- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz liszi70 #29351 üzenetére
A legfrissebb van fent? "v0.9.8.72"
Illetve a bővítmény beállításokban a "Szűrő" fülön lehet frissíteni a nagyítási szabályokat, hátha, a második ("vastagabb") lefele nyílra kattintva (az első az importálás).[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
nagyúr
Nem értem ezt az egészet....... Megpróbáljam újratelepíteni a chrome-ot? Szinkronizálva van, úgyhogy remélem a beállításaim, könyvjelzőim stb. nem tűnnek el.
Megszoktam, nagyon kell ez a hover zoom, pláne a google-kereséseknél, és pont ott nem működik. És nem csak nálam, de nem derült ki, mi okozza.[ Szerkesztve ]
-
titán
-
MadGame
senior tag
válasz Jack Oneill #29365 üzenetére
Tényleg? Köszi. Ja, ezt a linket mintha már láttam volna valahol…
-
MadGame
senior tag
válasz Jack Oneill #29367 üzenetére
Mielőtt feltettem a kérdést, természetesen én is utána néztem. Nem működik.
-
MadGame
senior tag
válasz Jack Oneill #29369 üzenetére
Semmi baj, legalább valaki „meglátott”
-
törölt tag
Sziasztok!
Lett egy sokkal erösebb gépem mint a mostani.DE sajnos úgyan úgy csinálja a video nagy képernyöbe kirakás esetén a várakozást. Nem folyamatos a kirakás. Valamit a beállításokba lehet állítani ?
-
snakebait
senior tag
válasz MadGame #29366 üzenetére
Jack Oneill linkelését én is kipróbáltam,de nekem akkor került alulra ha a "disabledet" választottam.De az a bibi,hogy csak addig van alul míg fut a Chrome. Ha bezárom és újra indítom visszamegy felülre attól függetlenül,hogy mi vam chrome://flagsban beállítva. Szóval nálam ez döglött dolog.😢
Poco F5-12/256 +Huawei Watch GT5
-
nagyúr
A google kezdőlapomon be van állítva gyors elérésre egy linkgyűjtő weblap kedvencoldalaim névvel, és az avx weboldal logója jelenik meg rajta. Ez mitől lehet, és meg lehet változtatni?
-
pintert
csendes tag
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Ilyen még soha sem volt, böngészés közbe egyszer csak látom jobb oldalt alul, hogy valami tearout2.biz nevezetű társkereső "izé" notifikációs ablakokat dobál fel. Nem tudom hol gyűjthette be ezt a böngésző én biztos nem engedélyeztem (esetleg véletlenül). Volt egy kis fogaskerék ikonja és arra rá klikkelve bepipáltam a "Don't allow notificatons from this site"-ot és azóta eltűnt. De furdal, hogy valahogy talán beette magát a böngészőbe és még mindig ott ad-ware-ogat, vagy hasonló. Hogy lehetne ezt kideríteni? A net-en nem találtam semmit róla.
Köszi!
-
Cs1csó
félisten
válasz SunMount3r #29378 üzenetére
Szokásos kiegészítők futtatása elsősorban: AdwCleaner de utána mehet az Emsisfot EK, Hitman Pro, DrWebCureIt, esetleg MBAM Free
-
nagyúr
válasz SunMount3r #29378 üzenetére
Először nézd meg az értesítéseknél, és ha ott van, tiltsd le. Beállítások/Speciális/Webhelybeállítások/Értesítések.
-
nagyúr
válasz SunMount3r #29381 üzenetére
Az az! Igen, ennyi volt. Abban a beállításban találsz minden weboldalt, ami megjelent a böngésződben, és értesítéseket szeretett volna küldeni. Valószínűleg véletlenül arra kattintottál, hogy küldhet, ezért utólag kell letiltani. Ha az első felugráskor arra kattintasz, hogy ne küldjön, akkor eleve a letiltottak közé kerül.
-
laszlohu
addikt
Üdv
chrome-al
Verzió: 78.0.3904.97 (Hivatalos verzió) (64 bites)
windows 10 stabil
nem működik a levél nyomtatása webes freemail-el, csak villan egyet, de nyomtatni nem nyomtat -
Jack Oneill
veterán
Akkor jo dontest hoztam, hogy Fox parti lettem.
[link] -
laszlohu
addikt
fél éve volt szükségem utoljára a data.hu-ra, erre megint meglepett valamivel, titkosított .zip fájlt töltöttem fel, és le akarom tölteni a letöltőlinken, majd kiírja, hogy várakozzak, mert a kaspersky vírusirtóval teszteljük , és addig nem tudom letölteni, kb. mennyi időbe telik neki?
-
nfsu17
veterán
Apróság, de szerintem a chrome a ludas megint, mert FF alatt jó, most próbáltam.
YT alatt én úgy váltok hangerőt, hogy bill. fel-le nyíl.
A vastag fekete sávra kattintok a videó alatt és akkor régen engedte a hangerőt.
Most bele kell kattintani a KÉPbe (azaz pause lesz belőle), majd után már engedi.
Ha fullscreenbe teszem, akkor rögtön engedi, de nem mindig teszem oda ki.
Ne kérdezzétek miért csinálom így, nekem így (volt) jó.
Most a le nyílra "görget" lefele az oldalon a kommentek felé.
Csak a képbekattintós megoldással jó. -
Viper26
nagyúr
Üdv,
csv-ből sszeretném a jelszavaim visszaállítani, de a flag-ek között nem tudom engedélyzni.
Máshová került?iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
nfsu17
veterán
válasz nfsu17 #29387 üzenetére
úgy látom más is észrevette
https://support.google.com/youtube/thread/19634608?hl=en
https://support.google.com/youtube/thread/20098191?hl=en[ Szerkesztve ]
-
Zin
őstag
Másik Win miatt hogyan tudom kimenteni a konyvjelzőket,előzményeket, és vissza helyezni az uj rendszerre?
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
Cs1csó
félisten
Nem használsz Google böngésző szinkronizációt? Az a legjobb persze a profil mappát is lehet elmenteni (ha jól tudom valami rejtett útvonal végén található) és azt a frissen telepített Google Chrome mappájában bemásolva majd a böngészőt indítva ott lesz minden ahogy volt.
Az előbbi módszer esetén be kell jelentkezni és kész is - ha előtte már szinkronizáltad a felhőbe az adataidat - a második módszerben pontosan nem tudom melyik mappa tartalmát kell megőrizni de biztos lesz olyan aki tudja.
-
Cs1csó
félisten
Értem, több mint 2 éve én is Firefox-on vagyok, előtte 8 évig Chrome-ot toltam. Most a fő gépemen nincs is fenn a Chrome.
Itt nézd meg:
The location for Chrome’s default profile folder differs depending on your platform. The locations are:
Windows 7, 8.1, and 10:C:\Users\<username>\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default
Az "AppData" rejtett mappa tehát azt előbb láthatóvá kell tenni ha van Total Commander fájlkezelőd akkor abban a Beállítások - Általános beállítások - Képernyő - Rejtett fájlok megjelenítése opciót jelöld be és láthatóvá fog válni.
Az intézőnél Vezérlőpult - Fájlkezelő beállításai - Nézet - itt görgesd le és a Rejtett fájlok és mappák megjelenítése opciót választva ott is láthatóvá fog válni.
A friss Chrome telepítés után ezt visszamásolva majd a böngészőt indítva a megszokott beállítások fognak visszaköszönni.
Ha nem pontos utat adtam meg remélem valaki javítja.
-
Toth_Jani
őstag
Én meg a NetScape után a Firefoxon voltam, de úgy 3 éve elkezdett "nem jól" működni így átálltam a Chromra.
De attól még a többit is szinkronizálom ha lehet, hiszen a saját gépen az nem foglal semmit. -
törölt tag
Melyik a legjobb email extension Chrome-ra? Outlook-ot és Gmail-t is használok. illetve az megoldható, hogyha több tab van nyitva, akkor ne lehessen bezárni a Chrome-ot, csak egy felugró figyelmeztetés után? (Mint ahogy pl Firefox-ban)
-
-
senior tag
...OK.
[ Szerkesztve ]
"... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Külpolitika
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest