Hirdetés
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- Milyen egeret válasszak?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Lenne egy nagy problémám, van egy vállalkozás, am inem a szerkesztési jogát meg akarom erősíteni, mivel eredetileg az Arany oldalakból szedték. Nomármost lehet, telefonon és levél formájában. Kértem is, hogy küldjenek levelet, el is küldték, beírtam a PIN kódot, de utána nem történt semmi, visszakaptam azt az üzenetet, hogy érvényesítsem adataimat, hogy tényleg én vagyok és elölről kezdődött az egész. Most kértem még egy levelet, de ugyebár az idő pénz, így megint két hetet (jó esetben) várhatok a levelükre.
Mit lehet ilyenkor tenni? A google sugó csapnivaló, elérhetőséget pedig égen földön nem találtam.
Válaszotokat előre is nagyon köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- World of Tanks - MMO
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest