Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- Videós, mozgóképes topik
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED monitor topic
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- SSD kibeszélő
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Szellem.
üzenetére
Jaaa, hogy az nem saját kulcs... hujuj... (az a topik akkor relevánsabbnak érződik)![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Oké... nem tudom: a telefon is érzékelhető, mint HW kulcs, mióta passkey cucc van. Kivenni ki lehet, vagy nem értem....Én már az advanced protectiont bekapcsoltam, az 2 fizikai kulcsot kér, mint 2fa, és nem passkey-es...
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Szellem.
üzenetére
Ha meghagynád, akkor nem tudom, hogy hogyan lehetne nem az az alapértelmezett....
Ha nem baj hogy az nem lesz, akkor törölheted...Ez egyébként szerintem csak a pass-key automatikus telefonravezetése, semmi több.
Mik a lépések, amiket ez igényel, mint beléptetés (csak érdekel, mint ilyen kombós beléptetéssel nem rendelkezőt...)?
-
ledgeri
nagyúr
Ilyes féle lapaplji addonstat elérhető chrome-ról? (és az vajon tényleg chrome-only , vagy minden chromium?)
-
ledgeri
nagyúr
Üdv! Megoldható-e több ugyanolyan kiadású (stabil verziók) egy idejú futtatása, több profillal operálva. Pl nálam a FF így néz ki:

Ezek csak parancsikon színben térnek el -magamnak, hogy tudjam melyik melyik-, de mind kiadási verziók, és mind külön profil külön célra: Alap, zenés, tiszta (addon nélküli), és amit az auto-linknyitásos dolgokna beállítottam mint "alapértelmezett böngésző.
MInd külön témás, addonpaakkos, profilos, stbs....Bármelyik meg tud nyilni úgy, hogy fut a többi, kilépésnél sincs gond...Több ablaknál meg win is külön csoportosítja őket.Ez elérhető e ez az állapot Chrome-ban? Hogyan? Ha itt megy, mennyire esélyes, hogy a többi chromium alapú böngészőben is ugyan ez a helyzet, és ugyanúgy érhető el?

-
ledgeri
nagyúr
Üdv!
Hol tárolódik a folytatandó munkafolyamat?
Van megoldás arra, hogy 2 vagy több munkamenetet egybefésüljek (a manuális kiírosgatásnál gyorsabban...) [egy ember által használt többfelhasználósított gép]?
-
ledgeri
nagyúr
Üdv!
Ha úgy lépek ki, hogy a munkamenetemet folytatnám, akkor ez milyen elérési úton, és milyen formátumban rögzül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Háztartási gépek
- Büszke apukák és anyukák topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Horgász topik
- Indul a ChatGPT Health
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Humble szökevények 500-2500Ft
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)