- Végleg leszámol a Mac Próval az Apple
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Márciusi pillanatkép a hardverpiacról
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
scott_free
senior tag
2 "komoly" problémám lett az új chrome-mal.
persze lehet, hogy régebbiek a változások, csak nekem valahogy most tűnt fel:1. a "Könyvjelző hozzáadása" csillaga átkerült a bal oldalról a jobb oldalra - ezt nem lehet visszaállítani valahogyan a bal oldalra?
2. ha jól emlékszem, akkor korábban világoskék színe volt a chrome ablakoknak (vagy legalábbis kékes árnyalatú), most meg ilyen béna ezüst. ezt vissza lehet állítani valahogyan?
mondjuk azt már az Operánál sem értettem sose, hogyha valami ilyesmit megváltoztatnak, akkor miért nem tesznek be egy kapcsolót, amivel vissza tudod állítani a megszokott nézetet.
mert engem most pl. baromira zavar, hogy a jobb szélre tették azt a hülye csillagot, mert ott nekem Flagchrome országzászlója van, és a csillaggal nagyon bénán néz ki.
de most komolyan: mi lenne, ha az autógyártók minden új modellnél váltogatnák az indexkapcsoló helyét?
Új hozzászólás Aktív témák
- Végleg leszámol a Mac Próval az Apple
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Cyberpunk 2077
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Linux Mint
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- AKCIÓ! MSI B760M i7 13700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Lian LI LANCOOL 207RX ADATA 750W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest