Hirdetés
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen notebookot vegyek?
- RAM topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Srácok, a Chrome egy idő után magától elfelejti a meglátogatott oldalakat? Kristálytisztán emlékszem, hogy korábban többször is felkerestem egy pontos webcímű helyet (www.valami.hu/aloldal/aloldalaloldala/téma.html), megszokásból csak írni akartam, hogy "vala" és enter, erre kereső. Ahelyett hogy a fenti címet bedobta volna. Megnéztem az előzményekben, csak a mai, végül gugliból megtalált látogatás szerepelt benne. Nem szoktam se cache-t, se előzményeket, se jelszavakat törölni kézzel. És mintha más oldallal ugyanez máskor is előfordult volna.
Létezhet, hogy tényleg a Chrome csinálja?
Ha igen, akkor hogy tudom rávenni, hogy magától soha semmit ne töröljön? Komolyan, soha. 
Csak és kizárólag azért használok Chrome-ot, mert minden eszközömre van, így sem a weboldalak címét, se a belépési adatokat nem kell így fejben tartanom, de ehhez az is kéne, hogy a Chrome ne törölje önhatalmúlag.
Új hozzászólás Aktív témák
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Windows 10
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Crimson Desert
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 3D nyomtatás
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
- Sony DualSense Edge kontroller 3 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue Újszerű állapot 100% akku (51 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha igen, akkor hogy tudom rávenni, hogy magától soha semmit ne töröljön? Komolyan, soha.