- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Tavaszi szél új iPadeket áraszt?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HTPC (házimozi PC) topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Számítógép beárazás
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Arlekim
üzenetére
Én is próbáltam kikapcsolni a hardveres gyorsítást, de akkor még jobban szaggatnak a videók. Érthetetlen, mert más böngésző ezt nem csinálja (IE, Firefox, Opera).
Azt az otthoni gépemen is felfedeztem, hogy a Chrome-ba épített Flash Player rosszabb minőségben jeleníti meg a videót, mint a Firefox. A laikus számára bizonyára alig tűnik fel a különbség, pedig a Chrome esetében a videók (főleg ha nem natív felbontásról van szó) egy kicsit pixelesebbek teljes képernyőn, mint Firefox esetén. Mivel videózással foglalkozom, ezért nekem eléggé kiveri a szemem. De a benti irodai gép esetén teljesen mindegy lenne, hogy az a napi néhány videó egy hajszálnyival rosszabb minőségű, csak ne szaggatna.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Galaxy S25 Edge 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest