Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD FX
- Hobby elektronika
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Felfüggesztette egyes memóriakártyáinak forgalmazását a Sony
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok,
segitseget kerek, mert merges vagyok.
Par eve kiharcoltak a magyarok, hogy a kulfoldi, hatarmenti telepuleseket, kulonosen az osztrakokat a Google Maps magyar nevekkel jelenitse meg. Igy lett Oberwartbol Felsöör, Bad Tatzmannsdorfbol meg Tarcsafürdö es igy tovabb. Ez nagyon szep es hazafias tett, meg vesszen Trianon, ertem en, csak eppen ez lehetetlenne teszi a normalis navigaciot Burgenlandban. Hiaba irja ki nekem, hogy Bivalybasznadnal fordul majd az ut balra, ha nemetul nem ez a falu neve...
Az asztali GMaps-ben megoldottam, nemetul jelenitem meg, es akkor minden oke. De Androidon mindegy mit allitok, hacsak a teljes telefont ES a google fiokot nemetre nem allitom, nem hajlando, csak magyarul megjeleniteni ezeket a 80 eve nem hasznalt neveket.
Mi a budos isten nyilat lehet esetleg csinalni, hogy ertelmesen irja ki nekem az Androidos GMaps?
Elore is koszonok minden segitseget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Háztartási gépek
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SUSE Linux
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Magisk
- Magyarországra jön a Vivo 500 megapixeles kameratelefonja
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest