Hirdetés
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bikkrom
senior tag
Most nagyon pipa lettem. Nem tudom mi ez a funkció vagy hogy jött elő, de egészen felbaszott a plafonra.

Ma kezdődött reggel egy áramszünettel a dolog. Miután újra bekapcsoltam a gépem a chrome egy full üres ablakot hozott be. Mintha most települt volna fel... Könyvjelzőim sehol, előzményeim, beállításaim szintén sehol.
Egyfolytában a szinkronizációt hozta be... Beírtam a gmail fiókomat. Erre visszahozta az összes könyvjelzőm. De az előzményeim jó része eltűnt. Naponta 6-7 oldal maradt meg az előzményekben. Holott több százat szoktam megnézni naponta. Hab a tortán, hogy a bezárt 20 lap(ami gondoltam visszatölt majd) eltűnt. Mivel az előzmények is szépen megtizedelődtek így vissza sem tudom keresni azt a 20 fontos lapot...
Most már minden bekapcsolásnál kapok egy üres ablakot ahol 20 perc alatt vagy 10 hiba után sikerül szinkronizálnia...
Nem tudom mi ez a szánalmas cucc, de egészen felbaszott. Any idea?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest