Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Cáfolta a Microsoft, hogy más gyártók készítenék az új Xboxot
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Linuxos Chrome és Chromium. A problémám az utolsó előtti frissítés óta, hogy nem tudom váltani a helyesírás ellenőrzés nyelvét szövegmezőkből nyitott helyi menükkel, csak a beállítások alól. És hát nagyon idegesítő, hogy valahányszor váltani akarok magyarról angolra vagy vissza, be kell lépnem a beállításokba, be kell kapcsolnom a speciális beállítások megjelenítését, meg kell keresnem a helyesírás ellenőrzést, ott ki kell választanom a nyelvet és beállítani, majd visszamenni az oldalra, ahol gépeltem és ha már írtam valamit, sorban rákattintgatni a szavakra, mert mind pirossal van aláhúzva, hiába jó. Mindezt ahelyett, hogy rákattintanék a megfelelő nyelvre a helyi menüben.
Van erre valakinek megoldása? Próbáltam keresni kiegészítőt, ami tudja ugyanezt, de csak lokalizáció váltásra találtam.
Verzió: 31.0.1650.63
Ja és nem, nem kiegészítő okozza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, egyszerűen, OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Motorola Edge 50 Pro 512GB Black Beauty Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- AKCIÓ! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest