- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Nyakunkon vannak a Microsoft új Surface mobilgépei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA® driverek topikja
-
PROHARDVER!
-
maglew
aktív tag
(rögzített hozzászólás)
Íme a megoldás ha időközben Resetelted a készüléket:
1.
Telefonodon a dátumot vissza kell állítani 1-2 héttel ezelőttire! (automatikus dátum szinkronizálást kapcsold ki a telefon beállításban)
2.
Home app törlés.3.
Chromecast készülék resetelése (hosszan fél percig kell nyomva tartani a gombot)4. telefon újraindítása
5.Home alkalmás visszatelepítése és elindítása.
Ekkor a Chrome települni fog és automatikusan el is indul rá a frissítést!
Utána a dátumot állítsd vissza a telefonon és minden oké lesz remélhetőleg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
Üdv! Google TV-re valóban nem érhető el a Filmio vagy csak én nem találom? Androidos telóra van. Köszi!
-
jsystem
csendes tag
Van valami megfizethető itthon beszerhező HUB - a főoldalon felsoroltakon kívül?
Elég gáz, hogy majd CC árát kell rákölteni ha egy LAN meg Pendive-ot akarok csatlakoztatni. Esetleg vmi power Y-kábel ami átviszi a 3A-t? Mert akkor egy sima HUB-bal is mehetne.
Ezzel sajna el sem indul (led sem ég) a saját tápjáról betáplálva sem. Ha az oldalsó USB-re kötöm a CC-t akkor elindul, de panaszos hogy nem elég a kraft:
Ugreen USB - 4x USB 3.2 Gen 1 HUB, micro USB tápcsatlakozóval, szürke (CM219 70336) -
-
zsolt501
nagyúr
Felvetődött egy kérdés Chromecast with Google TV-vel kapcsolatban, mi az optimális beállítás ha a TV amire kötve van HDMI-n csak 1080p-t tud HDR nélkül, a kép (kijelző) beállítás érdekelne, a tv elméletileg tud 10-bites megjelenítést, a TV készülék egy Samsung UE40F6400, de nem tudom mi lenne ehhez a TV-hez az optimális a Chromecast with Google TV beállítás.
Beállítások > Kijelző és hang > Színtartomány.
Ja és nem akarok sem 4K-s sem HDR tartalmat lejátszani.Előre is köszönöm a választ.
-
Keraa
aktív tag
Nem választható az 5 ghz. Csak a 2.4ghz (de az stabilan jelen van rámérve 90-100Mbit/sec) ! 2 generációs Chrome cast! Jófogáson vettem! Srácok szerintetek ez valami hamisított s.z.a.r. lehet? Az 5ghz. Messze van, azon most dolgozom, hogy elérje (jelerősítővel próbálkozom most)
-
Keraa
aktív tag
Youtube, + a telón lévő videók mennek. (Mondjuk nem simán, időnként akad) . Huawei p20. Android 10 ua. Úgy nem működik vele. A korábbi kiadású Google Home látja az eszközt, de csak akkor ha az eszköz wifi jelére kapcsolódom a telefonon! (Csak ugye ilyenkor a Home-ban nincs internet..tehát gyakorlatilag tökre használhatattlan) a legújabb Home pedig semmilyen formában sem látja az eszközt! Kb.6 szor reseteltem..semmi sem változott..😢
-
totopad
senior tag
-
Keraa
aktív tag
Sziasztok! Tudnátok segíteni? Van egy chromecast 2-m és a Netflix app nem jelenít meg képet, ha tükrözöm telefonról. A hang meg a felirat az látszik rendesen, csak a kép nem megy át. Meg lehet ezt oldani.valahogy? Előre is köszönöm!
-
newmoonlight
senior tag
Nem aktuális (még) a probléma, de ha esetleg megtörténne, hogy behal a Chromecast with Google TV távirányítója, akkor azt hol lehet javíttatni, ill. hol lehet másikat venni?
-
VeszelkaD
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, egy közönséges pc monitort is feltudnék így okosítani és pc csatlakozás nélkül tudnék netflixet, youtube, spotifyt használni monitoron? Esetlegesen Ipadet tükrözni rá?
Válaszotokat előre is köszönöm.Dani
-
TaylorPro
addikt
válasz
csanadu1968 #6309 üzenetére
Szia!
Mit hogyan? USB hub, bele egy pendrive és ennyi.
-
Somatom
veterán
A Windows -t nem ismerem. Androidon többnyire igen, de készülékfüggő. Android 6 -tól a Google szoftveresen letiltotta a Miracastot. Ezt a tiltást a gyártók felülbírálhatják. A legtöbb meg is teszi, de nem mindegyik. Stock Androidot futtató eszközökön (pl. Pixelek) nincs Miracast. Motorola telón futottam bele. Az ilyen készülékeken csak Chromecast -tal megy a képernyőtükrözés.
-
zetecR
addikt
Sziasztok,
nem vág full topicba, de hátha... ha csak annyi a cél, hogy buta TV-re tudjak Windows-t vagy Androidos eszközt tükrözni, akkor elég egy olcsó, Alis Miracast-os cuccot venni; vagy pl egy Microsoft féle Miracast adapter megbízhatóbb?
Okosításra van Coreeleces S905, de a CE-re csak Yetse-vel tudok castolni, komplett tükrözésre még nem találtam megoldást. -
TaylorPro
addikt
Szia! Én nem kíséreteznék. Úgy tudom ez a sorozat is jó hozzá. Összefoglaló is említi. WL10 kuponkóddal meg lejön -10%.
-
L.L.
senior tag
Sziasztok,
Chromecast Google TV-hez szeretnék ethernet csatlakozós usb hubot, tárhely bővítésre. Ez szerintetek [link] jó lenne hozzá? Azért tetszene, mert van rajta SD kártyahely, amiből vannak jó minőségek itthon, gondolom nem rosszabb, mint ha pendrive-al használnám. Néztem a Baseus, Ugreen típusokat is, de a kártyahelyes változatok jóval drágábbak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest