Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
Sziasztok!
Nem nagyon olvastam ezelőtt a topikot, úgyhogy ha már felmerült ez a probléma, és írtatok rá megoldást, akkor bocsi!
Szóval, lenne egy olyan problémám, hogy a chrome egyik napról a másikra nem akar működni.
Elindul a böngésző, de csak egy aranyos "amanóba" oldalt kapom. Hiába törlöm/rakom újra a böngészőt, hiába törlöm az összes fájlt a gépről, hiába csinálok bármit (mondjuk a registry-t nem töröltem), egyszerűen nem akar helyreállni. Ilyenkor a beállítások menüpontot sem hozza be, csak marad az amanóba oldal.Egy hónappal ezelőtt is csinált ilyet. Akkor megfogtam, elindítottam csökkentett módba a gépet (mert abban amúgy működik gond nélkül...), és elkezdtem össze vissza nyomkodni mindent. Géptisztítás, beállítások visszaállítása alapértelmezettre, hardvergyorsítás ki (igazából ami létezik minden ki), kiegészítők letilt/töröl, gyorsítótár/előzmény/sütik töröl...
Na ekkor elkezdett működni, de ötletem nincs, hogy melyik pont segített neki, mert amúgy külön-külön ha csinálom, az nem ér lófittyet sem.Amúgy valami a Windows frissítéssel lesz (Win 10), mert most is egy frissítés után döglött le a chrome, meg emlékeim szerint egy hónappal ezelőtt is azután döglött be.
Valakinek esetleg valami ötlet?
U.I.:
Már láttam másnál is ugyanezt a jelenséget...
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- iPhone topik
- OpenWRT topic
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bittorrent topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest