Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NiMH akkumulátor
- AMD FX
- TCL LCD és LED TV-k
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
Sziasztok!
Nem nagyon olvastam ezelőtt a topikot, úgyhogy ha már felmerült ez a probléma, és írtatok rá megoldást, akkor bocsi!
Szóval, lenne egy olyan problémám, hogy a chrome egyik napról a másikra nem akar működni.
Elindul a böngésző, de csak egy aranyos "amanóba" oldalt kapom. Hiába törlöm/rakom újra a böngészőt, hiába törlöm az összes fájlt a gépről, hiába csinálok bármit (mondjuk a registry-t nem töröltem), egyszerűen nem akar helyreállni. Ilyenkor a beállítások menüpontot sem hozza be, csak marad az amanóba oldal.Egy hónappal ezelőtt is csinált ilyet. Akkor megfogtam, elindítottam csökkentett módba a gépet (mert abban amúgy működik gond nélkül...), és elkezdtem össze vissza nyomkodni mindent. Géptisztítás, beállítások visszaállítása alapértelmezettre, hardvergyorsítás ki (igazából ami létezik minden ki), kiegészítők letilt/töröl, gyorsítótár/előzmény/sütik töröl...
Na ekkor elkezdett működni, de ötletem nincs, hogy melyik pont segített neki, mert amúgy külön-külön ha csinálom, az nem ér lófittyet sem.Amúgy valami a Windows frissítéssel lesz (Win 10), mert most is egy frissítés után döglött le a chrome, meg emlékeim szerint egy hónappal ezelőtt is azután döglött be.
Valakinek esetleg valami ötlet?
U.I.:
Már láttam másnál is ugyanezt a jelenséget...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest