- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Billentyűzet gondom van
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
-
maglew
aktív tag
(rögzített hozzászólás)
Íme a megoldás ha időközben Resetelted a készüléket:
1.
Telefonodon a dátumot vissza kell állítani 1-2 héttel ezelőttire! (automatikus dátum szinkronizálást kapcsold ki a telefon beállításban)
2.
Home app törlés.3.
Chromecast készülék resetelése (hosszan fél percig kell nyomva tartani a gombot)4. telefon újraindítása
5.Home alkalmás visszatelepítése és elindítása.
Ekkor a Chrome települni fog és automatikusan el is indul rá a frissítést!
Utána a dátumot állítsd vissza a telefonon és minden oké lesz remélhetőleg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabi182
tag
Üdv.
Kis segítségre volna szükségem.
Tegnap vettem egy Chromecast 2-t.
Viszont mióta beállítottam (működik), kb 10-15 percenként elmegy a net, és újraindul a router.
Esetleg van valakinek ötlete hogy ez mitől lehet?Előre is köszi a segítséget!
-
totopad
senior tag
válasz
xviktorx #2937 üzenetére
Megjelenése óta tolom a digionline-t és a röpke két év használat után elmondhatom, hogy messze a legsilányabb minőségű magyar online tv ever. Egyszerűen bődületes a felbontása és a stream minősége, főleg mondjuk egy telenor mytv-vel, vagy egy eurosport player-el összehasonlítva. Azt is meg tudom erősíteni, hogy ugyanazt a stream-et kapod app-ban és böngészőben! Az app cast-ot minősége is borzalom.
Viszont!!! Van a chrome-nak egy Canary nevü verziója, amit kimondottan ajánlanak Chromecast mellé, ebben meg tudod csinálni, hogy, ha átadsz egy stream-et a cast-nak és vársz pár mp-et, akkor nem a képernyőt fogja tükrözni, mint a sima Chrome esetében, hanem a tiszta stream-et adja át a Cast-nak, ezzel messze jobb minőséget produkálva.Én ezzel tolom a digionline-t és talán egy fokkal így stabilabb képet ad. -
SZATA
senior tag
válasz
xviktorx #2934 üzenetére
De, van.
onlineplayer.digi.hu -
xviktorx
tag
5 ghrz kilőve, mivel a digi online csak telcsire meg tabletre töthető le és azok ( legalábbis a lenovo tabletem meg a Samsung j5 telcsim ) nem látják a 5 ghrz-et. Így ki sem tudom próbálni. A digi online-nak nincs webes felülete. Tegnap az 1 napos korlátlan hipernet-et kihasználva egy dogge x5pro telcsiről megosztva működött 5-45 percig a castos megosztás( digi sport ), de utána hálózati probléma hibával kilépett. Ma meg mifiről kb. 2 percig jó, utána elment a hang. Szerintem a digi a ludas, nem tetszik neki ha nem a saját hálózatán használják a digi online-t, legalábbis a cast-os megoldás. Mert tableten és telcsin tökéletesen megy telenor hálózatról.
-
azbest
félisten
válasz
xviktorx #2930 üzenetére
igen, a telefon és tabletek közt nem biztos, hogy tudja mind az 5GHz-et. A többi valószínűleg igen, ezt is csak azért írtam, hogy ha vannak szomszédok, akkor lehet az ő wifijük elnyomja esetleg az ottanit, azért érdemes ellenőrizni a wifi csatornák terheltségét (az 1, 3 ,és 11 közül azt választani, amit a szomszédok legkevésbé zavarnak. A többi csatornát a plusz átfedések miatt és némelyik eszköz kényeskedése miatt nem annyira ajánlanám).
A mi box is tud chromecast módot egyébként. Simán ugyanúgy kiküldhető rá, mint a cc2-re, ugyanúgy fel kellene, hogy sorolja a lehetőségek közt a telefonon. Ha más nem érdekességképp is meg lehet próbálni, hogy a mi boxra küldcve castként azon folyamatos lesz-e vagy szakad a digi cast.
-
xviktorx
tag
Köszönöm válaszod.
A mifi a tv-től kb. 25 centire volt, amikor megszakad az adás bizonyos időközönként. A Mifivel nézem a mytelenor tv középső csomagját és a hbo got apple tv-n és azok sosem akadnak. A 2.4-ről azért nem akarok felváltani 5-re mert a mifihez kapcsolódik 2 telefon, 2 tablet, 1 apple tv, a laptop és egy androidos xiaomi box.
A digis alkalmazással az adás akkor is megakad és leáll caston ha semmi más nem falja a jelet. Ami viszont érdekes ha a xiaomi boxon nézem ( rátöltött alkalmazással ) akkor sosem akad. A nappaliban van a tv-re csatlakoztatva egy apple tv és a cast, a hálóban van a xiaomi boksz, de a nappaliban többet tartózkodunk. Az eszközöket meg azért nem akarom megcserélni mert a gyerekek szeretik nézni a HBO GO kids-en lévő meséket és mint tudjuk android boxra nincs NATIV HBO go alkalmazás, a meg rátelepített play alkalmazás elég gyengél muzsikál az android boxon. -
azbest
félisten
válasz
xviktorx #2926 üzenetére
Más castnál is volt aki panaszkodott, ha telefonról vagy mifiről volt megosztva. Esetleg próbáld meg 5GHz-es wifire váltani a mifit. Csak akkor a 2.4 wifis eszközeid nem látják. Esetleg tedd közelebb hozzá a mifit, mert lehet gyenge a wifi jel és lassú a cast számára úgy a sebesség. Az ingyenes mytv start pakkal is tudsz próbálgatni másik élő tévé adást, hogy az jól megy-e caston.
Esetleg 2.4-es frekin nézd meg, hogy a tévénél melyik a legkevésbé terhelt a szomszédok által (androidról vagy win pcről.) és arra állítsd a mifi wifi csatornáját.
Lehet a chromecast érzékenyebb a stabil sebességre, mert másképp tud bufferelni, mint a sima appos lejátszók.
-
xviktorx
tag
válasz
Tomeeka28 #2927 üzenetére
Köszönöm válaszod. Azért nem gondolom, hogy a net vagy a router a hibás mivel a mytelenor tv és a hbo go ( akár egyszerre a kettő is )szakadozás mentesen megy. Szerintem a Digi pont úgy találta ki ezt a digi online szolgáltatását, hogy jól csak a saját netjét használva működik.
-
xviktorx
tag
Üdv Mindenkinek.
Lenne egy olyan problémám, hogy a cromecastomat nem tudom normális működésre bírni a digi online alkalmazással. A lényeg, hogy a tartalmat átküldi a tv-re aztán random 2-3-5-10 percenként leáll az adás hálózati hibára hivatkozva. Aztán újra ráküldöm és a digi sportot majd egy kis idő után újra kiírja hogy hálózati hiba.
A netem Telenoros Hipernet, és mellette tableten megy a tv adás ( my telenor tv ), az nem áll le. Ha tableten nézem a digisportot akkor hiba nélkül fut több órán keresztül. A netet huawei mifivel osztom szét.Mi lehet a gond? Tud ebben valaki segíteni?
Válaszotokat előre is köszönöm.
-
cotag
senior tag
Playon alkalmazás PC n és telón fent van.
Látja a telefonon az app, hogy milyen filmek vannak a PC-n, elindul a filmlejátszás a telefonon, de halvány az ikonja a cast megosztásnak
Mit lehet tenni, hogy kilője tévére??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Fotók, videók mobillal
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- Politika
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! MacBook PRO 15" M2010 - i7 I 4GB I 500GB I 15,4 I Nvidia I OS X High Sierra I Cam I Gar
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest