-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuyarashi
őstag
Sziasztok!
Délután elkezdett akadni a Chrome Windows 10 alatt. A Youtube videókat szakaszosan játsza le, de ha a Gmail chatablakába gépelve (nyomva tartom valamelyik karaktert), azt is akadozva írja be, azaz bedarál vagy 10 betűt, utána megakad, majd kis szünet után folytatja, aztán megint megakad, stb. Címsorban ezt nem csinálja, de az oldalak betöltése is akadozva történik, a töltésjelző ikon ugyanígy, szakaszosan forog körbe. Nem valami zökkenőmentes így a böngészés.
Töröltem már a cachet, de magát a Chrome-ot is, kétszer. Utoljára Revo Uninstallerrel is. Kikapcsoltam a hardveres gyorsítást is, stb.
Parancssoros cache törléssel is próbálkoztam ("ipconfig /flushdns", ill. "netsh winsock reset"). Ezt követően az első videó lejátszása, illetve minden más is hibátlan volt, de utána ismét akadni kezdett. Ezt is kétszer eljátszottam, mindkét esetben ugyanez történt.A legfrissebb változatot használom.
Volt már Chrome problémám, akkor a Kaspersky volt a ludas, de jelenleg Avira van fenn.Edgben böngészéskor egyáltalán nem tapasztalok hasonló problémát.
Ötlet?
Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- 27% - ASUS Vivobook OLED Notebook! Ryzen 5 7535HS / 16GB 6400MHz / 500GB NVMe
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest