- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Nagyon meggyőző közösségi klienst kapott a GeForce Now
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesh_019
senior tag
Sziasztok.
Nálam valami baj van a chrome böngészővel január óta, eddig hallogattam most már felteszem itt a kérdésem videót is megosztom hátha tudja valaki hogy ez micsoda mert szavakat nem találok rá, kénytelen vagyok azóta Firefox-ot használni mert ilyen hiba van nálam amit nem is tudok értelmezni: [link]
Görgetés közben jön elő ez a hiba és ahogy görgetek az egérrel abbahagyja aztán újra görgetek és megint igy ugrál a tartalom és ezt szinte az egész facebook kezdőlapon csinálja, még egy érdekesség hogy csak a facebook weboldalán történik ez, más weboldalon nem.
Chrome a legújabb verzióját használom, alapértelmezett beállításokkal semmi extra nincs feltelepítve amitől meghülyülne.
Minden szükséges driver naprakész állapotban van.Valaki tapasztalt hasonlót, esetleg van erre megoldás? Mert én már nagyon régóta chromes vagyok és hiányzik.

Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Nagyon meggyőző közösségi klienst kapott a GeForce Now
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Crimson Desert
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 3 Ciklus 3 év gari
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest