Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
stvnppp
senior tag
"Szerinted ez mennyire valószínű amit írtál ?"
Hát figyelj, más cégnél már beismerték, hogy lassítják a régi készülékeket, akksikímélés miatt... De egyébként csak kósza ötlet volt. De amúgy szerintem ennek a lehetőségét a friss custom rommal kizárhatod.Ugyanakkor nem tudom mennyire fontos Neked, hogy friss Android legyen rajta? Lehet, hogy én visszaraknám azt romot, amivel még működött. Vagy esetleg a legfrissebb gyári romot. Elismerem a romfőző srácok munkáját, de szerintem csak a gyáriak tudják a legtutibb szoftvert összerakni a saját hardverükhöz. Egy próbát lehet, hogy megérne az utóbbi, hacsak nincs valami olyan app, amire szükséged van és csak újabb Androidon megy. De persze ez is csak ötlet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest