Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
stvnppp
senior tag
"Szerinted ez mennyire valószínű amit írtál ?"
Hát figyelj, más cégnél már beismerték, hogy lassítják a régi készülékeket, akksikímélés miatt... De egyébként csak kósza ötlet volt. De amúgy szerintem ennek a lehetőségét a friss custom rommal kizárhatod.Ugyanakkor nem tudom mennyire fontos Neked, hogy friss Android legyen rajta? Lehet, hogy én visszaraknám azt romot, amivel még működött. Vagy esetleg a legfrissebb gyári romot. Elismerem a romfőző srácok munkáját, de szerintem csak a gyáriak tudják a legtutibb szoftvert összerakni a saját hardverükhöz. Egy próbát lehet, hogy megérne az utóbbi, hacsak nincs valami olyan app, amire szükséged van és csak újabb Androidon megy. De persze ez is csak ötlet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mobil flották
- NBA és kosárlabda topic
- NIOH 3
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14" - M4 Pro - 24GB/512GB - 68 Ciklus (MX2E3MG/A) Ezüst - MAGYAR - 2+ év garancia
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4540, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest