Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
PROHARDVER! témák
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az, hogy a 05.bmp után a 06.bmp-nek kellene jönnie, majd csak utána a 06- kezdetűeknek. Úgy tűnik, a google teljes fáljneveket (tehát a pontot és kiterjesztést is beleveszi) hasonlít össze. Ilyenre én még nem láttam példát semmilyen filekezelő szoftverben.
Engem ez annyiban zavar, hogy munkára használnám, és a számozás logikai sorrendet takar, tehát ha valakivel ezt megosztom és elkezdi weben nyomkodni a képeket, nem olyan sorrendben látja, mit ahogy én szeretném. Erre persze megoldás az, hogy legyek észnél, és nevezzem el úgy a fájlokat, hogy a google ne kavarjon be. Vagy töltse le a kolléga a mappát, és a Winfosban már helyes sorrendben jellennek majd meg a fájlok. Tudom, sok a bajom. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Engem ez annyiban zavar, hogy munkára használnám, és a számozás logikai sorrendet takar, tehát ha valakivel ezt megosztom és elkezdi weben nyomkodni a képeket, nem olyan sorrendben látja, mit ahogy én szeretném. Erre persze megoldás az, hogy legyek észnél, és nevezzem el úgy a fájlokat, hogy a google ne kavarjon be. Vagy töltse le a kolléga a mappát, és a Winfosban már helyes sorrendben jellennek majd meg a fájlok. Tudom, sok a bajom.