Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Projektor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
megema
üzenetére
Nem lehet, hogy csak megváltozott egy-egy kép (pl. méret) és a böngésző cache-ből tölti be? Shift-F5 vagy Ctrl-F5 -tel egy full refresh után sem jó? Ha külön lapon nézed csak a képet, akkor is rossz?
Vagy nem lett véletlenül zoomolva a böngészőben? (Bár akkor minden megváltozott volna az oldalon).
-
Blabcsi
őstag
Üdv.
Van arra valami beállítás, hogy automatikusan törölje a cache-t, előzményeket, stb amikor bezárom a böngészőt?
-
randras
veterán
válasz
pethYeti
üzenetére
Bekapcsolódnak, egyszer én is megpróbálkoztam átállni erre a cuccra, csak végül valamiért meghiúsult a dolog... mennyit dob a sebességen? Sokat netezem...

szerk.: Najó, de ezt úgy mondod, hogy SSD-d van. Nekem egy 5400-as HDD-m van jelenleg, annál lehet, hogy dobna a DDR-III-ból cache-elés.

-
pethYeti
addikt
Másnak is bugos a --disk-cache-dir indítási paraméter? Próbálom áthelyezni a ramdiskre a cache-t de ha újraindítom a gépet akkor nem a megadott helyre kerül a cache. Viszont! ha bezárom ás újraindítom a cache-t már ott tárolja ahova megadtam. Érthetetlen.

-
ProciVettel
tag
Hali. Szeretném ramra állítani a cachet. Firefoxban tudom, hogy kell, de chromban még nem probáltam.
Ezt találtam ez jó megoldás vagy van egyszerűbb? köszi
-
RpPRO
őstag
Alakul ez, persze akkor leszek maradektalanul elegedett, amikor nem reszeli a PATA-s vinyomon a 700 mega cache-t 1 percig, hogy behozza pl. az origo.hu-t... Nincs kedvem minden session utan ccleanerezni.
A FF zsenialisan egyszeru override automatic cache management utasitasahoz hasonlot miert nem kepesek csinalni?
-
törölt tag
Ezzel a 19-es verzióval kezd ki lenni a hócipőm...
Most vettem észre, hogy az SSD-re menti a böngészési adatokat... Milyen alapon nyírja ki a paraméterezést amit parancsikonban adtam meg. Persze az még mindig gáz, hogy 19 verzió után még így kell paraméterezgetni amikor minden más böngésző kulturált módon teszi lehetővé, a Cache szabályozását.
--disk-cache-dir="d:\System Temp\Chrome Temp" ---disk-cache-size=104857600
ez meg nem hat neki...
-
pethYeti
addikt
Üdv!
Chrome cache-t átakarom rakni ramdiskre. Ramdisket beüzemeltem, nem mentem vele a tartalmát kikapcsolásnál. Chrome-nál is beállítottam a parancsikonnál amit be kell.
Működik is meg nem is. Ha bekapcsolom a gépet és elindítom a Chrome-ot nem jelennek meg a fájlok a ramdisken. Azonban ha kilövöm a chromeot és megint elindítom akkor már ott tárolja. Elég bosszantó.
Valami tipp?
-
Formaster
addikt
Pls valaki segítsen, nem tudok ezer cikket visszaolvasni és nem találom hol lehet kikapcsolni vagy átírni a cache helyét. SSD miatt fontos lenne. Köszi
-
ubid
senior tag
Helló!
Hogy lehet kikapcsolni hogy ne cache-eljen a böngésző ?annyira idegesítő hogy fejlesztek valamit és akkor sose azt látom amit épp akarok :@
-
ruti
Közösségépítő
sziasztok!
visszaolvastam, kérdeztétek is itt korábban, de nem találtam meg rá a választ

a chrome-ot "--disk-cache-dir" paranccsal indítom (hogy a cache a ramdisk-re kerüljön)
az utóbbi időben azonban a parancsikon indítósorából kikerül a hozzáfűzött parancsgondolom, nagyobb frissítések után csinál új ikont a munkaasztalon...milyen olcsó trükkel marad meg az indítóparancs, hogy ne kelljen mindig újra beírni?
-
Att1la.
őstag
-
Att1la.
őstag
Sziasztok.
Hogyan tudom áthelyezni a cachet egy másik meghajtóra? Kímélni szeretném az SSD-met.
-
törölt tag
Helló, a köv kérdés merült fel
Ha adva van egy SSD-s rendszer ahol a Chrome gyorsítótára átvan helyezve, de a Chrome online installer-es, akkor lehetőség van e külön felhasználóként áthelyezni a gyorsítótárat.
Az én profilomon ez a gyorsítótár útvonala: --disk-cache-dir="e:\System Temp\Chrome Temp" --disk-cache-size=104857600
Viszont most anyukám fiókjára is felkerült a Chrome, és nem vagyok benne biztos, hogy ezt az útvonalat megadhatnám e neki, vagy ha így tennék akkor szépen a két vagy több chrome egymásnak keresztbe tenne e.
Szóval ilyet még nem cisnáltam

Esetleg változatlanul kell hagyni a második Chrome esetében - azaz az SSD-re cache-elne, vagy offline telepítőt kellene feltenni?
-
Pár napi használat után felvetődött bennem néhány kérdés:
- A könyvjelzősávon lévő linkeket hogyan lehet megcsinálni, hogy új ablakban nyíljanak meg? Azt tudom, hogy a görgő kattintásával lehet, de az nem mindig működik.
- Feltettem a böngészőbe kiegészítőként egy játékot ( Angry Birds ), hogyan tudom kitörölni? A bővítmények között nincs.
- Az tényleg igaz, hogy az összes adat, amit letöltök, a Google szerverén megy keresztül ( és cacheli a tartalmat ), ezért olyan gyors?
Köszönöm a válaszokat!

-
Rototti
senior tag
Azért az uninstall előtt egy cache ürítést megpróbálhatsz, mert sokszor megold ilyen hibákat, bár lehet csak youtube esetén használ.
Így tudod megtenni: másold be a címsorba ezt: chrome://settings/clearBrowserData
Elem törlése a következő időszakból: teljes
Csak a gyorsítótár ürítése legyen bepipálva, majd Böngészési adatok törlése -
Petyás
tag
Meg lehet oldani, hogy a chrome-ot ne kelljen minden felhasználónak külön-külön feltelepítenie? Túl sok felesleges helyet foglal.
A másik, hogy a cache lehet-e közös az összes felhasználónak, vagy ebből esetleg valami gubanc származhat? -
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Egy jó ideje használok már chrome-ot nagy megelégedéssel, de valamiért néhány hónap után nagyon lassan tölt be a kezdőoldal... Értsd: Megnyitom a Chromeot, és kb 5-10 mp várnom kell arra, hogy bejöjjenek a leggyakrabban megnyitott oldalak. Utána már megy rendesen, de ez elég zavaró. Lehet ezzel kezdeni valamit? Gyorsítótár, és böngészési adatok törölve, a cache pedig egy 256 MB ramdisken van, amit nem mentek el: Tehát mindig "üresen" kezd.
Várom a javaslatokat.... Előre is köszönöm

-
whitezo88
nagyúr
pár hete van egy gondom:
[link]
összes helyen, ahol FB-s comment rendszer van, nem tölt be semmi csak a plain text, az a töltés csík örökké 'tölt', ha belekattintok és kijelölve húzom, akkor ott van a többi, de a box nem tágul, és áttekinthetetlen.cookiek, cache törlése sem segít. Látott már valaki hasonlót?
-
InfiniteReality
őstag
válasz
eketomy
üzenetére
RAMdrive-ra rakott userprofil nem szerencsés. Cache-t lehet oda tenni, de nincs túl sok értelme. Ha nem egy ős winchestered van, hanem valami rendes 7200-as sata2-es darab, nem fogod észrevenni, hogy "lassabb" a működés. Az SSD-ről piszokgyorsan bedarálja a Windows a saját vackát, ezzel párhuzamosan a HDD-ről már csak sokkal kevesebbet kell (a program userprofilban tárolt beállításait max).
A chrome a cache-t meg nem olvassa be szükségtelenül, a korábban látogatott oldalak meg egy lokális sql adatbázisban vannak (azaz 1 file az egész).
A safari böngészőnél pedig a cache is egyetlen darab file (ott a cache-t fileokat is egy adatbázisba teszi).
Nálam otthon így működik, szépen, gyorsan. A játékokat sem az SSD-re raktam, csak és kizárólag a programok és a rendszer van rajta.
Jó persze a játékok betöltődése is gyorsabb lenne, de nem számít. -
laszlohu
addikt
A registry - ben is meg lehet próbálni átírni :
regedit.exe futtatás, majd :HKEY_CLASSES_ROOT\ChromeHTML\shell\open\command
Default-ban átírni :
"C:\Users\felhasználónév\AppData\Local\Google\Chrome\Application\chrome.exe" --disk-cache-dir="d:\cache" --disk-cache-size=104857600 -- "%1"
-
AST
csendes tag
Sziasztok!
Feltűnt, hogy böngészés közben nem dolgozik a HDD, pedig a cache az alábbi módon:
--disk-cache-dir="elérési út" --disk-cache-size=104857600
át lett helyezve régebben az SSD miatt. Sebaj, új parancsikon, parancssori cache megadás, de változatlan.
Verzió: 17.0.963.56, SYS: Win7 64bit
Nem esküdnék meg rá, de mintha az előző verzióval tökéletes lett volna...
Más is tapasztalt ilyet? Szakik, van tippetek?
Üdv -
schawo
titán
Üdv megint, sajnos a cache takarítás nem oldotta meg a szétcsúszó youtube problémát

-
TRob1
veterán
válasz
laszlohu
üzenetére
Az a poén hogy én nem fércbukkolok, nálam nem müxik, asszony minden nap tolja a laposon, ott meg müxik...
Win update meg naprakész. Azért köszi.ui: Jah, és itt: chrome://net-internals/#dns nyomtam egy Clear Host Cache-t is, de ez sem vált be. Fura hogy csak és kizárólag a g+ kezdő és Körök oldalán csinálja, amúgy még soha nem láttam.

-
Clemi
veterán
Sziasztok!
Nekem a böngésző cache áthelyezéssel van gondom. Megcsináltam a leírás szerint, de adtam a sz...nak egy pofont, mert most két helyen cachel a drága.
Átmozgattam a "user data könyvtárat" az új helyére, majd parancssorból kiadtam a következőt szó szerint így:
mklink /J "C:\Users\clemi\AppData\Local\Google\Chrome\User Data" "C:\Temp\Chrome Cache\User Data"
A link el is készült a megadott helyen

Erre immáron két helyen cachel

Valamit rosszul csináltam?
-
RpPRO
őstag
Lehet valahogy limitalni a bongeszo altal felhasznalhato cache meretet, ahogy pl. FF-ban?
Epp a Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data\Default mappában nezelodom. 1 ora netezes alatt miert csinal 1 giga 'ezt-azt'?Cache-bol beolvasni mindent sokkal lassabb mar. Atesnek a lo tulso oldalara. Neha a gep bekacsolasa utan ha kromot inditok (korabbi 5-6 fullel), akkor mehetek lefozni egy kavet, mig mindent betolt...

-
Blabcsi
őstag
válasz
Namelesske
üzenetére
Értem, közben töröltem a cache mappában lévő cuccokat, majd ha megint túllépi jelzem.

-
Blabcsi
őstag
válasz
Kunsztler
üzenetére
THX.
Illetve cache-hez a --disk-cache-size=1, esetleg --disk-media-size=1, ezek paraméterül byteot kapnak, de 1 byte sose lesz. Viszont így elvileg csak a minimum méretet fogják felhasználni, ami azt hiszem <50MiB.
Ez rendben, viszont ha én azt szeretném, hogy 100 Mb-ig gazdálkodhat vele?
Ez egyébként működik?
-
Blabcsi
őstag
Üdv.
Tud valaki egy pontos ( lépésről lépésre ) leírást adni, hogy a cache méretét hogy kell beállítani egy max értékre? ( Pl.: 100Mb ) Lehetőleg működőképes megoldás legyen.
-
válasz
Brown ügynök
üzenetére
Most nem ertem. Amit linkeltem az kipucolja a cachet mindent.
-
laszlohu
addikt
válasz
Brown ügynök
üzenetére
Paraméterezni próbáltad? A parancsikon átírásával:
chrome.exe --disk-cache-dir="E:\BrowserCache"
a méretét pedig a következővel :
chrome.exe --disk-cache-size=52428800
-
Brown ügynök
senior tag
Kerestem de mintha ez nem is lehetséges: be lehet állítani, hogy maximum mennyi cache-t menthet a Chrome? Volt, hogy 600 MB is elért már a mappa mérete.
-
Maxtreme
addikt
Srácok.
Lehet volt már róla szó (sőőt biztos) ezért sorry.
Hogy lehet azt megoldani hogy a chrome menet közben (értem ezalatt a frissítéseket, cache-t, és egyéb filet) 1 büdös árva bitet se pakoljon nekem a C-re?
Át szeretnék térni FF-ról, de ez az 1 dolog ami visszatart. (nem örülnék neki ha állandóan írogatna az SSD-re)
Már pár módszert kipróbáltam (paraméterezve indítani stb) de nem vált be. 1 idő után ugyanúgy teleszemetelte nekem a C egységet.Szal van erre valami tuti megoldás? Nagyon megköszönném.

-
xcds
őstag
Szeretném a cache-t áthelyezni RAMdisc-re. Parancssorba beírtam, ami itt följebb is volt, de nem működik. Vki leírná szájbarágósan, hogy kell? Meg a méretváltoztatást is. XP van a gépen.
-
laszlohu
addikt
a méretét pedig a következővel
chrome.exe --disk-cache-size=52428800 -
Hikvision
senior tag
Üdv Mesterek. Próbáltam visszaolvasni, de amik voltak nem jöttek be.: Friss SSD-tulaj révén, a cache-t át kellene raknom egy ram disk - meghajtóra, és maximalizálnám a méretét olyan 128Mb körül, de sehogy nem jön össze ezekkel a parancsikon módosításos trükökkel. Vagy nem maximalizálja a méretet, vagy egyáltalán nem rakja át a cache-t. Van vmi Tuti tipp erre?
-
exp-uj
csendes tag
üdv fórum!
a kérdésem az lenne: hogyan tudom a chrome összes cache és temporary állományát ramdrive-ra pakolni?
köszönöm
-
Rototti
senior tag
Sokszor okoz problémát a felgyülemlett Cache, szóval ha gond van a Chrome-mal érdemes azzal kezdeni.
Címsorba: chrome://settings/clearBrowserData
Elemek törlése a köv. időszakból: teljes (vagy ha nagyon új a hiba, elég lehet az utolsó nap is)
Gyorsítótár ürítése -
ztoldy
senior tag
Sziasztok!
Tud-e valaki olyan kiegről Chrome-hoz, ami megjegyzi a weboldalakon gépelt szövegeket cache-ben teljes egészében, így böngésző lefagyásakor vagy egyéb probléma esetén is megörzi a böngésző a gépelt szövegeket.
Firefox-ban textarea cache jól bevált, illetve van egy másik hasonló kieg. is, de annak most nem ugrik be a neve.
-
degec
senior tag
ÜDV ! Segítséget szeretnék kérni SZÉPEN !
Hogyan lehet olyan adobe FLASH tartalmú videót kimenteni akármijen formában hdd-re, ami nem ismert videós oldalakról származik, (youtub google stb..) és NEM cachel semmit HDD-re.
Ismert oldalakról videocachewievel http://usite.hu/prg/VideoCacheView kimásolom átkonvertálom aztán kész is ! Chromeból, Firefoxból...firefoxhoz is probáltam azt a szuper plugint 4.59 es verzióval ami kimondottan erre szakosodott nevét nem tudom..most..ismert oldalakon müködöt..de itt nem -->konkrétan ezt szeretném: http://cafetv.nlcafe.hu/channels/2865/14474 lementeni valahogy.
Köszönöm előre is.. a segítséget !

-
hfrankee
senior tag
Hali!
Haver gépén van egy kis gebasz.
Semmilyen oldalt nem hajlandó megnyitni normál módban a Chrome,viszont inkognito módban teljesen frankón üzemel.
Cache,temp, törölve.
Hol van a hiba?
Kösz és üdv -
Sonja
nagyúr
Chrome alatt elérhető, hogy a cache-t a memóriában tárolja, mint Firefox esetén?
Áthelyezést tudom, hogy parancssori opcióval meg lehet oldani, de memóriás változatra nem emlékszem. 
Szerk.: Azt elfelejtettem, hogy van a külön progival létrehozható RAMdrive, de most nem erre gondoltam.

-
fatal`
titán
-
MZsoltee
veterán
Érdeklődni szeretnék, hogyan tudom áthelyezni a cache-t és maximálni?
Ramdiskbe raknám maximálnám 1GB-ban. -
fatal`
titán
Ezt már a 10es verziónál is ajánlották, gyakorlatilag nekem nem nagyon működött. Korlátozta ugyan a cachet, de mindig nagyobb volt valamennyivel, mint, amit beállítottam.
És továbbra sem értem, hogy miért kell parancssori kapcsolóval szarakodni, ahelyett, hogy lenne rá lehetőség a beállításokban.
-
ntomka
nagyúr
Megjelent egy kapcsoló a cache könyvtár méretének maximalizálására is: --disk-cache-size, ezután bájtokban meg kell adni a méretet, pl. --disk-cache-size=52428800
Sokaknak ez biztos hasznos lesz, lehet ajánlani a jövőben.

-
fatal`
titán
Megbolondult a Chromeom.
Az van beállítva, hogy új lappal induljon és semmi más.
Ehhez képest mikor elindítom erre nyit egy új fület:
0.157.232.150
Természetesen nem tud kapcsolódni, mivel nincs ilyen ip cím.
Tuti nem vírus, friss rendszer. Hogy lehetne kipucolni?
(#5850) Vasinger!: Miért, kiegészítő nélkül miért bugos a középső klikkel való új fülön nyitás egy csomó oldalon?
Miért kell kiegészítő ahhoz, hogy az utolsó fül bezárásakor ne zárja be a böngészőt?
Miért kell parancssori kapcsoló a cache mérethez? Miért nem lehet korlátozni a history méretét? stb.
-
F34R
nagyúr
válasz
koshmar
üzenetére
de nem induláskor kell , hanem a könyvjelzőkezelőben, elvileg chromeból is tudsz exportálni, ott van az a kék kis ikon és jobb gomb mentés másként akkor kimenti egy html-be az összeset.
(#5501) idegen lény
sokkal több ram kell mint az átlagböngészőknél. viszont lassabb gépeknél is jól kezeli a ramot ezért nem olyan szörnyű lassú mint firefox.
a cache meg egy vicc 6-7 óra netezéssel kicsit sokat raktároz

-
koshmar
veterán
A Chrome 1 hónap alatt 500 mega cache-t halmozott fel.

CCleaner rules.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Steelmanus
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Figyelj Sk8erPeter kar mosolyogni, mert linket adtam es ott le van irva hogy milyen uj funkciok vannak benne, es a hibajavitasok is olvashatoak. En nem csak azt irtam hogy van ujabb verzio, hanem adtam a linket hogy akit erdekel az olvassa el ami a linken belul szerepel es dontse el hogy kell-e Neki.
Nem arrol vagy hires hogy finoman fogalmazol bar azt mondtak masok hogy amugy jofej vagy, csak nem szeretem ha rajtam viccelodnek.
Ja,
v3.05.1408 (24 Mar 2011)- Added support for Internet Explorer 9.
- Added support for Firefox 4.0.
- Added Internet Explorer Cached Feeds cleaning.
- Added Internet Explorer Add-ons Statistics cleaning.
- Added iTunes cookie management.
- Added Opera cleaning for saved/opened directories paths.
- Improved Firefox/Mozilla Saved Password cleaning.
- Improved Intelligent cookie keeping functionality.
- Improved Registry cleaning for Obsolete Software.
- Improved Registry cleaning for Unused File Extensions.
- Added Registry cleaner for Windows Services.
- Added cleaning for obsolete Firewall Rules.
- Added detection of invalid Browser Helper Objects.
- Added new environment variables for user documents. (i.e. %CommonDocuments%, %CommonMusic%, %CommonPictures%, %CommonVideo%, %MyDocuments%, %Documents%, %MyMusic%, %Music%, %MyPictures%, %Pictures%, %MyVideo%, %Video%).
- Added cleaning for Adobe Air, Advanced Searchbar, Steam, Xfire, Skype, AOL Instant Messenger, Camfrog Video Chat, Miranda Instant Messenger, Pidgin, Yahoo Messenger, ooVoo, TeamSpeak, Ventrilo Client, Ventrilo Server, FrostWire, uTorrent, Shareaza, iMesh, BearShare, DC++ and Ares. -
Jim-Y
veterán
válasz
koshmar
üzenetére
Lehet, hogy hülyeséget mondok, de ezzel az állításoddal, vagy kijelentéseddel nem értek egyet. Ha törlöd a gyorsítótárat, akkor ugye minden törlődik. Első netezésnél lehet hogy egy hangyapöcöknyivel lassabb lesz, de azok az oldalak, amiket tényleg sűrűn nézel újra bekerülnek a cache-be, így legközelebb gyorsan megtalálja őket. Viszont ha redundáns lesz a cache, akkor abban is keresnie kell, ami plusz idő. Persze szerintem ezek napjainkban már olyan kevés ideig tartanak, hogy érezhetően nem gyorsul/lassul.
-
Jim-Y
veterán
válasz
Freddycom
üzenetére
Az ideiglenes fileokat néha törölni kell pl CCleanerrel, ezek tényleg nőhetnek a "végtelenségig", legalábbis sok helyet foglalhatnak
A Cache memóriába azok a weblapok töltődnek be amit gyakran nézel, így következő elindításkor ha ezekre a lapokra navigálsz akkor pl a képeket stb. nem tölti be megint, csak a módosításokat. Néha fel is ajánlja a chrome, ha nincs neted, hogy megnyitja a cache memóriában tárolt változatot. üdv -
Freddycom
őstag
Az 'ideiglenes internetfájlok' azok, amiknek nem szabtak felső határt és végtelenségig nőhetnek, ha manuálisan nem töröljük? vagy az a cache mérete? Vagy az ugyan az?
-
F34R
nagyúr
Én nyittam már annyit , de csak 2 másodpercig de nem chromeba

Tibi
Attól függ hogy 32 bites alkalmazás-e vagy nem 4 GB körül padlót fogna , egy átlag gépben pont ennyi van szóval a kettő együtt elég ütős (az más kérdés hogy egy idő után cachebe űríti és csökkeni fog az éhsége is ) A GUI miatt szerintem hamarabb feküdne
-
ntomka
nagyúr
válasz
Vasinger!
üzenetére
A speedtracer az fejlesztőknek van, hogy tudják elemezni az oldal működését, főleg ami a sebességet illeti (a neve is mutatja).
A törölgetős biztos jó, én nem élek ilyesmivel, szerintem felesleges. Néha a beépített törlőre, ami a motorháztető fülön található a beállításoknál, rányomok (persze csak mielőtt a megfelelő dolgokat kipipáltam) és ennyi. Néha tényleg nem árt, mert a chrome hajlamos ész nélkül cache-elni.
(#4037) Tibii91: Mert a chrome böngésző nem szab neki korlátot, így akár gigabájtos méretűre is dúzzadhat, ami már nem gyorsít, hanem lassít, tekintve, hogy ekkora méretű tárat minden egyes oldalletöltésnél végig kell fésülnie...
-
emre33
addikt
válasz
koshmar
üzenetére
Nagy Ie párti voltam, de beláttam, hogy a chrome gyorsabb.
Default a dev channel. Ritkán fagy, nekem bőven stabil ág.
Canary Build is fel van telepítve, de kettő közt nem sok különbség van, nem éri meg azt használni.jelszó netre szinkronizációja nekem sokat jelent.
most már alapba tudja, de parancssori kapcsolóval régóta használom.--user-data-dir kapcsolóval RAMDISK-re van helyezve az egész chrome HDD lévő cache(előzmény) mappa.
Piszok gyors, főleg hogy a swap is Ramdisk-en van
-
koshmar
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
De például a Chrome gyorsítótára (cache) is szutyok?
De hát az nem azért van, hogy gyorsítsa az oldalak betöltődését meg ilyenek?Jó, ma felrakom a CCleaner-t és az AWC-t is.

-
koshmar
veterán
A Google Chrome gyorsítására nem ismertek valami trükköt? (A Youtube-osokat már eljátszottam..)
Előzmények, cache mappa törlése használ valamit?Fapuma77624: Nekem úgy van, hogy ha pl. ezt az oldalt felnagyítom 144%-ra, akkor akárhány másik fület megnyitok, az is 144 lesz.
De nem így csináltad? Vagy nyitottál egy teljesen új böngésző ablakot? -
emre33
addikt
Kitöröltem a böngészési előzményeket, de ettől még a fájl nem lett kisebb.
ezen hogy lehet segíteni?History=100MB
History Index 2010-08=26MB
History Index 2010-09=72MB
History Index 2010-10=74MBés így tovább.
Fontos lenne, ha ezek kisebbek lennének.Cache mappa 65MB, de ez a legkisebb.
Kösz
-
hfrankee
senior tag
Hali
Hogy tudom beállítani,hogy ne szemetelje tele a cachet a böngésző?
pár nap és 200MB. Teljesen 7köznapi net használat.
kösz -
Jander
senior tag
Mai nap kezdte az első igazi f*szságát a chrome, én már kezdem a hajamat tépni...
Minden honlapra behozza az "A manóba!" oldalt (Valami nem sikerült blabla sima 404-es oldal helyett van). Beírom a google keresőbe, hogy "chrome" és beugrik a manóba, le sem nyomtam az entert. PH! fórumba nem tudok belépni, most is IE alól írok.
Megpróbáltam a bővítményeket kikapcsolni semmi, cache ürítés semmi, profil könyvtárat átneveztem új profillal ugyanez.
Mi az istent csináljak ezzel srácok, kb. most órák óta feltart a munkámban ez a szemétláda. Vírusirtót kikapcsoltam hátha az, de nem. Volt ma egy Windows update-em korábban, lehet az a gond, de mi köze lenne pont a Chrome-hoz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Viszont nem ez lesz a gond, mert ez nagyon régóta fennáll nálam, hónapok, évek óta.