Hirdetés
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Kompakt vízhűtés
- Milyen TV-t vegyek?
- Asztrofotózás
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuyarashi
őstag
Sziasztok!
Délután elkezdett akadni a Chrome Windows 10 alatt. A Youtube videókat szakaszosan játsza le, de ha a Gmail chatablakába gépelve (nyomva tartom valamelyik karaktert), azt is akadozva írja be, azaz bedarál vagy 10 betűt, utána megakad, majd kis szünet után folytatja, aztán megint megakad, stb. Címsorban ezt nem csinálja, de az oldalak betöltése is akadozva történik, a töltésjelző ikon ugyanígy, szakaszosan forog körbe. Nem valami zökkenőmentes így a böngészés.
Töröltem már a cachet, de magát a Chrome-ot is, kétszer. Utoljára Revo Uninstallerrel is. Kikapcsoltam a hardveres gyorsítást is, stb.
Parancssoros cache törléssel is próbálkoztam ("ipconfig /flushdns", ill. "netsh winsock reset"). Ezt követően az első videó lejátszása, illetve minden más is hibátlan volt, de utána ismét akadni kezdett. Ezt is kétszer eljátszottam, mindkét esetben ugyanez történt.A legfrissebb változatot használom.
Volt már Chrome problémám, akkor a Kaspersky volt a ludas, de jelenleg Avira van fenn.Edgben böngészéskor egyáltalán nem tapasztalok hasonló problémát.
Ötlet?
Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo IdeaPad 5 Pro - 14" 2.8K 90Hz - i5-1135G7 - 8GB - 512GB SSD - Win11
- Samsung Galaxy Z Flip 7 256 GB Kék Használt állapot 12 GB RAM 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest