Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- eGPU tapasztalatok
- Mini-ITX
- Projektor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- ASUS ROG Ally
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesh_019
senior tag
Sziasztok.
Nálam valami baj van a chrome böngészővel január óta, eddig hallogattam most már felteszem itt a kérdésem videót is megosztom hátha tudja valaki hogy ez micsoda mert szavakat nem találok rá, kénytelen vagyok azóta Firefox-ot használni mert ilyen hiba van nálam amit nem is tudok értelmezni: [link]
Görgetés közben jön elő ez a hiba és ahogy görgetek az egérrel abbahagyja aztán újra görgetek és megint igy ugrál a tartalom és ezt szinte az egész facebook kezdőlapon csinálja, még egy érdekesség hogy csak a facebook weboldalán történik ez, más weboldalon nem.
Chrome a legújabb verzióját használom, alapértelmezett beállításokkal semmi extra nincs feltelepítve amitől meghülyülne.
Minden szükséges driver naprakész állapotban van.Valaki tapasztalt hasonlót, esetleg van erre megoldás? Mert én már nagyon régóta chromes vagyok és hiányzik.

Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- eGPU tapasztalatok
- Éjszakai műszak
- Mini-ITX
- Projektor topic
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- ASUS ROG Ally
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest