Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
engem sem igazán győztek meg. most adblcok-ot használok, ha elég kitartóan adod hozzá kézzel a reklámokat, akkor a gyakran látogatott oldalakon előbb-utóbb azért nem fognak megjelenni. viszont egyrészt flashblock is kell mellé, mert magától szinte semmit nem takarít, hiába adtam hozzá a ff-os listámat, és iratkoztam fel egy közös listára is. másrészt pedig olyan idióta módon van megcsinálva a blokkolás, hogy amikor hozzáadsz egy elemet, akkor konkrétan megjegyzi, hogy melyik oldal melyik részének mijét blokkolod (ha például egy keresőben a találati lista 7. oldalán blokkolsz valamit, akkor csak ott lesz blokkolva, a kereső többi részén sem, de még a többi találati oldalon sem).
de kipróbálom azt a másik cuccot, amit írtatok, hátha az kicsit jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest