Hirdetés
- Hobby elektronika
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imree970
csendes tag
Sziasztok,
a segítségeteket szeretném kérni,
nem biztos hogy jó helyre írok... viszont a Google Chrome most elég sok gondot okoz számomra,
úgy kezdődött hogy be akartam húzni egy Word dokumentumot egy ismerősömnek, de mikor oda húztam akkor jött felüla "nem válaszol" felirat ... ez olyan 2 hete történt (Verziószám:1.3.33.17)
Azóta már 2x újra telepítettem (más verziót is), futtattam Avastot és Zemanát, próbáltam a User mappa áthelyezését, illetve néha sikerül hogy random felfut ha elindítom, viszont általában csak egy fél percre megy és megint nem válaszol. Próbáltam a Sütiket törölni illetve futtatni a saját hibakeresőjüket (nem állítottam vissza az az előtt futtatott oldalakat és töröltem a kétes eredetű kiegészítőket).
Registryket nem próbáltam törölni.
A mostani tudásom szerint mindent megtettem, remélem valaki tud segíteni a gondomon.
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- GAMER PC! i5-11400F / RTX 4060 TI / B560M-K / 16GB DDR4 / SSD 512GB BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest