Hirdetés
- Apple MacBook
- 3D nyomtatás
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Analóg fényképezés
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imree970
csendes tag
Sziasztok,
a segítségeteket szeretném kérni,
nem biztos hogy jó helyre írok... viszont a Google Chrome most elég sok gondot okoz számomra,
úgy kezdődött hogy be akartam húzni egy Word dokumentumot egy ismerősömnek, de mikor oda húztam akkor jött felüla "nem válaszol" felirat ... ez olyan 2 hete történt (Verziószám:1.3.33.17)
Azóta már 2x újra telepítettem (más verziót is), futtattam Avastot és Zemanát, próbáltam a User mappa áthelyezését, illetve néha sikerül hogy random felfut ha elindítom, viszont általában csak egy fél percre megy és megint nem válaszol. Próbáltam a Sütiket törölni illetve futtatni a saját hibakeresőjüket (nem állítottam vissza az az előtt futtatott oldalakat és töröltem a kétes eredetű kiegészítőket).
Registryket nem próbáltam törölni.
A mostani tudásom szerint mindent megtettem, remélem valaki tud segíteni a gondomon.
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Milyen okostelefont vegyek?
- 3D nyomtatás
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Óra topik
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest