Hirdetés
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
Csakénvagyok #598 üzenetére
Nem megy rá az Adobe flash playare. Lesznek még it gondok.
szerk: Ez nem akkor baj, itt reklámblokkoló nélkül is elvagyok a PH!n
-
Csakénvagyok
őstag
Na, akkor egy próba Ubuntun. Igaz itt is írják még bajok vannak vele, de a google általában elég gyorsan fejleszt.
Még szerkesztési időn belül, már telepítve, bejelentkezve.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Psychonaut #596 üzenetére
igen,már többször is
-
cellpeti
nagyúr
Az a vicc,hogy a címsorba tudok kukacot írni,de máshova nem. Magyar nyelven van a Chrome
-
cellpeti
nagyúr
-
Lamellus
tag
Azt megtaláltam, hogy a new tab page-n ki lehet kapcsolni a könyvjelző sáv kivételével a többi dolgot user scripttel. A sávot semmiképpen nem lehet?
-
törölt tag
Egyszerre lehet fent DEV, illetve Stabil?
-
törölt tag
Megoldódott . Vista alatt felraktam a rendszergazdafiókomra, utána láttam, hogy a normál fiókon tényleg nincs ott a parancsikon. Ezután mivel gondoltam, hogy ugyanaz a helyzet mint a Gtalk esetében, elindítottam a telepítőjét normál fiókom alatt is. Nem kérte a rendszergazda jelszavamat, és kitette a parancsikonját is. Ezek szerint anyukám fiókján is így kell csinálni.
Egy újabb kérdés, mivel most ez alól írok, és aláhúz minden szavamat. Hol lehet átállítani a helyesírás ellenőrzést magyarra?
-
törölt tag
A 2.0 már legalább kipakolja a parancsikonjait a normál fiókokra is vagy ugyanúgy csak az egy száll rendszergazdára Vista környezetben?
-
cellpeti
nagyúr
hali!
nekem még mindig az a gondom,hogy nem tudok kukac jelet rakni Chrome-ba.
-
Penge_4
veterán
válasz
Fooler89 #581 üzenetére
A jelszavakat a Web Data fájlban tárolja.
erre gondolok: \Users\felhasználónév\AppData\Local\Google
Csak a Chrome van fent, mint Google szolgáltatás? Mert ebben a mappában van a Google Earth, a Google Desktop, Google Toolbar, Updater és a Picasa is (meg még ha van ezeken kívül bármilyen asztali szoftverük). A \Users\felhasználónév\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\ mekkora?
-
Fooler89
őstag
Chrome által megjegyzet kódokat hol tárolja a chrome? Mert hiába másoltam át, attól csak a felhasználó neveket jegyzi meg, a passwordokat nem.
Amugy mitől tud 1,3gbre megnőni a chrome?
erre gondolok: \Users\felhasználónév\AppData\Local\Google -
Penge_4
veterán
Megkérkezett a Google Chrome 3.0 Dev verzió.
Már támogatja a video tag-et, és van benne automatikus hibajavítás (pl "teh"-t kijavítja "the"-re, meg ilyesmi) Részletes release notes -
Penge_4
veterán
válasz
Core2duo6600 #578 üzenetére
Adblock van, Cooliris nincs, Foxmarks meg szintén nincs, de ha van FF alá telepítve Google Toolbar, akkor tudja szinkronizálni a könyvjelzőket (nem automatikusan, csak amikor elvégzed manuálisan az importálást.
-
Core2duo6600
veterán
Ehhez a chroome hoz, vannak - e már kiegészítések, ami nekem kellene, az
Adblock, Cooliris, Foxmarks (Xmarks) -
S e t h
nagyúr
Nem tudjátok ,hogy a windows 7 rc -vel kompatibilis-e?
-
DonMedve
addikt
Sziasztok!
Ma kiváncsiságból felraktam a Chrome-t,milyen is ez?Eddig elég korrektnak tűnik,gyors nagyon.Úgy dobálja be az ablakokat mint állat!Kicsit furcsa,hiányoznak a fülek,ugye a Fájl,eszközök,stb.,gondolom tudjátok mire gondolok!Próbálgatom,szt meglátjuk!
-
Bluegene
addikt
[link] tovább gyorsul az amúgy is villámgyors böngésző
hajrá!
-
S e t h
nagyúr
Valamit viszont nem értek.Korábban át se mírtam az exe filet és ment simán a telepítés , működött is az adblock.
Aztán egyszer csak megszűnt, most meg hiába írom át chrome--enable-extensions-ra, semmi változás.HA bezárom a chromeot és úgy kattintok a letöltött crx filera, akkor elindul a chrome és nem történik semmi.
HA úgy csinálom ,hogy közben megy a chrome és úgy kattintok a crx filera, akkor semmi sem történik. -
zeorsdfd
senior tag
error 0x80042194.......ééés még mindig telepíthetlen proxy mögül. Még csak a telepítőt se tölti le.
Ha meg valahogy leszedem a telepítőt máshonnan akkor ugyan feltelepül, de kb 1 oldalt tud mutatni a google.com-ot azt kész.
A kedvenc böngészőm működik így a munkahelyemen. -
chevchelios
csendes tag
Az IE-ben nyomtatásnál lehet nyomtatási képet választani. Ilyen nincs a Chrome-ban, csak sima nyomtatás. És így nem lehet kinyomtatni bizonyos dolgokat, csak sima lap jön ki a nyomtatóból. Például a Netrejtvény oldalról szoktam rejtvényeket kinyomtatni, és a Chrome nem nyomtat ki egy rejtvényt sem. Ilyenkor IE-t kell használnom. Találkozott valaki ilyennel? Hogy lehet ezt megoldani?
-
cousin333
addikt
Érdekes látni, ahogy a böngészők sorra (előbb a Safari, most a Chrome) "javítják" a Speed Dial-t. Csak belátták, hogy a leggyakrabban látogatott oldalak listája nem annyira nyerő megoldás (pláne, hogy nehezen megvalósítható).
Az (az oldal betöltésekor) automatikusan frissülő előnézeti képeket viszont hiányolom az eredeti Operás verzióból...
-
Penge_4
veterán
....ÉÉÉÉÉÉS, megérkezett a végleges, stabil 2.0.172.28!
Innentől várjuk a Chrome 3.0-t.
-
S e t h
nagyúr
Szia!
Tudnál nekem abban segíteni,hogy mitől fordulhatott elő az ,hogy megszűnt möködni az általad korábban belinkelt adblock?
Akkor egyszerűen rákattintottam és ment, most viszont nem és próbálom megcsinálni , de még az sem megy, hogy miként írhatnám át a parancsikont az engedélyezésére.
Ha drag and drop funkcióval akarom bedobni a letöltött kiterjesztést akkor olyan hiba üzenetet kapok , hogy nicsn engedélyezve a kiterjesztések használata és a parancsikonban engedélyezzem(sajnos ez nem megy nekem , próbáltam ,átírtam de utána nem engedi végrehajtani) -
Penge_4
veterán
Új verzió (Dev channel)
-
S e t h
nagyúr
Hol lehet beállítani ,hogy jegyezze meg a korábbi oldalakat?Most újraindítottam a böngészőt és ismét csak az egy alap nyitó oldal nyílik meg.Ezt ma kezdte el csinálni, de semmit sem állítottam el benne.
-
S e t h
nagyúr
MA amikor bekapcsoltam a gépet, votl egy újraindulása a gépnek, majd amikor vissza kapcsoltam akkor a chrome indítása után tapasztaltam ,hogy
1, eltűntek az aktív megnyitottt oldalak, alaphelyzetbe állt a böngésző és nem lehetett vissza állítani a megnyitott oldalakat2.csupán az alap megnyitott, első oldalon látható a könyvjelző menüsor, a többi megnyitott lapon már ez teljes egészében eltűnik aminek nem tudom mi a magyarázata
-
Penge_4
veterán
..\AppData\Local\Chromium sincs? Az viszont baj.
pethYeti: Általában elég stabilak szoktak lenni. Ez most nem tartozik ezek közé. Néha egymáson megjelenik 3-4 jobbklikk menü, néha csak úgy nem lehet kilőni a processzt a process explorerrel, de most sok javítás és fejlesztés volt (az eddigi Dev-ekhez képest), majd a következő verzió biztos stabilabb lesz. A véglegesre szerintem még várhatsz pár hónapot, bár a Google-nál sosem lehet tudni. Lehet, hogy ebben a hónapban hozzák ki, amikor bejelentik az Extensions API-t is, ha ragaszkodni akarnak az eddigi szokásos baklövéseikhez.
Legalább valami alapszintű GUI-t rakjanak rá, ahogy a UserScriptkezelőt is Greasemonkey-sítsák egy kicsit. -
Penge_4
veterán
Új Dev verzió: 2.0.180.0
Verzióváltozások:
WebKit: 530.9
V8: 1.2.2.1Látható változások:
- Már működik az omniboxban a PgUp és PgDown
- Már szól, ha nem a Chrome az alapértelmezett böngésződ.
- Már tudod engedélyezni a popupokat oldalspecifikusan. -
Penge_4
veterán
Csak rá kell kattintanod. A legújabb devben már csak letöltöd és meg is kérdezi, hogy telepíted-e, majd újraindítás nélkül érvénybe lép. A chrome-ui://extensions/ címen tudod ellenőrizni, hogy aktív-e.
A parancsikon (amivel a Chrome-ot indítod) végére szerkeszd az --enable-extensions sort.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Diablo 3 Collector's Edition
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest