- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
Tedd fel az orosz mi home app segítségével magyar régióra az összes kütyüd egybe. Ha máshogy nem, egy kölcsön androidos eszközről. Én is így használom. És eme trükk után már iOS alatt is egybe marad a csapat.
Echte kínai eszköz is kezelhető vele. Bár a szenzorokat nem emeli át -
vegyszer
addikt
-
vegyszer
addikt
Tipp.
Én a retro rádióval küzdöttem.
A lényeg, hogy tanul a Home.
Minnél többször találjátok meg, annál inkább rájön, hogy mit szeretnél.
Nézd meg, hogy a TuneIn alatt pontosan milyen név alatt szerepel. És próbáld meg művi angolossággal mondani neki, hogy
Ok Google, play Best FM Budapest -
vegyszer
addikt
Nekem ezidáig magyar felületen volt a teló. És nem premium Spotify accounttal mindent játszott, csak azt nem, amit kértem.
Mintha a lejátszási lista neve lett volna a meghatározó. Nem a dal, amit kértem. Pl kértem, hogy játssza le az Abba SOS című számát, és jött a Titanic zenéje, vagy épp a 50 cent. Logikát nem találtam benne. Állítólag ez a ficsör csak premium accounttal működik. -
vegyszer
addikt
Kipróbálva működik, igen. Az abszolút Google Home mentes lámpa is megjelent.
Köszönöm a tippet!Te hova adtad a lámpát? Mi Home, vagy yeelight app?
Esetleg csak telepítsd fel a másodikat.
Hátha a másik fiókban lévő holmit a nevére veszi.
Mert a Philips az link alapján eleve Google Home kompatibilis... -
vegyszer
addikt
válasz
Skynet258 #286 üzenetére
Érdekes amit mondasz.
Nem is alaptalan, amit mondasz.
Most nekem a legutóbbi szerzemény a Yeelight YLMB05YL LED lámpa. Mi Home orosz appal kezeli magyar régión. De a Google Home nem látta.
(echte kínai eszköz, se Google Home, se Alexa kompatibilitás nincs említve se)De a Google Home alá a Yeelight fiókot is hozzá adva kiválóan vezérelhető. Azaz a Yeelight accounton keresztül olyat is tud, amit nem is ír.
De úgy egy érdekes bug jött elő: az első RGB Yeelight lámpám kétszer jelenik meg a Google Home alól.
Bármelyiken állítok bármit, teljesül, majd a másik csúszka is módosul. -
vegyszer
addikt
Valós idejű riasztó gyanánt nem fogtam be.
Ajtó nyitást logolok. Így látom, hogy anyós hiába mondja, hogy kétszer jött macskát etetni napjában, látom, hogy 8 etetésből csak 5 alkalommal ért ide (nyílt az ajtó, illetve látta a kamera a mozgását). Az meg egy külön történt, hogy a 8 kaja elfogott mégis, csak abból 3 nem nálunk.
Valós idejűnek csak a rezgés/forgás/vibrálás szenzort élesítettem be. A legnagyobb fiam laptopján rajta volt a telója, azon a szenzor. Ez volt a digitális békijó. Ha hozzá nyúl, tudjuk. De mégse vettem el tőle. Ez kb 10-15s alatt jött le telóra (szenzor-Getaway-WiFi-net-mobilnet-push up üzenet). De ez így szerintem erre a célra relatív jó idő.Melyik szett lenne az pontosan?
Értesítést nem állítok be.
De pl az okos Rubik kockára van egy automatizálás. Ha forgatom, akkor az egyik RGB Yeelight váltson színt. A kicsi fiúk nagyon élvezik, csak miattuk van. De van, hogy nem történik semmi, hiába forgatom. -
vegyszer
addikt
Határeset az enyém.
Van egy Xiaomi Multimode ZigBee Gateway. Alatta lóg mozgás érzékelő, ajtó nyitás érzékelő, hőmérséklet és pára (légnyomás) érzékelő, rezgés-vibáció érzékelő, ZigBee konnektor, 4 Yeelight lámpa, meg egy okos Rubik kocka, és két kamera. (azaz jóformán csak a Getaway nem az, mint a tied)A Google Home alatt a Mi Home hozzá van adva. De csak a 4 lámpa és a konnektor az, ami meg is jelenik a Google Home-mal.
Mi lenne a kérdésed?
-
vegyszer
addikt
Rádió a tunin-ról játszik le.
Ez lenne az általad keresett Érd Rádió?
Nekem megtanulta az asszony nyelvét. Most távol vagyunk otthonról, tesztelni nem tudom. De elvileg az lenne az utasítás, hogy Hello Google, play Érd FM 101,3 on tunin
Ha már megtanulta lehet hogy kevesebb is elég.
Nálam a zasszonypajtás nem beszél angolul.
És így kéri a minit:
Hello Google, please retró rádió Budapest, de megtalálja már a segéd. Az elején nem tette. -
vegyszer
addikt
Egy angol leírás: How to set up Spotify on Google Home and control it by voice
Videón kb ugyanez: How to Connect Spotify to Google Home MiniVagy nem erre gondoltál?
-
vegyszer
addikt
Sziasztok!
Mi Home alá vettem fel egy új eszközt (Mi Bedside Lamp 2), ami Google Home alól is vezérelhető.
Érdekes módon a. Mi ökoszisztémájában tökéletesen működött, de a Google alól nem.A Google Home alatt le kellett választani a Mi acc társítását, és újra hozzá adni. Érdekes módon így már tökéletesen ment minden.
Más esetleg más eszközzel tapasztalt ilyet?
-
vegyszer
addikt
Sziasztok
Az IKEA FLOALT LED-es világító panel integrálható esetleg a Google Home alá?
-
vegyszer
addikt
Hello Google, play Retro radio
Eleinte nem vette az adást. (nagyon kellett angolosan mondani, hogy RÁDIÓ!)Aztan szerintem kezdi megtanulni a hangunkat, mert ma már a zasszonypajtás ha mondja neki: Helló Google, please retró rádió Budapest, akkor is megindul a TuneIn-ról nóta.
-
vegyszer
addikt
válasz
gery2123 #215 üzenetére
Pontosítok.
Ha a Spotify appban kikeresem az albumot, akkor játszik le (azon az albumon belül) minden számot. Át is lehet dobni rendben. Megy tovább minden teló nélkül is.
Tiszta sor, hogy nincs léptetés, néha jön reklám, de ez az Ingyenesség ára.De az, hogy azt mondtam neki, hogy játsszon Britney Spears dalokat, vagy Céline Dion-t, és ő játszik Metallicát, az egy kicsit bajos.
Ingyenesség, fizetősség ide vagy oda. -
vegyszer
addikt
Már csak azt nem tudom, hogy ingyenes Spotify-jal hogyan kellene elérni azt, hogy pl a
Red Hot Chili Peppers - Californication albuma szólaljon meg. Mert ez nekem jelenleg feketedoboz. -
vegyszer
addikt
Az az igazság, hogy eddig csak elméletben voltam Google Home felhasználó. Csak a Mi Home-mal kötöttem össze, de magát az eszközt ma a Zasszonypajtás megkapta szülinapi ajándék gyanánt.
Volt meglepődés. Ő is, én is meglepődtünk.
Mondom neki, hogy "Ok Google, play Britney Spears"
Ami erre meglepő, hogy játszik mindent, ami nem Britney Spears, pl Kylie Minogue-ot. Meglepődtem, hogy ennyire szarul csak nem artikulálhatok.
Mondom neki, hogy "Ok Google, play Britney Spears Toxic " az eredmény hasonló.
Visszaolvassa a hangutasítást, és a free Spotify accountomon keresztül játszik le valami zenét (szépen, tisztán, élvezhető minőségben).
De még véletlenül sem azt, amit kértem.
Annyit látok, hogy a Spotify-ba lépve valamilyen lejátszási listát játszik, aminek a neve mondjuk Beatles, de az előadó nem a Beatles. Ha azt mondom, hogy "Ok Google, play Beethoven" megindult Antonio Vivalditól a Négy évszak.Nem világos, hogy hol is keres, és mit, és ezt hogyan lehetne úgy beállítani, hogy azt találja, amit én szeretnék.
Az MR2 Petőfit megtalálja, a Retró Rádiót nem.
Ha a TuneIn-t letöltöm, rá lehet dobni a kívánt rádiót. Bár sikít az app, hogy fizessek érte, ha a YouTube-on megszokott megosztás TV-n ikonra kattintok, ott a Google Home eszközöm. Oda küldve a telót repülőtéri módba téve is megy a rádió (azaz számomra kiderült, hogy nem a teló küldi az adatot a hangszóróra, hanem az magától tölti le a neten).Most bennem van a hiba, vagy fordítva ülök a lovon?
Ellenben a Mi Home-mal összeköttetésben lévő led lámpát és konnektort hangutasíra rendben kapcsolja fel, le.
-
vegyszer
addikt
válasz
Skynet258 #193 üzenetére
Nekem egy ilyen Huawei AM10 hangszóró van.
Mikor vagy 4 éve féláron volt a Telekomnál, akkor vettem. Ha kb egy a kategória, amiben játszanak, akkor tökéletesen be fog válni.Szerintem el is kezdem keresni, hogy hol van most jó árban.
Bolt és bolt között van különbség? Illetve amit láttam tesztet, az angol konnektortos verziót tartalmazott. Van ebből EU aljzatos is?
Köszönöm a segítségét!
-
vegyszer
addikt
válasz
Skynet258 #191 üzenetére
Akkor ez már egy nagyon pozitív, és hasznos funkció számomra.
Ma jöttem rá, hogy a meglevő Mi Home alól vezérelt yeelight lámpámat, és a zegbee konnektor megjelenik a Google Home alatt. Ha konyhai tevékenység közben megy az épp aktuális magyar nyelvű rádió, akkor ez az eszköz már tökéletes lehet.
A hangminőség gondolom nem egy audiofilnek való, de ilyen célra nem is az kell. A Te szubjektív véleményed szerint (a másik rádiódhoz képest) milyen a hangzása?
Olyat is tud, hogy mondod neki, hogy játssza le mondjuk Vivaldi 4 évszakát? (és ő mondj a YouTube-ról szedi le a hangot?
-
vegyszer
addikt
Sziasztok!
Az a kérdésem, hogy a Google Home valamely hangszórója használható-e webrádió gyanánt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Robogó, kismotor
- Tőzsde és gazdaság
- DOOM - The Dark Ages
- Wise (ex-TransferWise)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest