Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Videós, mozgóképes topik
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Mini PC
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuyarashi
őstag
Sziasztok!
Délután elkezdett akadni a Chrome Windows 10 alatt. A Youtube videókat szakaszosan játsza le, de ha a Gmail chatablakába gépelve (nyomva tartom valamelyik karaktert), azt is akadozva írja be, azaz bedarál vagy 10 betűt, utána megakad, majd kis szünet után folytatja, aztán megint megakad, stb. Címsorban ezt nem csinálja, de az oldalak betöltése is akadozva történik, a töltésjelző ikon ugyanígy, szakaszosan forog körbe. Nem valami zökkenőmentes így a böngészés.
Töröltem már a cachet, de magát a Chrome-ot is, kétszer. Utoljára Revo Uninstallerrel is. Kikapcsoltam a hardveres gyorsítást is, stb.
Parancssoros cache törléssel is próbálkoztam ("ipconfig /flushdns", ill. "netsh winsock reset"). Ezt követően az első videó lejátszása, illetve minden más is hibátlan volt, de utána ismét akadni kezdett. Ezt is kétszer eljátszottam, mindkét esetben ugyanez történt.A legfrissebb változatot használom.
Volt már Chrome problémám, akkor a Kaspersky volt a ludas, de jelenleg Avira van fenn.Edgben böngészéskor egyáltalán nem tapasztalok hasonló problémát.
Ötlet?
Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Battlefield 6
- Disney+
- Okos Otthon / Smart Home
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Új Gigabyte Gaming A18 QHD+ 165Hz IPS Ryzen7 260 Ai 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest