Hirdetés
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
spidersoft
senior tag
Firefox egyre inkább kezd az idegeimre menni (főleg a facebook miatt... ha kicsit tovább van megnyitva a fb (4-5 óra), akkor mindenféle scripthibákat okoz (nem válaszol, stb), 100%-on pörgeti egy processzormagot, némi görgetés után nem indulnak a gifek, beágyazott videók. CPU: AMD A8-6500, RAM: 16GB (#1). Kipróbálnám a chrome-ot is, de van pár dolog, ami nélkül nehezen tudom elképzelni a böngészést, ezekből egyikre még nem találtam megoldást: fox alatt van egy tree style tabs nevű kiegszítő. Chrome alá csak olyat találtam, ami vagy nem tud strukturált tabkezelést, de beépül a főablakba, vagy tud, de külön ablakban fut. Előbbi hátránya nyilvánvaló, utóbbié az, hogy a főablaktól külön életet él. Elég sok tabot használok, most jelenleg 351db van a listában, ez nálam alsó-közepes szint. Ha 6-700 fölé megy, akkor szoktam nekiállni gyomlálni, de 120-150 alá akkor sem szoktam tudni vinni. Fox nyilván nem tölti ezeket mind be, és nincs is erre szükség: elég, ha akkor betöltődnek, ha ráklikkolok. Chrome nem így működik, de talán orvosság erre a FooTab, ami a chrome indulásakor elvileg blokkolja az inaktív lapokat. Kérdés, hogy néhányszáz tab esetén mennyire működik jól...
Szóval a kérdésem az lenne, hogy nem tudtok véletlenül egy olyan tabkezelőt, ami a főablakba épül be *és* kezel fastruktúrát? Előre is köszönöm a segítséget, további kellemes vasárnapot!

Új hozzászólás Aktív témák
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Kompakt vízhűtés
- Router gondok
- AliExpress tapasztalatok
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest