- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem csalás, nem ámítás: megérkeztek a Xiaomi notebookjai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
cibere11 #545 üzenetére
Nekem egy tavalyi LG CX Oled-em van, de azzal se lehet összepárosítani. Valami régiós szarság van és a világon kb. 2 országban működik. Én sokáig kerestem a megoldást de feladtam. Ki/bekapcsolni tudom egy ilyennel, amit amúgy a klímához vettem (működik azzal is szépen) de ennyi.
-
nababika
aktív tag
Az a vicces, egy nest hubon probaltam, bemondasra tokeletesen beirja Retro Radio Budapest, de ugyan ugy a Best Fm indul. En mar feladtam.
-
cibere11
tag
Üdv!
LG 55um7050 tv-t össze lehet kapcsolni a google homeval? webOS5.0 van
Kapcsolgatni akarom de ugye az meg T-home dekoderes.Rendeltem mellé egy Tuya IR remote control nevű csodát is a klíma miatt. -
Blamazs
senior tag
Sziasztok!
Ezt a tune in-t hogy lehet google home-ba felvenni/társítani? -
coro
csendes tag
válasz
carpediem007 #536 üzenetére
Én az okosott.hu - ról rendeltem
-
carpediem007
tag
Google Nest (Home) Hub (2. generáció) eszközt, normális áron szerintetek honnan lehet beszerezni? EU plugos jó lenne. Egy magyar oldalon találtam 54e ért... Picit sokallom érte
-
huberpe
aktív tag
sziasztok!
egy nest mini-t szeretnék használni online rádiózásra (retro, rádio1 főleg). telefonon próbáltam ki az asszisztenst, de ott csak akkor működne, ha felraknám a tunein appot.
a kérdésem az, hogy a nestnél is feltétel a telepített app (+regisztráció) vagy megoldja a streamelést anélkül is? -
borondi91
friss újonc
Sziasztok,
Google Nest Hub-ot használ valaki Xiaom security 360 kamerával?
Mobilon Mi Home alkalmazásban jól működik a kamera, de a Hub-on 5 perc elteltével megáll a stream.
Köszi! -
anonym76
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Lehet, hogy rossz helyen teszem fel a kérdésemet, akkor bocsánat mindenkitől.
A kérdésem az lenne, hogy a Google Mini/Google Nest Mini felismer több hangmintát vagy csak egy személy hangjára lehet beállítani, mint az androidos telefont?
Nagyon kezdő vagyok ebben, de szeretnénk a családban hangutasítással többen használni amennyiben lehetséges, de erről sehol nem találtam semmilyen információt sehol, így még nem mertem megvenni.
Köszönöm a válaszotokat. -
Kroni1
veterán
válasz
nemethsza #524 üzenetére
Szerintem semmit, ez ilyen sajnos, nem teljeskörű a támogatás. IFTTT regisztrációt ha csinálsz, ott tudsz létrehozni 3db ingyenes applet-et, amivel be tudod állítani a redőnyhöz a hangvezérlést, sajnos ha 3-nál több dolgot akarsz ifttt-n applet-el összekötni akkor már fizetős. Nekem a redőny le-fel és az úszókapu van felvéve, mert szerncsére az egy gombbal működik be és ki irányba is.
-
nemethsza
tag
Sziasztok,
vettem egy Broadlink rm4 prot, rátanítottam a redőny távirányítóját (3 gomb= fel, le, stop). Applikációban működik is, Broadlink acc-ot hozzáadtam a Google Home-hoz, látja is a shutternek elnevezett “távirányítót”, de de a GH appból, se hanggal nem lehet vezérelni. Mit ronthattam el? -
bl4ze
veterán
Urak, van itt valaki aki Google Home/Google Assistant guru ?
Elvesztem, nem sikerül megoldást találni.... Leírom röviden a gondomat :
Xiaomi okos cuccaim vannak, ezek vannak "works with google" módon linkelve a Google Home alá. Kezdődött, hogy 3H légtisztító egyszer csak eltűnt. Nem találja azóta, pedig ment.
Másik pedig az, hogy van 3 "security camera" kamerám , ezekből egyet sem ismer fel, avagy támogat a Google Home/Google Assistant alatt.
Amit lát, kezel : 1 db porszívó, 3 darab okos dugalj/konnektor.
A 3 darab kamerát nem, pedig kellene - kompatibilis lenne. (ha menne)
Igen fontos lenne ebbe valahogyan életet lehelni, mert van egy "Mi Smart Clock" HUB-om ami a Google Home-on keresztül kezelné a kamerákat, okos ajtó csengőt stb.... De mivel nem sikerül a GH alá importálni, ezért meg vagyok lőve.
Google Home alatt semmire nem jutok már, törölni sem tudom az eszközöket, egy "reset" vagy bármi....
Tudnátok segíteni, van bárkinek bármi ötlete erre ? Köszönöm -
Tomjack
tag
Sziasztok,
Segítség kellene. Router lett cserélve. Be akarom újra állítani a minit. Home app elindul megtalálja a home minit, teszt hangot is kiad de utána azt írja nem tudott csatlakozni az eszközhöz.
Előre is köszönöm a segítséget. -
qpakcovboy
őstag
Van egy nest mini 2 készülékem. Szeretném beállítani hogy reggel 6 órakor a rádió1 legyen az ébresztő, de sehol sem találom ezt a lehetőséget. Sonos-al össze lehet kapcsolni?
-
Niki19841023
csendes tag
Sziasztok!
Sokat olvastam a fórumon, ès úgy döntöttem, hogy eljött az idő az eddigi két okosègős kezdő rendszerem kibővítèsère, ezért rendeltem még hozzá pár termosztátot, pár konnektort, plusz ègőket, ajtó érzékelőt, megszakítót, ès pár Ir távirányítót, nameg a home hangszórót.
A kérdésem, ha az Ir távirányítóhoz párosítom az eszközöket, akkor az külön-külön jelenik meg mint ikon, vagy egy ikonon belül? Ha belül, akkor áttehetem-e a home programban a szobákhoz? Nekem egyszerűbb volna ha pl. a nappalim "home" szobán belül nem egy ikonba kellene még belèpni, hanem a főoldalon lennének az Ír távirányítóhoz párosított eszközök, mint pl klíma, tv, erősítő, beltéri, kivetítő stb.
Nem tudom ez megoldható-e?
Remélem van itt olyan személy akinek már van.
Apróság, de ha lehet én örülnék neki.
Hét végére érkeznek az eszközök, lesz mit csinálni :) -
Blamazs
senior tag
Sziasztok!
LGwebos tv-be van egy chromecast3. Rá lehet venni a home mini-t hogy bekapcsolja a tv-t?
Ha igen hogyan?
Köszi előre is! -
Lipike
friss újonc
Sziasztok!
Google Nest Wifit használok otthon (1 HUB +1pont), és van egy már-már állandónak tekinthető problémám.
A lányom játszik a Playstationnel és állandóan kidobja a játék, mert az internetkapcsolata nem stabil. Ezen kívül is rengetegszer kapom a hibaüzenetet hogy a Wifipont lekapcsolódik.
A telefonok is sokszor jelzik otthon, hogy nincs internet kapcsolat, aztán ez helyreáll.
Mi lehet a probléma? Hogy lehetne állandóvá tenni az internetkapcsolatunkat?Remélem tudtok segíteni!
Előre is köszönöm!
-
Flashy
veterán
nem régóta van Google Nest Mini-m. a naptárban bizonyos bejegyzéseket megpróbál kimondani angolul, másokat pedig egy másik, magyar hangjával tökéletesen felolvas magyarul. de mitől függ vajon, hogy melyiket? gondoltam ékezetes betű jelenlétére, vagy hogy a szó angolul is létezik-e de nem. néha teljesen ékezetmentes szót magyarul olvas, máskor meg nem. mit lehet még eltárolva a bejegyzéshez? telefon nyelve, böngésző nyelve? nem bírtam még eddig rájönni...
-
joocek
aktív tag
válasz
huliganboy #100 üzenetére
A mini nekem is csak ennyit csinál! A hub az viszont mindent. De nekem Broadlink van..
-
becenevem
aktív tag
-
Souljah88
csendes tag
Sziasztok! Google Nest Learning Thermostat-ot (3rd gen) szerelt/szereltetett már fel valamelyikőtök Magyarországon? Vásárlás előtt néztem róla a videókat és nagyon egyszerűnek tűnt, de kiderült, hogy azok az amerikai verziót mutatták, EU-ban viszont szabvány hozzá a Heat Link és pont azzal vagyok meglőve, nem merek a kazánnál kötögetni. Akit megkerestem szerelőt, pedig azt mondta, hogy ilyen kis munka sajnos nem fér nekik bele, amit nyilván meg is értek.. Bármi releváns tapasztalat megosztását megköszönném!
-
Gab1203
friss újonc
válasz
Maximusz #475 üzenetére
Szia!
LG tv Átálitod a régiót és a nyelvet UK-ra. A mikrofon gombot nyomva a tartod 3 ses
Bejön a Google assistant.. a prime videó gomb nyomva tartása 3 sec bejön a Alexa (a kapcsolatok menübe is megjelenik)
Így a tv már müködik a távkapcsoló mikrofonjával.. Ha van lg thinq, kijelenkezel... újra belépsz UK régióval megcsinálsz egy új fiókot ! Én egy yahoos emaillal csináltam utána a Google home app.. hozzá csatolód a lg thinqet így már hozzá lehet be teszed otthon szoba stb. innentől kezdve müködik más Google cuccal!! A telot nem kellet átálitani angolra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem csalás, nem ámítás: megérkeztek a Xiaomi notebookjai
- Google Pixel topik
- Diablo IV
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Tőzsde és gazdaság
- Parkside szerszám kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Microsoft Excel topic
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest