont apple szintű az együttműködés.
1 év után nem tudok rosszat mondani az iPhonera sem csak kellett egy kis "újdonság", illetve ProMax volt előtte most is gondolkodtam,hogy kell e a nagyobb de végülis maradt a Pro és nem bánom! Kisebb méret, kényelmesebb eltenni és nagyon kellemes készülék,sztem jól megleszünk egy darabig! -
gretzky77
veterán
Sziasztok, nem igazán találtam sima 9 Pro topicot, így itt kérdeznék ha nem gond! Ma vettem egy Pixel 9 Pro készüléket és számomra most lett egyértelmű, hogy az oldala ennyire fényes, én azt hittem matt vagy legalábbis hasonló! Nincs vele gondom amúgy csak érdekelne, hogy aki régebb óta használja, nem karcolódik vagy kopik túlságosan? Korábban volt már Pixelem, de egy iOS kitérő után visszatértem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Remek kamerákkal, ám szűk tárhellyel érkezett hazánkba a legjobb referenciamobil.
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4111
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest