Új hozzászólás Aktív témák

• azbest

félisten

válasz Somatom #3779 üzenetére

Chromecastként képes ugyanúgy fogadni tükrözést, a googlecast is, mint a cc, de gondolom ahhoz ugyanúgy kell net, hogy azonosítót kapjon.

Telepített appokkal a tévés play storeból lehet airplay/dmr megoldást használni, a dmr valami dlna lehet, win alól megjelent az intézőben a miboxra átküldés, egy mkv fájlt küldtem ki lejátszasra próbaképp az airscreen appal.

Ennek a beállításainál a különböző módokat is sorolják, ott a miracast mód bekapcsolására azt írja, hogy le van tiltva google által oreoban. Szóval a miracast kapufa lehet.

Az airplay is tud képernyőtükrözést, de a fenti appal nem működött az air parrot 2-es programom, amihez licenszem is van. Azzal tudtam kipróbálni a tükrözést. Helyette a miboxra play storeból az airplay mirror receiver demo-t tettem fel és arra csont nélkül tükrözte airplay módban is a képernyőt win10-ből az air parrot.Az appot el kell indítani a boxon és akkor látja a gép. Felvétel róla. Talán van más program ami ingyen is tudja, de ez nekem az air parrot már eleve telepítve volt egy régi miracast stickes szenvedés kapcsán. Apple gépenek vicces módon ez alapból menne.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák