Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Azért ez a verziószámozás kezd komikus lenni

Viszont nagyon jó ez az új verzió, bekerült végre minden amit régóta várnak az emberek (ad block-ot leszámítva).
Szerintem újítások közt érdemes megemlíteni a "dokkolós" részt is, ha egy tabot kihúz az ember a képernyő szélére (balra jobbra lefele), akkor az adott oldalt kirakja a képernyő felére ahhaz a szélhez igazítva, ha pedig felfele húzza, akkor kirakja teljes képernyőre. Hasznos tud lenni, ha az embernek több oldalt kell átlátnia egyszerre.
Amúgy görgetés nagyságát nem lehet állítani? Nekem eddig pont kényelmes volt, de új verzióban nekem egy "kattanásra" túl keveset görget.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Realme 12X 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest