Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Lenne egy nagy problémám, van egy vállalkozás, am inem a szerkesztési jogát meg akarom erősíteni, mivel eredetileg az Arany oldalakból szedték. Nomármost lehet, telefonon és levél formájában. Kértem is, hogy küldjenek levelet, el is küldték, beírtam a PIN kódot, de utána nem történt semmi, visszakaptam azt az üzenetet, hogy érvényesítsem adataimat, hogy tényleg én vagyok és elölről kezdődött az egész. Most kértem még egy levelet, de ugyebár az idő pénz, így megint két hetet (jó esetben) várhatok a levelükre.
Mit lehet ilyenkor tenni? A google sugó csapnivaló, elérhetőséget pedig égen földön nem találtam.
Válaszotokat előre is nagyon köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jackson elektromos gitár
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest