Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Azonnali processzoros kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
22balu
aktív tag
Helló!
Egy hihetetlen idegesítő dologtól kellene szabaduljak, megváltozott a Google keresőoldala.
Nem tudom, pár napja történt, semmi egyéb eseményhez nem köthető. Mivel úgy nézett ki, mint egy vírusos 5z@r, megnéztem, nincs-e valami "felesleges" (véletlen spam) telepítve a Windows-on, futtattam egy Adware Cleaner Tool-t (egyszer már sikeresen segített), átnéztem a Kiegészítőket, Bővítményeket is, és minden tiszta volt. Ekkor a CCleanerrel legyalultam, még mindig nem lett jó. Visszaállítottam a Chrome-ot alapbeállításokra, szintén nem hozott eredményt. Töröltem, majd újratelepítettem és csak ez fogadott.
Firefox-ra váltottam, de 20 perc után hiányzott a Chrome, szóval meg kell oldanom ezt a bibit. Ahogy majd látjátok, az oldal tök "kamun" néz ki, a gombok nem nagyon működnek rajta, "search tools" nem reagál, RÁADÁSUL a magyar Google oldal angolul jelenik meg... Google Maps egyszerűen nem hoz be találatot városokra, Firefox-ban minden flottul megy. Én már ehhez egyedül kevés vagyok.képek:[link], [link] a két kép között ide ott kattintva( web-image fül) igy jelenik meg a google
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Elektromos autók - motorok
- Apple MacBook
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gumi és felni topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- 27% PNY GeForce RTX 5070 EPIC-X RGB OC 12GB GDDR7 192bit (VCG507012TFXXPB1-O) Videokártya
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest