Hirdetés
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabeska
addikt
válasz
üzenetére
Teljesen fos a chrome. mindig van valami égető baja. youtube, facebook már HÓNAPOK óta szar, egyszerűen ha 5 percig nem vagyok gépnél, a következő kattintásra meghal az egész, csak tölt és tölt aztán kifagy.. nem egy gépen, nem azonos oprendszerrel, nem azonos hardverekkel. én elhiszem hogy sokaknál semmi baja nincsen, de akiknél van, miért van??? a fox legalább működik, ha lassabb is, de mindenkinél működik, nem csak 8 embernél a 10-ből. ennek ellenére is jobban szeretem a chrome-ot, de mi a fenéért nem képes egy ekkora cég kijavítani ilyen ordas hibákat? nyilván mert 1000 féle dologgal foglalkoznak. akkor pedig legyen idejük mindegyikre. nah... mai dühroham pipa

Új hozzászólás Aktív témák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Először lépte át a 400 dollárt az okostelefonok átlagára
- Suzuki topik
- World of Warships
- SSD kibeszélő
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- SzoftverPremium.hu
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest