Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Akciókamerák
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Készítettem egy fiókot. Ez már a harmadik. Megnyitom a Crome-ot, a Google.hu főoldalam. Jobb felső sarokban alkalmazásokra bökök és kiválasztom a Drive-ot vagy a Gmail-t akkor egyből az új megjegyzett űrlapot jelszóval dobja be. Ezt nem szeretném. Az kellene mint eddig, hogy az űrlap kitöltő segítségével eltároltak közül kiválasztom az éppen aktuálisan használni kívántat, és beírom a hozzá tartozó jelszót a belépéshez.
Hiába töröltem az előzményeket, a mentett űrlapkitöltéseket nem felejti el. A mentett jelszavakat nem szeretném, mert van pár egyéb amit ritkán használok és képes vagyok elfelejteni. Viszont egyesével meg nem tudom kifejezetten a Google mellé társítottat.
Volna valami használható ötlet erre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Fotók, videók mobillal
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest