Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
-
maglew
aktív tag
(rögzített hozzászólás)
Íme a megoldás ha időközben Resetelted a készüléket:
1.
Telefonodon a dátumot vissza kell állítani 1-2 héttel ezelőttire! (automatikus dátum szinkronizálást kapcsold ki a telefon beállításban)
2.
Home app törlés.3.
Chromecast készülék resetelése (hosszan fél percig kell nyomva tartani a gombot)4. telefon újraindítása
5.Home alkalmás visszatelepítése és elindítása.
Ekkor a Chrome települni fog és automatikusan el is indul rá a frissítést!
Utána a dátumot állítsd vissza a telefonon és minden oké lesz remélhetőleg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
próbakocka
senior tag
Már van topicja az 1.19-nek, és szokás szerint más bughalmazokon megy a vergődés. Kicsit kezd ijesztő lenni ez az egész. Egészen április elejéig stabil volt a cucc, de ami most megy, az valahol katasztrofális...
-
próbakocka
senior tag
1.19-es firmware-t rá lehet varázsolni valahogy CC2-re anélkül hogy még hetekig várjak OTA-ra?
(HDMI-CEC bug másfél hónapja az idegeimre megy ...) -
próbakocka
senior tag
Nos, igen. Sajnos nem segített... Csak akkor tudom használni a CS-t, ha a tv-n kikapcsolom a HDMI CEC-et, és kézzel kapcsolom be az erősítőt. Ez azért roppant zavaró, mert eddig a fotelből ülve ment ez, és nem kellet ilyen felszopó manővereket csinálni egy film lejátszásához.
Tudom ez valahol jelezni, hogy ezt nem kellett volna feature-é gyúrni? Vagy teljesen értelmetlen?
-
próbakocka
senior tag
HDMI-CEC problémám adódott kb. 2 hete;
Eddig ha indítottam bármilyen CAST cuccot (YT,PLEX, bármit), akkor a tv átváltott arra a HDMI portra, amiben a CS van, és ment a lejátszás. Most, kb 2 hete az van helyette, hogy a HDMI-CEC porton lévő erősítő-re ugrik kényszeresen, akárhányszor csak indítanék bármilyen CCAST alkalmazást. Ill. utólag visszaváltani sem tudok. Persze ha a HDMI-CEC ki van kapcsolva, akkor megy a CCAST, de akkor meg nincs erősített hang ...
Nyilván valami firmware módosítás volt, mert eddig ez hibátlanul ment.
A tv IKEA UPPLEVA 1-es sorozat (TCL), CCAST 2.0ával...
Ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GT710 passzív videokártya
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest