Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bakelit, vinyl lemezjátszó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Duplán 4K: a TCL tudja, hogy gyártson monitort
- Milyen monitort vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen pendrive-ot vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Ilyen még soha sem volt, böngészés közbe egyszer csak látom jobb oldalt alul, hogy valami tearout2.biz nevezetű társkereső "izé" notifikációs ablakokat dobál fel. Nem tudom hol gyűjthette be ezt a böngésző én biztos nem engedélyeztem (esetleg véletlenül). Volt egy kis fogaskerék ikonja és arra rá klikkelve bepipáltam a "Don't allow notificatons from this site"-ot és azóta eltűnt. De furdal, hogy valahogy talán beette magát a böngészőbe és még mindig ott ad-ware-ogat, vagy hasonló. Hogy lehetne ezt kideríteni? A net-en nem találtam semmit róla.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HUN I Cam I W11 I Garancia!
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 2K OLED 165Hz 500NIT
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest