Hirdetés
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Nem bánik kesztyűs kézzel a mozgási elmosódással az új MSI monitor
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bikkrom
senior tag
Most nagyon pipa lettem. Nem tudom mi ez a funkció vagy hogy jött elő, de egészen felbaszott a plafonra.

Ma kezdődött reggel egy áramszünettel a dolog. Miután újra bekapcsoltam a gépem a chrome egy full üres ablakot hozott be. Mintha most települt volna fel... Könyvjelzőim sehol, előzményeim, beállításaim szintén sehol.
Egyfolytában a szinkronizációt hozta be... Beírtam a gmail fiókomat. Erre visszahozta az összes könyvjelzőm. De az előzményeim jó része eltűnt. Naponta 6-7 oldal maradt meg az előzményekben. Holott több százat szoktam megnézni naponta. Hab a tortán, hogy a bezárt 20 lap(ami gondoltam visszatölt majd) eltűnt. Mivel az előzmények is szépen megtizedelődtek így vissza sem tudom keresni azt a 20 fontos lapot...
Most már minden bekapcsolásnál kapok egy üres ablakot ahol 20 perc alatt vagy 10 hiba után sikerül szinkronizálnia...
Nem tudom mi ez a szánalmas cucc, de egészen felbaszott. Any idea?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Spórolós topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Esik a hóóó!!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Villanyszerelés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest