Hirdetés
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
scott_free
senior tag
2 "komoly" problémám lett az új chrome-mal.
persze lehet, hogy régebbiek a változások, csak nekem valahogy most tűnt fel:1. a "Könyvjelző hozzáadása" csillaga átkerült a bal oldalról a jobb oldalra - ezt nem lehet visszaállítani valahogyan a bal oldalra?
2. ha jól emlékszem, akkor korábban világoskék színe volt a chrome ablakoknak (vagy legalábbis kékes árnyalatú), most meg ilyen béna ezüst. ezt vissza lehet állítani valahogyan?
mondjuk azt már az Operánál sem értettem sose, hogyha valami ilyesmit megváltoztatnak, akkor miért nem tesznek be egy kapcsolót, amivel vissza tudod állítani a megszokott nézetet.
mert engem most pl. baromira zavar, hogy a jobb szélre tették azt a hülye csillagot, mert ott nekem Flagchrome országzászlója van, és a csillaggal nagyon bénán néz ki.
de most komolyan: mi lenne, ha az autógyártók minden új modellnél váltogatnák az indexkapcsoló helyét?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 1 TB 27%-os áfás számla (0449AB)
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest