Hirdetés
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior11
veterán
Sziasztok, felteszem itt a kérdést, mivel hirtelen nem találtam megfelelő topikot rá. Nemrég megváltoztattam a jelszavaimat erősebbre (MS fiók, Google, FB, Instagram, Twitter stb.), a 2faktoros hitelesítés továbbra is aktív maradt, nos az új jelszavakat mivel nem tudom fejben tartani, milyen módon ajánlatos elmenteni?
Chrome és MS Edge böngészőket használok a gépeken (2 android telefonon Chrome), mindkét böngészőben vannak mentett belépési adatok és jelszavak. Ti használjátok a böngészőket jelszavak mentésére vagy ajánlott vmi biztonságosabb jelszókezelő, mint. pl a Lastpass vagy vmi hasonló? Ha igen, milyet javasoltok, ami Chrome/Edge és android telefonok megbízhatóan működik, vagy továbbra is biztonságos és megfelelő a Chrome/Edge jelszókezelése? Köszi minden tanácsot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- Eladó egy Xiaomi 11t pro 256/8 snapdragon processor
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest