- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topik
- Olcsó EPYC termékcsaládot prezentált az AMD
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Niki19841023
csendes tag
Sziasztok!
Sokat olvastam a fórumon, ès úgy döntöttem, hogy eljött az idő az eddigi két okosègős kezdő rendszerem kibővítèsère, ezért rendeltem még hozzá pár termosztátot, pár konnektort, plusz ègőket, ajtó érzékelőt, megszakítót, ès pár Ir távirányítót, nameg a home hangszórót.
A kérdésem, ha az Ir távirányítóhoz párosítom az eszközöket, akkor az külön-külön jelenik meg mint ikon, vagy egy ikonon belül? Ha belül, akkor áttehetem-e a home programban a szobákhoz? Nekem egyszerűbb volna ha pl. a nappalim "home" szobán belül nem egy ikonba kellene még belèpni, hanem a főoldalon lennének az Ír távirányítóhoz párosított eszközök, mint pl klíma, tv, erősítő, beltéri, kivetítő stb.
Nem tudom ez megoldható-e?
Remélem van itt olyan személy akinek már van.
Apróság, de ha lehet én örülnék neki.
Hét végére érkeznek az eszközök, lesz mit csinálni :)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest